Kayınvalidemin Toprak Aşkı

Verdirmezdim arsayı ben olsam ,durumuda iyi kaynananizin derdi ne ölecek mal meraklısı çocuklarına destek olacağına köstek oluyor ,alacağınız o para hiç olur harcsnir gider öyle verirseniz, istediğinize satin diyecemde laftan anlamayan kocaya ne desen duymaz Allah kolaylık versin

arsanın parasına deli gibi ihtiyacı var o kadar salak olamayacağına inanmak istiyorum ben ama bu arsayıda hiç edecek olursa hakkımı helal etmem eşime gitsin anasının dizinin dibinde otursun
500 500 e Bı sure sonra tamam dıyıp ıkı ay alıp sonra ustune yatılacak. Demisti dersin.

abisi benim fikrimce kayınvalidemden yüz buldu kendimi öldürcem diyip durdu kv de eşimi arayıp durdu .nasılsa benim eş onun sözünden çıkmayan oğluşuydu.hep böyle saçmalar. uyanıklıkta zirve yapan kv ve benim aileci eşim onu yola getirmeye çalışan ben

Ayyy bırak öldürsün diyeceksin o anda hepsi lafta neden böyle yapıyorlar ki ulan vermişsin parayı almışsin ... baska birinden alsan boyle diyebilir misin acaba öldürürüm ne ya

sağolun, inşallah ciddi bir alıcı bulurda başkasına satar kv kalakalır amin

Hahaha başlıktan eve balkona bahçeye saksıya çiçek sebze meyve ekiyor filan sandım off konu bambaşkaymış

Yok yok sana bu kötülüğü yapamayacağım 650 tl anlaşalım aylık kv sende kalsın, maldali alırım
ah bee kayınvalideyi mandalla beraber araya kaynatacaktım olmadı fazla uyanık çıktınız toprağınıza toprak katıp hanımağa olma sanatını öğrenebileceğiniz muazzam birini kaybettiniz

en basta arsaniza ortak sokmasaydiniz ailecek yanasamazlardi.. sarmasik bir g.t lük yer aç bana demis.. sonra sarmis kurutmus agaci.. o hesap..

Hayatımızdaki insanların hatalarının onların anası babası danası kayınçosu arkadaşı vs. yüzünden değilde kendi tercihlerinden dolayı olduğunu anladığımız gün başımız göğe erecek..

en basta arsaniza ortak sokmasaydiniz ailecek yanasamazlardi.. sarmasik bir g.t lük yer aç bana demis.. sonra sarmis kurutmus agaci.. o hesap..
haklısınız en başta yine istememiştim abisine satmasını ama kv yabancıya verme abine sat diyip durdu eşimde hayırlı evlat olcam diye yırtındığı için beni değil annesini dinledi malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…