• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kayınvalidemin tuhaf davranışları

Yok ben görmedim. Normal şartlarda adamın havluyu kendisi alması gerekiyor ya neyse. Kv de bakmamıştır inşallah diyorum ama kadın benim oğlum ne olacak ki diye de düşünmüş olabilir.
Kadin baktiysa oglu da gorur. O sirada bir de gozunun sabunlu olma ihtimali kurgu derecesinde sacma bir tesaduf olur. Ben konu sahibinin kocasinin yerinde olsam annemin baktigini gorsem 33 yasindayim pipime bakma ayip bir daha da havlu getirme derim. Kv bakti ve oglu uyarmadiysa daha buyuk sorun. Ama ihtimal vermem buna. Konu sahibi normalde gicik oldugu icin kvsine, vesvese yapiyor heralde.

Kadin baktiysa oglu da gorur. O sirada bir de gozunun sabunlu olma ihtimali kurgu derecesinde sacma bir tesaduf olur. Ben konu sahibinin kocasinin yerinde olsam annemin baktigini gorsem 33 yasindayim pipime bakma ayip bir daha da havlu getirme derim. Kv bakti ve oglu uyarmadiysa daha buyuk sorun. Ama ihtimal vermem buna. Konu sahibi normalde gicik oldugu icin kvsine, vesvese yapiyor heralde.
Özellikle bakmamıştır kadın tabii de öyle gözünü ayırmamacasına fakat ben gözünü kapattığını da düşünmüyorum. Bir de konu sahibinin diğer yazdıkları var. Onları okuyunca kv de bana normal gelmedi.

Özellikle bakmamıştır kadın tabii de öyle gözünü ayırmamacasına fakat ben gözünü kapattığını da düşünmüyorum. Bir de konu sahibinin diğer yazdıkları var. Onları okuyunca kv de bana normal gelmedi.
Gozunu kapatmasina gerek yok asagi bakar yukari bakar gayri ihtiyari bakar da adam nereye bakiyor o onemli. Kv gozunu kapatmamis da oglu mu kapatmis? Ondan niye sikayet yok? Ben 33 yasinda bir erkek ya da kadinin bu durumda sessiz kalacagini sanmam. Normal kv zaten olmaz. Hepsi mutasyon geciriyor ins ben gecirmem. :dua:Burada konulari okuyunca kv mutasyonundan korkar oldum.

Gozunu kapatmasina gerek yok asagi bakar yukari bakar gayri ihtiyari bakar da adam nereye bakiyor o onemli. Kv gozunu kapatmamis da oglu mu kapatmis? Ondan niye sikayet yok? Ben 33 yasinda bir erkek ya da kadinin bu durumda sessiz kalacagini sanmam. Normal kv zaten olmaz. Hepsi mutasyon geciriyor ins ben gecirmem. :dua:Burada konulari okuyunca kv mutasyonundan korkar oldum.
Ya dediğim gibi buradaki ana oğul bana pek normal gelmedi. Kadın çöpleri karıştırmış ya var mı ötesi!

Yani banyoya girip çamaşır vermesinden eşiniz memnunsa KV memnunsa yani karşılıklı ikisi de memnunsa sorun yok oğlu sonuçta kıyamet kopsa onların anne oğul olduğu gerçeği degismeyecek. Kimi rahatsız olur kimi olmaz. Sizin rahatsız olacağınız varsa yine de olursunuz biz bişey diyemeyiz

Ayyy onu ben de okudum.:kusmuk:
Cok tedirginim o konudan sonra. Bir kac tane daha konu gordum kvler mutfak bezi ile yer siliyor. Bir degil iki degil. Misafirlige gitmeye korkuyorum. Artik bu kv'nin de gunahi boynuna baktiysa bakmadiysa oglu ile kendi biliyor. Bakmadan verse ben kizmam sahsen kv'me ona mi duser diye. Hayat yeterince zor. Bu kadar kucuk seylere takilmamak lazim. Kv hissederse gelinin rahatsizligini daha da ustune gider.

beautifuldisaster beautifuldisaster Konu sahibi ben sana iyilik yapip kendi takdigimi yazayim. Bu kiyagimi unutma :) Kocamin kollarini alip kv'mi kucaklatiyorum. Kv'deki mutlulugu gormen lazim. Kiskanmadigimi gordugu icin de s.. yaristirmaya kalkmiyor. Get to them before they get to you demisler.

Cok tedirginim o konudan sonra. Bir kac tane daha konu gordum kvler mutfak bezi ile yer siliyor. Bir degil iki degil. Misafirlige gitmeye korkuyorum. Artik bu kv'nin de gunahi boynuna baktiysa bakmadiysa oglu ile kendi biliyor. Bakmadan verse ben kizmam sahsen kv'me ona mi duser diye. Hayat yeterince zor. Bu kadar kucuk seylere takilmamak lazim. Kv hissederse gelinin rahatsizligini daha da ustune gider. Konu sahibi ben sana iyilik yapip kendi takdigimi yazayim. Bu kiyagimi unutma :) Kocamin kollarini alip kv'mi kucaklatiyorum. Kv'deki mutlulugu gormen lazim. Kiskanmadigimi gordugu icin de s.. yaristirmaya kalkmiyor. Get to them before they get to you demisler.
Keseleme konusunda biri yazmış; kvsi en sonunda sen hiç tartışmıyorsun hemen mutlu oluyorsun deyip ağlamış:deli:Bunların kafası nasıl çalışıyor çok ilginç cidden:KK51:

Böyle bir hareket bana saygısızlık değil mi? Ben varken ona mı düşer çamaşır vermek?
Otursun kahvaltısını etsin onu ne ilgilendirir ki?
Çocuğunun bu kadar üstüne düşmesi çok rahatsız ediyor.

Çocuğunuz olduğunda (belki de vardır, ama yaşı küçüktür diye tahmin ediyorum) ve yaşı fark etmeksizin her zaman çocuğunuz olarak kaldığını anladığınızda göreceksiniz bir anneye oğluna çamaşır verip vermemenin düşüp düşmediğini. Kalmayın kadının evinde, otele gidin öyleyse. Asıl size düşüyor mu böyle bir laf etmek?

Düzeltme: arada mesajlar varmış sanırım ve okumadım. Çıplak göreve bir vaziyet söz konusu ise yuh tabi ki. Ama böyle bir vaziyet varsa eşiniz de kendini 5 yaşında sanıyor demektir.

Son düzenleme:
Aynı şeyleri bizim evimizde de yapıyordu. Kendisinde anahtar vardı biz yokken her gün gelir her şeyimize dokunurdu. Bu yüzden de çok kavga ettik.
Mesela evlendiğimiz ilk gece bizimle kalmaya kalkması, evlendiğimizin sabahı biz yokken eve gelip bornozumuzu çamaşırımızı katlaması, çöplere kadar karıştırması, biz yokken gelip küveti fırçalaması, çamaşırlarımızı yıkayıp katlaması vs. Daha neler neler şok olmayın diye anlatmıyorum.

Bu son yaptığı hareket evlilik sabahı gelmesi gecesi kalmak istemesi ortaligu karistirmasi tuhaf geldi. Çarşaf mi aradı acaba... varmı adetlerinde... banyoya girmesi yanlış tabiki kaç yaşında adam ayip diye birşey var... Kısaca hayatınızın çok içinde herseyinize çok karisiyo ve haliyle özel hayatınız diye birşey kalmıyor... haklısınız... siz iki evli insansiniz ve özeliniz olmalı ailesiniz sonuçta. . Korkarım birgün sana bu aksam oğlumla ben uyuyacağıma kadar ilerlemez bu durum

Arkadaslar bunun kiskanmayla falan ilgisi yok bence bi koca düşünün ki donunu bile annesi veriyor
niye bahane olsun ki yemek getirmiş canı sıkıldığı için takılıyor. mutfakta oturan kadının size zararı ne?

o iş yerinizde mutfakta takılınca kötü siz kadının evine yerleşince sorun yok.

ne var bunda anlamadım. sen kendi ailenle kalırken çamaşırını eşin mi yıkıyor, banyodan çıkarken çamaşırını illa eşin mi getiriyor? kendi annen sana çamaşır verse eşinin olay çıkarması mı lazım?

başka bişey varsa bilemem ama o kadar hakaret edecek bi durum yok ortada.
O çamaşırı kızına babası verse nasıl olurdu acaba... oğluna annesi vermiş ya çamaşırını ondan yani... Ayrıca şu erkekleri bu kadar simartiyorlr anneleri evlendikleri zamanda karilarindan annesi gibi sonsuz ilgi sevkat ve herseyi ayaklarına bekliyorlar... annelerin bu tutumu çok yanlış...

Yav arkadaş anasıdır nolmus sanki. Şimdi benim oğlum evlenince ben oğluma 10 metre uzakta mi durayım yani.? Ya yavrumdur banyoya havlu veya bir kiyafetini koymussam nolur ki? Gerci benim oglan ergenlige girdiğinden beri ben yikatmam bitanem kendi halleder.

Ya ben istiyorum eşimin annesi ilgili alakalı olsun acısın değer versin oğluna ama maalesef encok kendini düşünür! Sizde ne güzel bak şanslısınız evladını düşünen merhamet eden annesi var sevinin yahu. Ben bu konuda dertli olduğum için belkide böyle düşünüyorum. Ama şahsen benim oğlum evlenince gelinim böyle düşünse oğlumdan uzak durmami istese bozulurdum..Gerçi ben durmam gereken yeri bilirim bilmeliyim..Her Anne de bilmeli bence..Yaşadığınızı siz daha iyi bilirsiniz tabi herşey dozunda güzeldir artik evlenmis hanimi var sizide anlıyorum.

Son düzenleme:
Gunaydin arkadaslar,
Yorumlarin hepsini okudum. Konu cok baska yerlere gitmis. Bu yuzden konuyu editlemem konusunda talepler olmus. Ofise geceyim editleyecegim.
Bu arada esimin banyoya girerken camasir almamis olmasi elestirilmis. Esim normalde camasir almaz havluya sarilip odaya gelir camasirini oyle alir. Camasiri ben goturuyorum istersem.

Merhaba arkadaşlar,

Uzun zamandan beri yoğunluktan dolayı aranızda yoktum. O kadar sıkıldım ki derdimi buraya yazayım dedim.
Sorun: Kayınvalide (başka ne olabilir ki)

3 yıllık evliyim. En baştan beri kayınvalidemle anlaşamıyorum. Geçmişteki sıkıntıları hiç yazmayayım kısaca anlatayım.
Kayınvalidem dul bir kadın eşim de onun tek çocuğu. Fesat, çirkef, kurnaz, sinsi, görgüsüz, ahlaksız, bildiğini okuyan, böyle bir insan. Bize aylarca yıllarca huzur vermedi hala da vermemeye devam ediyor. Yok evmiş yok mal mülkmüş en sonunda kendi üzerine bir ev aldırdı bize + eşyalar felan (yoksa bizimle kalacaktı, geçici olarak başka bir yerde kaldı).
Her neyse ev sorunu çözüldü de; kadın yine oğlunu gözünün önünden ayırmak istemiyor. Kene gibi yapışıyor bize. Kendi işimizde çalışıyoruz (muhasebe bürosu), yemek getirme bahanesiyle iş yerimize gelip bütün gün burada mutfakta pinekliyor. Eşimde de suç var, ona bişey diyemiyor. Ben de bu durumdan rahatsız oluyorum, böyle iç içe olmak istemiyorum.
Asıl konuya geliyorum; 2 haftadan beri evde tadilat var tuvalet ve banyoyu yaptırıyoruz. Mecburen kayınvalidede kalıyoruz. Her şeye rağmen sıkılsam da o kadar büyük sorun olmuyordu. Fakat son günlerde sinir olmaya başladım yine. Geçende eşimin çamaşır ve tişörtünü yıkamış odaya koymuş. Bu sabahta ben kahvaltı yaparken eşim banyoya girdi. Kalkıp çamaşır vereyim dedim eşime. Baktım kayınvalidem banyodan çıkıyordu. Baktım eşime çamaşırını o koymuş sepetin üstüne.

Size soruyorum,
Sizce 33 yaşında oğlu olan bir annenin bu davranışları yapması doğru mu? Yoksa ayıp mı? Ben mi yanlış düşünüyorum?
Siz olsaydınız tepkiniz ne olurdu?
Onu doğuran büyüten anne niye ayıp olsun . Ben olsam memnun bile olurdum . Çamaşırını ben vermemişimde annesi vermiş çok ta dert :skandal:

Back