- 21 Mayıs 2022
- 565
- 70
- 18
- Konu Sahibi Pembelii11
-
Dünyadaki evler çok pahali olduğu için.Dünyadaki evlere kıran mı girdi de aynı avluda aldınız?
Evet olur, eskiden olmaz derdim ama sık muhabbet tez ayrılık getiriyor, artık görüşüm bu yönde.
e mecbursanız neden burda soruyosunuz ki kaçarın yoksa neden bir seçenekmiş gibi danışmak istediniz. madem elinizdeki birikim ile orayı aldınız oturacaksınız o zaman ona göre hareket edin biz nerden bilelim sizin huyunuzu tavrınızı. belki ikinizde iyi anlaşacaksınız belki biriniz kavga çıkaracak. bizim ne dememizi istiyorsunuz kiDünyadaki evler çok pahali olduğu için.
Valla yaşarsınız.Ben şehire 30 dk mesafe, bir belde de yaşıyorum. 10 dk uzakta köyde kayinvalidem oturuyor bizde ordan ev aldık aynı avlu gibi bisey olucak taşınacagiz. Ama tasininca ileride sorun yaşamaktan çok korkuyorum sonuçta yakın olucaz sıkıntı olur mu bilmiyorum. Sizce?
Ben şehire 30 dk mesafe, bir belde de yaşıyorum. 10 dk uzakta köyde kayinvalidem oturuyor bizde ordan ev aldık aynı avlu gibi bisey olucak taşınacagiz. Ama tasininca ileride sorun yaşamaktan çok korkuyorum sonuçta yakın olucaz sıkıntı olur mu bilmiyorum. Sizce?
Eksik anlattım, evi her halükarda alacaktık çünkü ata toprağı. Almışken de taşınalım güzel ev zaten dedi eşim şuan kiradayiz kiralar çok yüksek o sebeple. Ben tamam da demedim olmaz da demedim. Bilmiyorum sadece içim huzursuz biraz kayinvalidemle öyle sorunları olan biri değilim ama yinede bilmiyorum o yüzden sormak istedimEvi almadan önce sorsaydiniz keşke.
Eksik anlattım, evi her halükarda alacaktık çünkü ata toprağı. Almışken de taşınalım güzel ev zaten dedi eşim şuan kiradayiz kiralar çok yüksek o sebeple. Ben tamam da demedim olmaz da demedim. Bilmiyorum sadece içim huzursuz biraz kayinvalidemle öyle sorunları olan biri değilim ama yinede bilmiyorum o yüzden sormak istedimBenim için sakıncası yok, taşınabilirsiniz.
Eksik anlattım, evi her halükarda alacaktık çünkü ata toprağı. Almışken de taşınalım güzel ev zaten dedi eşim şuan kiradayiz kiralar çok yüksek o sebeple. Ben tamam da demedim olmaz da demedim. Bilmiyorum sadece içim huzursuz biraz kayinvalidemle öyle sorunları olan biri değilim ama yinede bilmiyorum o yüzden sormak istedimValla yaşarsınız.
Benimki 2 haftadır bende kadının bişy yaptıgı yok ama bana rahatsızlık veriyor
Eksik anlattım, evi her halükarda alacaktık çünkü ata toprağı. Almışken de taşınalım güzel ev zaten dedi eşim şuan kiradayiz kiralar çok yüksek o sebeple. Ben tamam da demedim olmaz da demedim. Bilmiyorum sadece içim huzursuz biraz kayinvalidemle öyle sorunları olan biri değilim ama yinede bilmiyorum o yüzden sormak istedimZaten evi almissınız artık. Vazgecsen esin kabul edermi. Korkularin varsa bastan kabul etmicektin. Yasayip goreceksin artik
Eksik anlattım, evi her halükarda alacaktık çünkü ata toprağı. Almışken de taşınalım güzel ev zaten dedi eşim şuan kiradayiz kiralar çok yüksek o sebeple. Ben tamam da demedim olmaz da demedim. Bilmiyorum sadece içim huzursuz biraz kayinvalidemle öyle sorunları olan biri değilim ama yinede bilmiyorum o yüzden sormak istedimZaten evi almissınız artık. Vazgecsen esin kabul edermi. Korkularin varsa bastan kabul etmicektin. Yasayip goreceksin artik
Eksik anlattım, evi her halükarda alacaktık çünkü ata toprağı. Almışken de taşınalım güzel ev zaten dedi eşim şuan kiradayiz kiralar çok yüksek o sebeple. Ben tamam da demedim olmaz da demedim. Bilmiyorum sadece içim huzursuz biraz kayinvalidemle öyle sorunları olan biri değilim ama yinede bilmiyorum o yüzden sormak istedimElbette sorun yaşanır. İnsan kendi annesiyle bile sorun yaşıyor.
Ama zaten yine yakında oturuyormussunuz.
Ev alma komşu al demişlerBen şehire 30 dk mesafe, bir belde de yaşıyorum. 10 dk uzakta köyde kayinvalidem oturuyor bizde ordan ev aldık aynı avlu gibi bisey olucak taşınacagiz. Ama tasininca ileride sorun yaşamaktan çok korkuyorum sonuçta yakın olucaz sıkıntı olur mu bilmiyorum. Sizce?
Taşınmayın.Ben şehire 30 dk mesafe, bir belde de yaşıyorum. 10 dk uzakta köyde kayinvalidem oturuyor bizde ordan ev aldık aynı avlu gibi bisey olucak taşınacagiz. Ama tasininca ileride sorun yaşamaktan çok korkuyorum sonuçta yakın olucaz sıkıntı olur mu bilmiyorum. Sizce?
Eksik anlattım, evi her halükarda alacaktık çünkü ata toprağı. Almışken de taşınalım güzel ev zaten dedi eşim şuan kiradayiz kiralar çok yüksek o sebeple. Ben tamam da demedim olmaz da demedim. Bilmiyorum sadece içim huzursuz biraz kayinvalidemle öyle sorunları olan biri değilim ama yinede bilmiyorum o yüzden sormak istedime mecbursanız neden burda soruyosunuz ki kaçarın yoksa neden bir seçenekmiş gibi danışmak istediniz. madem elinizdeki birikim ile orayı aldınız oturacaksınız o zaman ona göre hareket edin biz nerden bilelim sizin huyunuzu tavrınızı. belki ikinizde iyi anlaşacaksınız belki biriniz kavga çıkaracak. bizim ne dememizi istiyorsunuz ki
Eksik anlattım, evi her halükarda alacaktık çünkü ata toprağı. Almışken de taşınalım güzel ev zaten dedi eşim şuan kiradayiz kiralar çok yüksek o sebeple. Ben tamam da demedim olmaz da demedim. Bilmiyorum sadece içim huzursuz biraz kayinvalidemle öyle sorunları olan biri değilim ama yinede bilmiyorum o yüzden sormak istedime mecbursanız neden burda soruyosunuz ki kaçarın yoksa neden bir seçenekmiş gibi danışmak istediniz. madem elinizdeki birikim ile orayı aldınız oturacaksınız o zaman ona göre hareket edin biz nerden bilelim sizin huyunuzu tavrınızı. belki ikinizde iyi anlaşacaksınız belki biriniz kavga çıkaracak. bizim ne dememizi istiyorsunuz ki
Benmde sorunlarım yok aslında ama yinede yakınlık iyi olmuyorEksik anlattım, evi her halükarda alacaktık çünkü ata toprağı. Almışken de taşınalım güzel ev zaten dedi eşim şuan kiradayiz kiralar çok yüksek o sebeple. Ben tamam da demedim olmaz da demedim. Bilmiyorum sadece içim huzursuz biraz kayinvalidemle öyle sorunları olan biri değilim ama yinede bilmiyorum o yüzden sormak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?