Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben anne demeyi hala anlayamıyorum bilgece kayınvalideye:/ yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum. Yahu senin annen benim annemdir hayatını benimsedim mesajı var da yani düşünüyorum mesela, onun annesi benim annemse biz kardeşiz demek ki nası karı kocalık bu. Gereksiz edebiyat değil mi bu anne muhabbeti:/ ablasına abla demek vs? Yanlış mı düşünüyorum. Mesela atıyorum sen benim kayınvalidem olsan bilge teyze demem daha doğru olmaz mı? Benim annem olsan oğlun kardeşim olurdu? Kafamda zırdeli sorular.......
Mantığını bilen var mı diye en bilge üyeğğğmize sorayım didim:) :*
Dünyanın en saçma teorisi. Lüzumsuz edebiyat. Biz haklıyız:)bunu bi ben takilyorum kafama sanmistim
söyle ki evlenince esinin annesi babasi benimde annem babam oluyomus.. e ozaman bizde kardes oluyoruz degilmi? sorusuna daha kimse beni tatmin edecek cevap veremedi. sey var: yok o öyle diil
konu sahibi arkadasim, takma bosver Allah bidaha küslük vermesin. sende ilk adimi atmissin ne güzel
araya sogukluk girmis, kv onu yansitiyo sana herhalde
Dünyanın en saçma teorisi. Lüzumsuz edebiyat. Biz haklıyız:)
Ben de diyemiyorum cok demek istedim olmadi. Bi kere dedim kusacagim geldi neden bilmem o kadar yapay durdu ki agzimda. Annemi cok sevdgmden midir kayinvalidem ile samimi olamayisimdan midir nedir. Aramiz iyi aslnda watsappsan resim bile atiyo bana ama agzmdan cikmiyo. O da beni birine falan tanistirirken gelinim diyo gerci.Canim ben kaynanama anne demiyorum diyemiyorim da zaten tam adamina sordun
Sey diyorum. Sen bunu yapmis miydin diyorum. Telde konusurken nasilsiniz hanimefendi diye giriyorum konuya boyle seyler yani
evet biri bunu açıklasın :)Ben anne demeyi hala anlayamıyorum bilgece kayınvalideye:/ yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum. Yahu senin annen benim annemdir hayatını benimsedim mesajı var da yani düşünüyorum mesela, onun annesi benim annemse biz kardeşiz demek ki nası karı kocalık bu. Gereksiz edebiyat değil mi bu anne muhabbeti:/ ablasına abla demek vs? Yanlış mı düşünüyorum. Mesela atıyorum sen benim kayınvalidem olsan bilge teyze demem daha doğru olmaz mı? Benim annem olsan oğlun kardeşim olurdu? Kafamda zırdeli sorular.......
Mantığını bilen var mı diye en bilge üyeğğğmize sorayım didim:) :*
Ben Hülya avsarin kızı gibi annea diyorum anne yi yuvarliyorum yani :)
O da daha kızım gibi bişey demedi bana hatta bana abla bile desen hiç bozulmam genç gösteriyorum ya demisti
Ben Hülya avsarin kızı gibi annea diyorum anne yi yuvarliyorum yani :)
O da daha kızım gibi bişey demedi bana hatta bana abla bile desen hiç bozulmam genç gösteriyorum ya demisti
Ben de diyemiyorum cok demek istedim olmadi. Bi kere dedim kusacagim geldi neden bilmem o kadar yapay durdu ki agzimda. Annemi cok sevdgmden midir kayinvalidem ile samimi olamayisimdan midir nedir. Aramiz iyi aslnda watsappsan resim bile atiyo bana ama agzmdan cikmiyo. O da beni birine falan tanistirirken gelinim diyo gerci.
Cocugm olana kadar boyle oyalanym diyorm sonra babanesi falan derm nasil plan ama
Hahaha bak bu iyiymis. Aynen babaannesi bak ne yapmis oglum falan
E Kadınla daha yeni tanisiyor sayılırsınız onca kuslukten sonra :)) zaman tani,ve herkes kendini nasıl rahat hissediyorsa o sekilde hitap etsin.ben kayınvalidemi cok severim ama teyze denecek olsa buyuk bir keyifle derdim açıkcası. Onemli ilan kurulan bağkızlar merhaba konuyu kısaca özetleyim kayınvalide ile eşim de bende küstük yaklaşık beş Yıldır Düğün nisan vs yoktular..
Bu anneler Gününde Aradım içimden geldi yaptığı Herşeyi unuttum barıştık
Ben ona anne diyorum ama benimle Konuşurken teyzem diyor teyzenin diyor. Yani annem demiyor ,kızım diyor ama..
Ben mi çok takıyorum kafama üzülüyorum
Ben yakınlık gösteriyorum ama onda yok sen bana annem demicen mi dedim Güldü dicem falan dedi.
Büyük bi dert değil de üzülüyor inşan..