Kayınvalidemin iğrençlikleri...

kızının nişanlısına yaptı canım en alasından damat bohçası... Kızına da kayınvalidesi yaptı...

Ayyy ne kıskançsınız vallaaa.... Hasetinizden çatlayacaksınız
Hiç mi paranız yok? Geceliğe çok ihtiyacın varsa ( bak bir de ipek olacak, kayınvaliden penye aldı diye çıldırmışsın) ver parası neyse al, amma haset yapmışsınız

ben sevdiğim aşık olduğum adamla evleniyor olsam bulutlarda gezerdimki . anasının sandığıda pijamasıda yerin dibine batsın umrumda olmazdı. ben aşkıma sıkı sıkı sarılırdım.

Aynen böyle de işte. Kızınıza böyle yapmadınız de. Ben penye gecelik takımı giymem de. Dolaylı, imalı anlatma.

Nişanlıma söyledim zaten canım hepsini... Hiç bir şey istemediğim halde bana kafasına göre özensiz şeyler almış ama damadına en alasından yapmıştı her şeyi... Bana da bunları layık görmüş kendince dedim. Tuvaletindeki paspası bana gösterip kullanır mısın bunu diye sordu annen, beni ne sanıyor, bu kadar saygısızlık olmaz dedim. Birbirimizle yarın bi gün mecburiyetten konuşmayalım, aramızdaki bağı yıpratır bu hareketler, mide bulandırıcı dedim... Benim zaten hiç bir şeye ihtiyacım yok. Bi talebim de yok bu zamana kadar da benim için bir şey yapılmadı... Para yada alınan şeyler önemli değil... Ya değerli olduğunu hissettirir özenli bi hediye alırsın yada hiç oralı olmazsın... özensizliği yıpratıyo beni

Bence de takıldıgınız şeyler saçma.
Boşver mutluluğuna bak ve erkek tarafından bişey bekleme her zmaan söylüyorum ne nişan sözde ne düğünde erkek tarafı çok bişey yapmıyo artık kız tarafına kalıyo..
Bana da nişan bohçası uyduruk bişeyler getirmişlerdi, biz de karşı tarafa yaptık bohça ama nasıl güzel şeyler koyduk incili mincili örtüler örttük..yok yani bekleme

Benm kv her gelişinde bişey getiriyodu kendince marka alıyodu bide ama kadınla zevklerimiz uyuşmuyor napalm hiçbirini de kullanmadm almasada sormazdm umrumdada olmazdı heralde bu tür şeyler

ya yemin ederim ki maddi bi beklenti değil benimki.. özensizliği, geçiştirmeleri üzüyor beni..

Sen nisanlinin tavirlarina bak, o iyiyse ve farkindaysa sıkıntı olmaz insaAllah..

Sandigi acinca aiy hiç begenmedim bu markasiz bezlerde ne ? hani bana piere cardin, makyaj seti? Ben de isterimm deseydiniz simdi böyle içerlenmezdiniz.

ya yemin ederim ki maddi bi beklenti değil benimki.. özensizliği, geçiştirmeleri üzüyor beni..
Tamam anlıyorum canım da bunlara üzüldüğünle kalırsın ondan diyorum yani artık kimse özenmiyor ya da çok az..hele düğüne hazırlık sürecinde daha çok üzülebilirsin çünkü onlar öyle senin gibi annen baban gibi ince düşünemiyorlar
Benim herşeyimi evimi kendi annem babam yerleştirdi herşeymi onlar yaptı..
Nişanda dediğim gibi özensiz bir bohça içinde kötü uyduruk şeyler,kullanmazsın kenarde durur olur biter.
İstisna da var bak bi arkadaşım eşiyle çıkmış alışverşe herşeyden 3-5 adet almış ipek gecelikler çamaşırlar nasıl hepsi paket paket ve pahalı markalar..bizim nişan alışverşinde de şöyle oldu, bazıları markasız kötü ve birer adetti..hı noldu geçti gtti ben takılmadım

Maddiyatınız varsa şayet hiç umursamayın, biraz sessiz ve geri durun ve her şeyinizi kendiniz yapın. İlerde kimseye de söz hakkı vermezsiniz. Belki de fırsata döner bu durum sizin için yani, başka şeylerde ilerde karışma hakları olmaz.

Öte yandan, bohça işlerini oldukça saçma buluyorum. Tüm havlularımı, geceliklerimi, yatak takımlarını vs annemle kendimiz yaptık. Hiç de sıkıntım olmadı her şey tamamen gönlüme göre oldu, üzülmeye değmez bu konular.

Madem hiçbir beklentiniz yok ozensizlikten sikayetcisiniz alın sandığı icindekilerle beraber KV nize götürün "ben bunların hiçbirini kullanmam işime de yaramaz sırf birşeyler yapmış olmak için kendinizi yormayin sizden hiçbir beklentim yok" deyiverin.

Kendinizi de sürekli gorumcenizle kiyaslamayin. o kvnizin kızı tabii ki ona daha içinden gelerek yapar sizin anneniz de size yapsın nedir yani? Beklentiniz var ne kadar yok deseniz de. O yüzden bu kadar kıskançlık yapıyorsunuz. Gerçek en iyisi alın sandığı götürün. Ben kendim alırım kullanacağım şeyleri siz kendinizi yormayin deyin kendinizi daha fazla gereksiz şeylerle meşgul etmeyin

Bu arada bana sandık falan gelmedi KV tarafından sadece ufak bir bohça yapmıştı kullanacağım şeyleri aldım icinden. Kullanmayacaklarimi dağıttım başkalarına verdim. Benim gercekten beklentim olmadığı için de hiç problem etmedim konusu bile geçmedi hiç. kullanacağım esyalari kıyafetleri tabak çanak vs. herseyi gittik eşimle beraber aldık ödedik kimseden birşey istemedik kimseye de minnet duymuyorum o yüzden. Size de tavsiye ederim.

Yani evet biraz özensiz davranmış ama boşverin bunun için kötü olmayın hepsi gelip geçiyor. Onemli olan saygı duyması iyi olması.
Diyordum ki oğlum seni bırakmaz sanma lafını gördüm. Nişanlına çok güveniyosan hiç takmayacaksın ama nişanlından emin olman lazım pek begenmedim kv yi esinin destegı olmazsa seni ugrastırır.

İlk önce daha evlenmeden o kadar iğrenç bulduğun kadının oğluyla evlenmemelisin bence. Bir nişanlına söyle bakalım ne diyecek bu düşncelerine?
Sonra da gecelik hevesin varsa git kendin al koy sandığına, elini tutan mı var. Tamam adettir bunlar yapılır ama hediye sonuçta beğenmeyip laf etmek bir de böyle saçma ifadeler kullanmak ne demek?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…