- 2 Ağustos 2013
- 35.490
- 108.807
- 798
- Konu Sahibi Pembelii11
-
Ata toprağı olan evi neden satın alıyorsunuz? Adı üstünde ata toprağı. Diğer kardeşlerin hakkını verme sebepliyse zaten başka alternatifiniz yokmuş. Eşiniz süs olsun diye satın almamıştır herhalde. Ben olsam tercih etmezdim.Eksik anlattım, evi her halükarda alacaktık çünkü ata toprağı. Almışken de taşınalım güzel ev zaten dedi eşim şuan kiradayiz kiralar çok yüksek o sebeple. Ben tamam da demedim olmaz da demedim. Bilmiyorum sadece içim huzursuz biraz kayinvalidemle öyle sorunları olan biri değilim ama yinede bilmiyorum o yüzden sormak istedim
Hisse çok olduğundan hicraya düştü vssss almamız gerekiyordu aldık. Tasinmazsam kiralar yüksek taşınırsam da sorun oluşur ileride diye çekiniyorumAta toprağı olan evi neden satın alıyorsunuz? Adı üstünde ata toprağı. Diğer kardeşlerin hakkını verme sebepliyse zaten başka alternatifiniz yokmuş. Eşiniz süs olsun diye satın almamıştır herhalde. Ben olsam tercih etmezdim.
Hergun zaten eşim köye gidiyor hayvanlar var bakmak için en azından tasinirsak git gel yapmam bu kadar kışın vs diyorBende kvnin dibinde ev aldım tüm iyi niyetimle ama asla kıymet bilmediler. Aksine (hastalık haricinde) tüm ayak işlerini çook yoğun çalışan eşime yaptırmaya çalışıyorlar. Maddi anlamda da sömürdükleri oluyor. (Gayet varlıklı insanlar oldukları halde) Sebebi ne? Onların dibindeyiz çünkü. Kötü gün de bile bir faydaları olmadı bize.
Uzakta olan oğlu da maddi manevi hiç bir faydası olmadığı halde aklı fikri ondadır onlara harcar onları över, yavrum yavrum der başka şey demez. 40 yaşındaki eşime de 15 yaş ergen muamelesi yapar. Yani ne kadar uzaksan o kadar iyisin.
Kavga tartışma vs olmasa bile ev düzenin aksıyor, eşinin kendi evine ayıracağı vakit azalıyor. Ne gerek var, değmiyor taşınma asla.
Patır patır kira öde daha iyi, huzurun bozulmaz hiç olmazsa.
Kiranız ne kadar?Hisse çok olduğundan hicraya düştü vssss almamız gerekiyordu aldık. Tasinmazsam kiralar yüksek taşınırsam da sorun oluşur ileride diye çekiniyorum
Eşinizin asıl mesleği ne? Sadece hayvancılıkla mı uğraşıyor?Hergun zaten eşim köye gidiyor hayvanlar var bakmak için en azından tasinirsak git gel yapmam bu kadar kışın vs diyor
Hayir ayrı bi işi var düzenliEşinizin asıl mesleği ne? Sadece hayvancılıkla mı uğraşıyor?
900Kiranız ne kadar?
48390 defa ata toprağı tamlamasini okuyunca midem bulandi.Eksik anlattım, evi her halükarda alacaktık çünkü ata toprağı. Almışken de taşınalım güzel ev zaten dedi eşim şuan kiradayiz kiralar çok yüksek o sebeple. Ben tamam da demedim olmaz da demedim. Bilmiyorum sadece içim huzursuz biraz kayinvalidemle öyle sorunları olan biri değilim ama yinede bilmiyorum o yüzden sormak istedim
900 lira için değer mi yahu. Ben de şöyle 3 bin falan diyeceksiniz sandım. 900’e ev kalmadı birçok şehirde.
Oturduğum yer için çok yüksek şehir içinde oturmuyorum900 lira için değer mi yahu. Ben de şöyle 3 bin falan diyeceksiniz sandım. 900’e ev kalmadı birçok şehirde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?