- 22 Ekim 2015
- 36
- 30
- 88
- 34
Açıkladım onu yukarıda.Siz söyleyince baktım, bu konudan bahsediyorsunuz sanırım.
Ya trolleniyoruz ya da kız istemeye diye gelip eve çökmüşler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Açıkladım onu yukarıda.Siz söyleyince baktım, bu konudan bahsediyorsunuz sanırım.
Ya trolleniyoruz ya da kız istemeye diye gelip eve çökmüşler
Ayyyy ben ona öyle tepki versem beni boşar! Kendisi de mutlu değil ki zaten... Sürekli arkadaşlara gidiyoruz. Hele o aylarca kaldıklarında en son ay neredeyse hiç eve uğramadık. Her iş çıkışı bir şey buluyorduk. Akşam vardiyadan geldiğinde yani saat gece 12 de bile biz arkadaşlara gidiyoruz diyip çıkıyorduk düşünün artık.Esin de çekilir karın ağrısı değil kusura bakma!! Demedin mi eşine ;" ailenle 6 ay veya 2 ay aralıksız bir arada oturmak istiyordun da ne diye ailenle alt üst ev yapıp birlik oturmadiniz!! Manzaraniz eksik olurdu ama sürekli bir arada olurdunuz ...ha ben senle evlenmezdim ama en azından evlenen de birlik oturacağını bilerek girerdi senle yola " diye!! Bu işin "az kavgalı " çözümü olacağını sanmıyorum ama inşallah sen bulursun böyle bir yol
Hiiiç morelinizi bozmayin yapamıyorum diyin madem çok istiyor bcok rahatsız oluyor kendisi yapsın.Kızlar merhaba. Derdimi nasıl anlatsam bilemedim ya... Kızlar benim kayınvalidemi ben ilk gördüğümde çok sevmiştim hem de çok. Kendisi normalde İzmirde oturuyor. Bu kış İstanbula yanımıza geldi. İnanır mısınız en az 3 ay bizde kaldı! Bu bile başlı başına bir sorun bence fakat bununla da kalmadı. Ben çalışan bir kadınım. İlk geldiğinde gayet iyiydi aramız 1 hafta falan mutlu mesuttuk ama 1 haftanın sonunda evde eşyaların yerlerini değiştirmeler, laf sokmalar saçma sapan hareketler falan bi dumur olmuştum. Evimden soğudum resmen... Neyse sonunda gittik derken aile içi meselelerinden dolayı bir daha geldi. Bu sefer bende hiç kalmamıştı. Başka akrabasında kalıyordu. Sadece kayınpederim kaçıp kaçıp haber bile vermeden (!) gelip durdu. Biz de açıkcası hiç adam akıllı eve gitmedik. Yani ne biçim bir dengesizlik anlayamıyorum ya! Ben işteyim sen haber bile vermeyip yola çıkıyorsun bana geliyorsun bize söylemeye tenezzül etmiyorsun! Belki benim iç çamaşırım salonun ortasında duruyor! İşten izin alıp evi mi toplamaya gideyim ki böyle bir lüksüm de yok! Neyse artık dua etmeye başladım kayınvalidem gelsin diye düşünün artık. Neyse bugün geldi ben işteyken. Aradım gayet böyle mutlu mesut konuşuyorum yok bu ev çok ağır pis kokuyor. Yok benim oğlum pisliği hiç sevmez. Lanet olsun dedim keşke aramasaydım! Ayrıca benim evim asla pis mis kokamaz en fazla apartmandan geliyordur. Bunu söylüyorum dışardan mı gelio koku diyorum yok diyo. Yine bana pismişim lafları sokma çabaları! Ve kızlar ister inanın ister inanmayın tamam ev dağınık olabilir tam zamanlı çalıştığım için fakat asla ve asla pis olamaz. Kendisinin evinde kapıların altlarında toz yumağından saçtan geçilmiyor resmen bir de utanmadan gelmiş benim evime pis diyor. Ağır kokuyormuş. Şuan mesaim bitti ama eve gidesim yok yemin ederim bıktım usandım artık!
Bana bir akıl verin nolur. Eşimin yanında bana laf söylediğinde eşim beni koruyor fakat ben annesine bir laf edersem aramız fena bozulur eminim bu konuda. Ne yapayım sizce? Benim gibi sorunlar yaşayanlar var mı aranızda?
Eşim yokken sokuşturup durayım evet sonra eşimin yanında da canım kayınvalidem çok seviyorum falan diyim. Böylelikle kayınvalidem gidip eşime şikayet ederse canım kocacım kesin "O kız seni çok seviyor. Sen yanlış anlıyorsun" diye annesine kızar. OHHHH şeytanlık bulaşıcı herhlde bi 6 ay daha kalırlarsa şeytana pabucunu ters giydirebilirim
Benim kaynanam bana geldiğinde curuyen veya sebze varsa çıkartır eşimin gözünün önünde çürümüş derdiKızlar merhaba. Derdimi nasıl anlatsam bilemedim ya... Kızlar benim kayınvalidemi ben ilk gördüğümde çok sevmiştim hem de çok. Kendisi normalde İzmirde oturuyor. Bu kış İstanbula yanımıza geldi. İnanır mısınız en az 3 ay bizde kaldı! Bu bile başlı başına bir sorun bence fakat bununla da kalmadı. Ben çalışan bir kadınım. İlk geldiğinde gayet iyiydi aramız 1 hafta falan mutlu mesuttuk ama 1 haftanın sonunda evde eşyaların yerlerini değiştirmeler, laf sokmalar saçma sapan hareketler falan bi dumur olmuştum. Evimden soğudum resmen... Neyse sonunda gittik derken aile içi meselelerinden dolayı bir daha geldi. Bu sefer bende hiç kalmamıştı. Başka akrabasında kalıyordu. Sadece kayınpederim kaçıp kaçıp haber bile vermeden (!) gelip durdu. Biz de açıkcası hiç adam akıllı eve gitmedik. Yani ne biçim bir dengesizlik anlayamıyorum ya! Ben işteyim sen haber bile vermeyip yola çıkıyorsun bana geliyorsun bize söylemeye tenezzül etmiyorsun! Belki benim iç çamaşırım salonun ortasında duruyor! İşten izin alıp evi mi toplamaya gideyim ki böyle bir lüksüm de yok! Neyse artık dua etmeye başladım kayınvalidem gelsin diye düşünün artık. Neyse bugün geldi ben işteyken. Aradım gayet böyle mutlu mesut konuşuyorum yok bu ev çok ağır pis kokuyor. Yok benim oğlum pisliği hiç sevmez. Lanet olsun dedim keşke aramasaydım! Ayrıca benim evim asla pis mis kokamaz en fazla apartmandan geliyordur. Bunu söylüyorum dışardan mı gelio koku diyorum yok diyo. Yine bana pismişim lafları sokma çabaları! Ve kızlar ister inanın ister inanmayın tamam ev dağınık olabilir tam zamanlı çalıştığım için fakat asla ve asla pis olamaz. Kendisinin evinde kapıların altlarında toz yumağından saçtan geçilmiyor resmen bir de utanmadan gelmiş benim evime pis diyor. Ağır kokuyormuş. Şuan mesaim bitti ama eve gidesim yok yemin ederim bıktım usandım artık!
Bana bir akıl verin nolur. Eşimin yanında bana laf söylediğinde eşim beni koruyor fakat ben annesine bir laf edersem aramız fena bozulur eminim bu konuda. Ne yapayım sizce? Benim gibi sorunlar yaşayanlar var mı aranızda?
Bak ben sana ikili oynama anlatayım. Hamileliğin çok zor ve sıkıntılı geçti . Hele ki son zamanlar yerinden kalkamadım doğal olarak da temizlik yapamadım. Normalde ayda bir kadın alırdım son haftalarda onu bile yapamadim. Normal toplu evim ama dip köşe süpürmemisim. Neyse birden akşam sandım geldi. Banyodan çıktığımda. Eşim de evdeydi. Dedim doğum başlıyor. Bir baktım kapı çalıyor görümcem gelmiş eşiyle film izlemeye. Eşim böyle ağzının uucuyla selcenin sancısı var dedi ama gitmediler neyse oturduk film izledik. Bu arada benim sancılarım arttı. Neyse gorumcemler filmi bitirdi gitti. Ben de eşime sen yat sancılar siklasinca gideriz hastaneye dedim ve sabaha kadar sancı çektim. Neyse sabah gittim doğum yaptım. 18 saat sanciya rağmen sezeryanla doğdu meleğim. Kendi annem çalışıyor ve rapor aldı o hafta hastanede kaldık. Gece gunduz. Sonra hastaneden ciktik annem ise dönmek zorunda kaldı benim kv çalışmıyor ve evi bize 20 dk. Neyse o geldi eve. Ev toz olmuş baya tuvalet kirli. Çünkü bu arada eşim evde kaldı falan. Eve geldik ilk gün hiç bir şey yapmadı benim sezeryan yerim ağrıyor oturup kalkamıyorum bile göğüs ucum yara her emzirmemde ağlıyorum. Dedim ki anne evi supurebilir misin ? Ev çok tozlu bebek mikrop kapmasin. Ben süpürge nasıl çalışır bilmiyorum dedi. Neyse bari tuvaleti temizlesen anne yeni doğum yaptım dikkat etsek dedim onu da yapmadi. Gündüz eşim ise gidince evden gitti gezdi ben tek kaldım bebekle ve bu arada 8 gün olmuştu doğum yapalı. Geçen gündüzüm yok bebek kolik ev pis vs. Akşam eşimden 2 saat önce eve gelir bütün gün evde çok iş yapmış gibi ayaklarını uzatıp oy dizlerim diye sizlanmaya başladı. Evde sabah yok biz de dogurduk da şimdi nazlisiniz diyen kadın eşimin yanında caniiimmm istediğin bir şey mi var yavrum ben yapayım demeye basladi. Beni aldı bir sinir. Nasıl ağlıyorum ama. Bu yapılan bildiğin Oscarlık oyun yani. 9. Gün eşimin eve gelmesini bekledim eşimi ve kv karşıma aldım kv yaptığı her şeyi bir bir anlattım ve kv sen artık gelme bize dedim ben kendi duzenimi kurayım. Ve o zamana kadar kv ile aramız nasıl iyiydi ben asla anlamamıştım böyle biri oldugunuSöyledim hatta annesinin yanında söyledim. "Ne kokusu ya ben koku falan almıyorum" dedi. Çünkü gerçekten koku falan yok! O da apartmandan falan gelmiştir dedi fakat annesi telefonda bana "apartmandan değil evin içinden" diye ısrar etmelerini eşime hiiiççç yapmadı. Hiç bir şey söylemedi. Ev pis, evin içinden geliyor vs deseydi telefonda konuştuğu gibi aslan kocam kesin lafı yapıştırırdı fakat öyle bir şey demediği için benim sinirim içimde patladı Resmen ikili oynuyor helal valla
Hahahahahha kradenizli misinBeni aldı bir sinir.
Yok canım eşim Rizeli ben osmaniyeliyimHahahahahha kradenizli misin
valla bu aklı ben verecektim ama korktum tepki alırım diye :) ben şunu biliyorum karşındaki sana laf sokuyorsa sana iki yüzlülük yapıyorsa sen alttan aldığında ay ne kadar hanım efendi kız o kadar terbiyesizlik ettim ama benle bir olmadı demiyor. ne güzel pıstırdım diyor.Eşim yokken sokuşturup durayım evet sonra eşimin yanında da canım kayınvalidem çok seviyorum falan diyim. Böylelikle kayınvalidem gidip eşime şikayet ederse canım kocacım kesin "O kız seni çok seviyor. Sen yanlış anlıyorsun" diye annesine kızar. OHHHH şeytanlık bulaşıcı herhlde bi 6 ay daha kalırlarsa şeytana pabucunu ters giydirebilirim
Haklısın canım. Maalesef hiç öyle şeyleri söyleyebilen biri değilim ve hep bu huyumdan kaybediyorumAy aynı şeyler yemin ederim. Evde özel alan falan yok. Benim kocam da annesine anahtar yaptırmış. Yaptırmakla kalmamış şimdi bizim site güvenlikli normalde biri gelince beni arayıp soruyorlar sonra içeri alıyorlar. Bi kart var beyaz manyetik o kart olunca hiç güvenlikle muhattap olmadan eve girebiliyorsun. Sadece evde oturanlarda olan bir kart yani! Ondan da hem annesine hem babasına almış! Ama alcam ellerinden. "Anne ailemden misafirim geliyor evde olmuyorum bu kartlardan da kalmamış başka giderken eve bıraksanız problem olmaz dimi anahtarlarla kartları" falan diyip alcam.
Sizin kayınvalideniz çok daha tatlı dilli ve hoş görünüyor. Bence yatak odanıza girmemesi gerektiğini bir şekilde açılayın. O odamız bari özel kalsın!
Açıkladım onu yukarıda.
Sen tutmuyor musun? Muhtemelen sen de orucsun. Onlar sana aciyor mu?Oruç tutuyor ondan hiç bir şey demedim, insanlığımdan
Merhaba,Kendi profilim yok kardeşim önerdi buraya yazalım orada kadınlar birbirine çok yardımcı oluyor belki senin gibi olanlar vardır diye ve kardeşimin profilinden yazıyorum Hem eşime de yakalanma ihtimalim sıfıra iniyor böylelikle