Kayınvalidemin teyzem demesi

ben anlamadım kayınvalideniz size neden annem desin ki siz onun gelinisiniz.
yaşımdan dolayı bilirim ki eskiden böyle bir şey yoktu anneler çocuklarına annem demez, babalar babam demezdi. bu hitapa güleyim mi üzüleyim mi bilemedim

Son düzenleme:
Maşallah aramanız çok güzel kayınvalidenizi,sizde anne demeyin direk girin konuya ,herkes kendine yakışanı yapar.şimdiki gelinler büyük kayınvalideler küçük bizden çok hata yapıyorlar biz affediyoruz

'teyzem' ne ya, ne alaka yani? annem de demesin ama teyzem hic demesin.. kizim desin, ismini soylesin vs..

ben farklı bişey dicem ,
gerçekten helâl olsun sana.tebrik ediyorum,tabi anne teyze vs ayrıntı konular falan araman en zor olan,gençlikten bizde de hata var demen falan,takdir ettim seni.nefsini yenmişsin.darısı başıma.
mübarek günlerde sevabi kaptın .
artık daha dikkat eder iki tarafta.

yoğurdu üflersiniz olur biter..

Valal ben hala teyze diyorum disarida birine amlatirken handan anne diyorum ama genelde kendisine teyze diyorum. Dilim alismis. E onunda alismis? Bir anda degistiremem. Belki sizin icinde aliskanliktir.

Şimdi bende kv ile olan ilişkimi düşündüm. Ben hemen anne diyebilmiştim hatta kendi kendime hayrett etmiştim nasıl dedim diye ama konunuzu okuyunca farkettim o bana hiç kızım falan demez hep adımı söyler acaba beni istemiyor mu ki? :63::63::63:

Kayinvalideniz nereli? Bazi yorelerde gelinler kaynanalarina teyze diye hitap edermis. Kilisli birinden duymustum da...

ne abartmışsınız teyze deyin siz de
sanki siz suçluymuş gibi kadın araya mesafe koymaya çalışıyor siz de dert ediyorsunuz etmeyin efendim kendinize dert etmeyin
teyze deyin

Kayınvaliden teyzem diyorsa, sende teyze diyeceksin bu kadar basit. Annem demiyecekmisin demiş kafana taktığını belli etmişsin. Kayınvaliden hatalarını hissetmemiştir kesin yakında özürde bekler.

ben farklı bişey dicem ,
gerçekten helâl olsun sana.tebrik ediyorum,tabi anne teyze vs ayrıntı konular falan araman en zor olan,gençlikten bizde de hata var demen falan,takdir ettim seni.nefsini yenmişsin.darısı başıma.
mübarek günlerde sevabi kaptın .
artık daha dikkat eder iki tarafta.

yoğurdu üflersiniz olur biter..
Teşekkür ederim güzel yorumların için. Eşimde anne baba ahı kalmasın istedim bi anneler Günü'nde yüzü Gülsün istedim..
Onlar görmezse Rabbim görür ne diyim..

X