Kayınvalidemin teyzem demesi

Kayınvaliden teyzem diyorsa, sende teyze diyeceksin bu kadar basit. Annem demiyecekmisin demiş kafana taktığını belli etmişsin. Kayınvaliden hatalarını hissetmemiştir kesin yakında özürde bekler.
Yok aslında davranışlarında iyi bizimde hatalarımız olmuştur dedi.. Özür gibi bi beklentisi yok.. Ama soğuk nevale işte.

Burda "kayinvalideme anne diyemiyorum" gibisinden cok konu acildi ve gelen yorumlar hep "deme caniimm, senin bi tane annen var, icinden ne geciyosa onu soyle" gibi yorumlardu.
Simdi durumun tam tersi ve bu sefer kk kadinlari yine cifte standardin dibine vuruyorr.
Hic bir gelin annem demek zorunda degilse, hic bir kv de kizim demek zorunda degil.
Kadin icinden geleni soyluyor iste.
Ne varki bunda?

yakaladım sizi :KK53: sizde kv siniz dimi :KK70:

Sen anne dedikçe o teyzem diyerek seni cezalandırıyormuş gibi geldi
Hiç uyarmadan sana şöyle derim demeden direk teyze diye seslen
O istemiyorsa sen hiç isteme.

Sende teyze demeyi dene bence tepkisi nasıl olacak demekki hala bu ilişkiyi yürekten tasvip etmiyor. Yada bir şekilde cezalandırmayı düşünüyor. Gerçi bende kayınvalideme daha abla diyorum içimden anne demek gelmiyor benımkıde çok sıkıntılı bir kayınvalide malesef :/

Benim annem bile annem demiyor. Öyle bi üslubu yok. Çok büyük eksiklik değil. :KK45:

Katılıyorum ben kendi oğluma annem deyince bile o nasıl bir konuşma sen onun annesinin diyor

Bana demiyor gelini olsa ona hiç demez

Kadın öyle alışmış çok da takmayın

Ben anne demeyi hala anlayamıyorum bilgece kayınvalideye:/ yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum. Yahu senin annen benim annemdir hayatını benimsedim mesajı var da yani düşünüyorum mesela, onun annesi benim annemse biz kardeşiz demek ki nası karı kocalık bu. Gereksiz edebiyat değil mi bu anne muhabbeti:/ ablasına abla demek vs? Yanlış mı düşünüyorum. Mesela atıyorum sen benim kayınvalidem olsan bilge teyze demem daha doğru olmaz mı? Benim annem olsan oğlun kardeşim olurdu? Kafamda zırdeli sorular.......

Mantığını bilen var mı diye en bilge üyeğğğmize sorayım didim:) :*
eskıden aynı ısyerınde calıstgım bı abı vardı karslıydı onlar bn esımın annesıne babasına hala ve dayı dıyorum bızde anne baba denılmez demıstı o geldı aklıma

Canm ne guzel iste ya keske bzmkide
'teyzemın kızının dayısının oglunun amcasinın torunu diyeydi de hic anne demek zorunda kalmasaydm...:KK53: 2 yil anne dedim diye nasi pismanim varyaaa :KK42:

X