kayinvalidemin istehi :(

melikemeva

Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2013
9
0
6
Ankara
Merhabalar hemen konuya gireyim. Kayinvalidem de yaslilik korkusu var sanirim bebehim olunca babanne denilmasini istemiyorona fatma anne diyecekmis :( kendi kizinin cocuguda annane demiyor dedirtmiyor daha dogrusu. Ama ben istemiyorum boyle bir seyi annelik cok ozel bir duygu sikintili bi hamilelegimden sonra daha ii anladim, sizce kirmadan bunu ona nasil anlatmaliyim ki bana hak verip haklisin desin

Merhabalar hemen konuya gireyim. Kayinvalidem de yaslilik korkusu var sanirim bebehim olunca babanne denilmasini istemiyorona fatma anne diyecekmis :( kendi kizinin cocuguda annane demiyor dedirtmiyor daha dogrusu. Ama ben istemiyorum boyle bir seyi annelik cok ozel bir duygu sikintili bi hamilelegimden sonra daha ii anladim, sizce kirmadan bunu ona nasil anlatmaliyim ki bana hak verip haklisin desin

sen hiç konuyu dert etme senden önce etrafındakiler akrabalar babanesii diyince alışacaktır zaten çocuk fatma anne zor söyler babane kolay olucak öyle alışacaktır :1::))

Insallah annem simdiden babannesi filan diyo ama o yine de inat h3r zaman kizinin cocuguna da fatma anne diye alistirmis hatta cocuk fatmayi bile kullanmadan anne diye sesleniyo bir an strese girdim benim kizim da anne derse diye

Olgunluk gösteriyorsunuz yine de ben olsam delirirdim. Keşke kayinvalideler de böyle olsa. Onlar tecrubeliler ne hissettiğimizi çok iyi anlamalarına rağmen böyle davranmaları şüpheli.

Direk ismiyle hitap etsin annesi sensin daha neler ya, Fatoş diyebilir. Ne saçma bir durum Allah kolaylık versin. Madem kendini genç hissediyor bu espriyle seslenmeyide kabul edebilir.

ben de .....anne ......baba dedirtmek isteyenlerdenim.
komşumuzun çocukları öyle dersi çok hoşuma giderdi. belki kv nizinde hoşuna gittiğindendir. yaşlılık korkusu değildir.

Back