- Konu Sahibi sersemsinem
-
kv den ""siz insan mısınız ,insan olmayacak mısınız "demiş yaucu kendine de dokunmuş haberi yok.
oğlu insan değilse kvden neonu herkes anlamıştır.
--
görüşmemekte haklısınız. ayrıca neyin başsağlığı ya adam kadını yıllar önce uçkur davasına bırakmış gitmiş bir de onun için yas mı tutuyorlar!!
kadını yıllar önce terkedip giden bir adamın yasını mı tutuyor bunlar şimdi ailecek ?
bu da ayrı mevzu zaten
demek ki onlara iyi insan yaramıyor.
böyle yapanlar daha hoş görünüyor.
sen de kadına cevabını verirsen seni de sever emin ol.
yani taa adam hayattayken kefenleyip mezara koymaları gerekirdi mecazi anlamda yani ne işleri var adam bırakmış gitmiş kimbilir nerede ölmüş o artık yabancı değil mi ne tuhaf insanlar var ya
kadını yıllar önce terkedip giden bir adamın yasını mı tutuyor bunlar şimdi ailecek ?
hayır canım,yas görünümlü biriken kinini kusuyor bence..zaten laf vurup duruyormuş bu sefer toptan yapayım demiş..
off bugün çok mu art niyetli yazıyorum ne ?
yani yası yalandan olsa bile tutmamaları lazım değil mi ? bunlar artık insanı kamil falan mı olmuşlar bu ne hoşgörü bu ne vefa valla şaştım kaldım hadi teyzesinin çocuklarına gidilir sonuçta babaları ne olursa olsun ama teyzeye niye gidilsin teyzenin kızkardeşi eski baldız niye yas tutsun bunu anlamadım ben :S
ama dediğin gibidir muhtemelen bahane etmiş yası yusu bu kadın :S
Kızlar merhaba,
Size danışmak istediğim, sizinle paylaşmak istediğim bi konu var.
Benim eşimin bi teyzesi var, teyzesinin eşi uzun yıllar önce kadını çocuklarıyla ortada bırakıp kaçıp gitmiş vs.
Dün değil bi önce ki gün o adam yani teyzenin eşi ölmüş.
Benim bundan dün akşam saat 5 gibi haberim oldu.Eşim arayıp haber verdi.(Kaynanam aramadı bile)
gidelim o zaman dedim eşime başsağlığına, o da dedi ki bugün çok işim var yarın öğlen birlikte gideriz, tamam dedim.
gelelim konuya, kayınvalidem çok laf sokan memnuniyetsiz bi kadındır ama bugüne kadar hiç karşı gelmedim, saygısızlık etmedim.Hep annecim diye hitap ettim ve yemin ederim güleryüzümü hiçbir zaman eksik etmedim.Laf soktuğu anlarda bile..
Bu sabah beni aradı, teyzeye başsağlısına itmediğim için (henüz) telefonu açtığım saniye sen ne biçim insansın, siz insan mısınız? diyerek başladı lafa..
Sonrasında, "siz insan olmayacak mısınız? (eşim ve benden bahsediyo) sen ne biçim gelinsin, millet geliniyle torunuyla gezmelere gidiyor sen bize yaklaşmıyorsun bile, benimle konuşmak istemiyosan söyle, konuşmayalım bi daha muhattap olmayalım" dedi.hiç sesimi çıkarmadım, tek bi laf bile etmedim.niye konuşmuyosun konuş diye ısrar edince "anne konuşursam çok ağır konuşucam beni buna mecbur etme dedim.konuş, ağır konus bakalım ne diyebileceksin derken ben telefonu indirdim kulağımdan.Ama nasıl bağırıyor.Kayınvalidemi ilk kez böyle gördüm bana karsı, normalde çok saygılı ve seviyeli bi ilişkimiz vardı bana laf sokmaları dışında.Ağlama krizlerine girdim sinirimden.
Bundan sonra kayınvalideme nasıl davranmalıyım.
Kayınvalidem kürt olduğu için, gelin benimle yaşasın, ev işlerimi yapsın, benimle her yere elsin modunda.kendince haklıda olabilir çünkü yetiştiriliş tarzı bu kadının.Ama ben onun istediği gibi bi gelin olamam ki bunu bile bile aldı beni oğluna.
Şimdi nasıl bir tavır takınacağımı kestiremiyorum ne olur bana bi akıl verin kızlar!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?