kayınvalidem

Sen alttan aldikca yüz bulur. Biraz disarida durmayi ogrenmesi lazim
nişanlı bir kıza denecek laf mı sizce ya evlenmiş oluruz 2 3 ay kapısını açmam. karşıma çıkar der ya da nişanlıma niye gelmiyosunuz diye anlarım ama ben şuan nişanlıyım ve düğünüme çok az kaldı şunu düşünmesi gerekmiyormu bunlar nişanlı çocuklar istediklerini yapsınlar akılları başında bir de ben üzmeyim diye ama kuduruyo oğluyla iyiyi ben diye..

nişanlı bir kıza denecek laf mı sizce ya evlenmiş oluruz 2 3 ay kapısını açmam. karşıma çıkar der ya da nişanlıma niye gelmiyosunuz diye anlarım ama ben şuan nişanlıyım ve düğünüme çok az kaldı şunu düşünmesi gerekmiyormu bunlar nişanlı çocuklar istediklerini yapsınlar akılları başında bir de ben üzmeyim diye ama kuduruyo oğluyla iyiyi ben diye..
Korkuyor oğlunu elinden alacaksın diye...

Düğün ne zaman

Kv oglunu vermek istemiyor ... yanlizliktan korkuyor belli. Keske nisan olmadan deseydi acik acik evlenmeni istemiyorum oglum diye ... neden nisan yapip sonra geline hayati zehir ederler anlamam :KK43: ama cekiceginiz var gibime geldi ...

merhabalar arkadaşlar .
nişanlımın babası küçük yaşta vefat etmiş kayınvalidem bir türlü beni kabul edemedi .
en son olan durumu sizinle paylaşmak istiyorum . hiçbi zaman saygıda kusur etmedim . bi terbiyesizliğimi görmemiştir kayınvalidem . aksine üzülürüm eşi yok diye . ama nisanlımla sürekli aramı açmaya çalışıyor .
ev temizliği yapmaya gittik düğüne az bi zaman kaldı . annem teyzem ve kız kardeşimle birlikte . sabahtan akşama kadar temizlik bitmedi. benimde akşam işe gitmem gerekiyor. nisanlımda annesini tembihlemiş anne pek bişeye karışma yanlış anlaşılmasın filan demiş . ben yokum kayınvalidem anneme daha bitiremediniz mi ne bu yavaşlık .. ben kendi kızımın evini 3 saatte bitirdim akşama misafir bile geldi oturmaya . mutfak dolaplarını açıp buraları iyi temizlememişiniz .. teyzemi ilk görüşü teyzem yorulmuş çay içerken de kalk çok oturdun bu kadar oturulmaz . teyzeme sen kibirlisin kibirliler cennete giremez gibisinden laflar söylemiş . ben yokum nişanlımda duymamış hiç . ne bi eline sağlık var ne de başka birşey .. ben işten çıktım geçtim eve kardeşim durumdan bahsetti yine hiçbişey demedim . hatta beni dışlıyosunuz oğlumu yanınıza çekip gibisinden laflar etmiş .. birkaç gün aradan sonra tekrar gittik ben nişanlıma pek bişey demedim onun elinde olan bi durum değil sadece ailem kırılmış dedim haklısın askm o kadar da tembihledim ama napayım dedi . neyse bikaç alacağğımız vardı kayınvalidem de geldi nişanlımla küçük bi atışması oldu ben eve geldim kayınvalidem ve nişanlım tekrardan dışarı çıktı uzun bi süre gelmediler merak ettm nişanlımı aradım bakmadı kayınvalidemi aradım yine bakmadı telefonuma .. nişanlım döndü sonunda annesi arabadan atlamaya çalışmış nişanlım zor tutmuş dert ise şu sen bana nişanlının yanında bağırdın nişanlın beni sevmiyor gelip gitmiyor hiç .. çalışıyorum yeri geliyor kendime vakit ayıramıyorum benimle içli dışlı olmak istyorlarmış ama bence bunlar bahanee. bende nişanlıma bizde artık bi aile olacağız şuan nişanlıyız ve önümüzde bir düğün var ailen bir kere olsun napcaz ne kaldı diye aramadı bile dedim. bi saygızlığımda olmadı bizimde kendimize göre bi hayatımız var beni bir türlü kabullenemedi ben napabilirm arkadaşlar . düğünümden sonra da hep böyle sıkıntılar çıkaracakmış gibime geliyor
Onceki konuna baktim da birşey dikkatimi çekti. Nisanlin ve kv aynı odada yatıyormus, bu anne oğulun birbirine hastalık derecesinde bagli olduğunu gösterir, bu kv siz evlendikten sonra sizin yanınızda yatar.. demedi demeyin..

Benim kv yapti çünkü, kv her gittiğimizde yatağını bizim yanımıza serdi!!!

Son düzenleme:
Allahım ya.. Ya agzi var dili yok.. ya da yılan gibi sokan lafları ıle kayınvalıde seceneklerı puff

Go
merhabalar arkadaşlar .
nişanlımın babası küçük yaşta vefat etmiş kayınvalidem bir türlü beni kabul edemedi .
en son olan durumu sizinle paylaşmak istiyorum . hiçbi zaman saygıda kusur etmedim . bi terbiyesizliğimi görmemiştir kayınvalidem . aksine üzülürüm eşi yok diye . ama nisanlımla sürekli aramı açmaya çalışıyor .
ev temizliği yapmaya gittik düğüne az bi zaman kaldı . annem teyzem ve kız kardeşimle birlikte . sabahtan akşama kadar temizlik bitmedi. benimde akşam işe gitmem gerekiyor. nisanlımda annesini tembihlemiş anne pek bişeye karışma yanlış anlaşılmasın filan demiş . ben yokum kayınvalidem anneme daha bitiremediniz mi ne bu yavaşlık .. ben kendi kızımın evini 3 saatte bitirdim akşama misafir bile geldi oturmaya . mutfak dolaplarını açıp buraları iyi temizlememişiniz .. teyzemi ilk görüşü teyzem yorulmuş çay içerken de kalk çok oturdun bu kadar oturulmaz . teyzeme sen kibirlisin kibirliler cennete giremez gibisinden laflar söylemiş . ben yokum nişanlımda duymamış hiç . ne bi eline sağlık var ne de başka birşey .. ben işten çıktım geçtim eve kardeşim durumdan bahsetti yine hiçbişey demedim . hatta beni dışlıyosunuz oğlumu yanınıza çekip gibisinden laflar etmiş .. birkaç gün aradan sonra tekrar gittik ben nişanlıma pek bişey demedim onun elinde olan bi durum değil sadece ailem kırılmış dedim haklısın askm o kadar da tembihledim ama napayım dedi . neyse bikaç alacağğımız vardı kayınvalidem de geldi nişanlımla küçük bi atışması oldu ben eve geldim kayınvalidem ve nişanlım tekrardan dışarı çıktı uzun bi süre gelmediler merak ettm nişanlımı aradım bakmadı kayınvalidemi aradım yine bakmadı telefonuma .. nişanlım döndü sonunda annesi arabadan atlamaya çalışmış nişanlım zor tutmuş dert ise şu sen bana nişanlının yanında bağırdın nişanlın beni sevmiyor gelip gitmiyor hiç .. çalışıyorum yeri geliyor kendime vakit ayıramıyorum benimle içli dışlı olmak istyorlarmış ama bence bunlar bahanee. bende nişanlıma bizde artık bi aile olacağız şuan nişanlıyız ve önümüzde bir düğün var ailen bir kere olsun napcaz ne kaldı diye aramadı bile dedim. bi saygızlığımda olmadı bizimde kendimize göre bi hayatımız var beni bir türlü kabullenemedi ben napabilirm arkadaşlar . düğünümden sonra da hep böyle sıkıntılar çıkaracakmış gibime geliyor
Zun aydın nur topu gibi vadoloz bir kv olmus

merhabalar arkadaşlar .
Evlenince es adayın vicdan yapacak , isin sonu anneme oda ayarlayalım kabullenene kadar bize gelip gitsinler, bizle yasasına gidecek, huzursuzluk, kavga .. felaket tellallığı yapmak istemem ama buberkekler evlenince fazla duygusal oluyor sizi zor günler bekliyor

Cnm benim eşinin işi var mı?, çalışmayı veriyor mu? seni yeri gelince korkuyor mu?, ailesinin maddiyatına muhtaç değil mi?, adaletli mi, yanar döner mi?
Bu sorunların cevabı olumlu yönde ise ve seni gerçekten seviyorsa korkma.

Catir catir cevabini vereceksin yaptigi her terbiyesizliginde hesabini soracaksin yoksa basin cok agirir

Bu işin sonu pek iyi değil gibi:işsiz:
Ya böyle eşinden ayrılan veya eşi vefat eden hanımlara da evlenmeyin Çocuklar çok küçük diyoruz sonra o çocuklara bağlanan ömürlerini adayan sonra da kafayı yiyen kvler olup çıkıyorlar.
Yani arabadan atlamak ne demek ya acil psikolojik tedavi lazım,

Maalesef çoğunlukla eşini kaybetmiş annelerde oğlunu evin reisi ilan etmek,ona sığınmak,eşi yerine koyma eğilimi olabiliyor.Gelini değil kuması gibi görüyor.

Bir arkadaşımın kv de böyleydi. Evlenmeden kız bir gün gitti kv ile konuştu. Anne ben seni çok iyi anlıyorum. Sen içini soğutmak için böyle yapıyorsun,acı yaşıyorsun sevinç değil dedi. Ama inan ben oğlunu senden uzaklaştıracak,senin rakibin olacak biri değilim,ne zorlukla büyütmüşsündür yavrunu, baba da olmuş anne de,kim senin yerini alabilir,kim senin verdiğini verebilir, şimdi elinden gidiyor zannediyorsun dedi. Kadın da hiç bunları anlayacak bir kadın değildi yani. Kv hiç bir şey diyememiş ağlamış hıçkıra hıçkıra. Arkadaşım sarılmış, elini öpmüş, beni evladın gibi sevme ama ben seni seviyorum,böyle bir bir evlat yetiştirdiğin için teşekkür ederim, sen olmasaydın biz de olmazdık, beni de atma ama,eksilmedin çoğaldın sen demiş. Ama böyle kızarak laf sokar gibi konuşursan anlaşamayız bizim sana ihtiyacımız var,sana danışmak isterim,fikrini almak isterim, oğlun sana çok değer veriyor, büyüğümüzsün yapma böyle, niyetin iyi senin biliyorum demiş filan.. Edebiyatçıydı arkadaş ağzı laf yapar. Kadın o günden beri bir değişti hepimiz şaştık kaldık. Tabi yine arada laf da söyler eder, fikrinin alınması hoşuna gider ilgilenmezsen küser. Ama en azından çok yumuşadı kadın. Arkadaşım da annecim annecim diye arar,sorar,ilgilenir hediyeler alır, ayda birkaç kere dışarı yemeklere götürülür,bi yere gitse,gittin mı vardın mı döndün mü arar.Oğlundan çok arkadaşımla konuşur kadın :) belki de böylelikle oğluna bağımlılığı da azalıyor.Napayım ya ömür boyu kavga edicez ya da biraz gönlünü hoş tutmaya çalışıcam der. Bu da bir bakış açısı tabi. Herkes yapamayabilir,herkeste işe yaramayabilir.

Arabadan atmaya çalışmalar falan bu nedir yahu? Bu kadın size dakika huzur vermeyecek, yazın bir tarafa. İnşallah nişanlınız evlendikten sonra annesinin göbek kordonunu geri takmaz.

Yanmissin sen, Allah kurtarsın. O kadar çok nişanlina karışacak ve o kadar çok kavga edeceksiniz ki evliliginizi burnunuzdan dökecek. O sevdiğin adama bile evlenince katlanamayacaksin! Nefret noktasına geleceksin. Belli ki anası dominant.

X