- 23 Ekim 2021
- 816
- 775
- 23
- Konu Sahibi Muhasebeci25
-
Kendimi bildim bileli kullanırım,gerçekten o amaçla serdiğini mi düşündünüz?
Daha once çarşaf muhabbeti de olmuştu kayın validem görmek isteyen olabilir demişti ondan sanırım ozaman da çok büyük tepki göstermiştim eşim kızmıştı annesine. Haberim olmadan yatağımın hazirlanmasina sinirlendim ama çok doğru anlamadı burdaki arkadaslar neyseKayınvalidem banada o alezden almıştı yatağımı hazırlarken de sermiştim hala kullanıyorum. Hiç kötü niyet aramadım ne var düşünmüş sermiş annen yapsa sesin çıkmaz. Bu kadar çok takılmayın herşeye ya..
Evet normal Alez değil tek kullanimlik hasta Alezi diye de geçiyor adıHasta bezi Alezi dediginiz tek kullanımlık olanlardan mi? Normal çarşaf gibi olanlardan ise olması gerek bence. Ama diğerindense saçmalamış.
EhuehuehueSizinki ne malı
Bende de huy var bekarken de öyleydim, yastık ve yatak alezi mutlaka kullanırım. Kaynanam istediği kadar sersin eşime hiç belli etmeden çıkartırım yani.Merhaba kızlar. 10 gün sonra düğünüm var. Çok sinirimi bozan bı olay yaşadım. Çeyiz yerleştirme yapılırken ben ilk gün işte olduğum için gidemedim. Annem ve kayınvalidem yatagimi sermisler kayınvalidem çarşafın altına hasta bezi Alezi sermiş. Çok sinirim bozuldu yatağımın bensiz hazırlanmasına bı sinir oldum altına serilen şeye ayrı bir sınır oldum ona ne ya benim o işi nasi yapacağımdan altıma ne serecegimden
Görmek isteyen ne demek,ne münasebet?İğrenç bir zihniyet buDaha once çarşaf muhabbeti de olmuştu kayın validem görmek isteyen olabilir demişti ondan sanırım ozaman da çok büyük tepki göstermiştim eşim kızmıştı annesine. Haberim olmadan yatağımın hazirlanmasina sinirlendim ama çok doğru anlamadı burdaki arkadaslar neyse
Şimdi tek kullanımlık mesajını gördüm acaba ilk gece mesajı mı veriyor napıyorEvet normal Alez değil tek kullanimlik hasta Alezi diye de geçiyor adı
O zaman art niyetle yapılmış gibi. Onu çıkarıp atın. Ama normal Alez tavsiye ederim. Temizliği kolay oluyor.Evet normal Alez değil tek kullanimlik hasta Alezi diye de geçiyor adı
Aile büyüklerinden bir kadın bakıyormuş adetleri ne göre. Zaten o konu kapandı eşim çok kızmıştı ozaman. İskilleniyorum herşeyden dokunmasınlar yatağıma iyi niyet arayamamGörmek isteyen ne demek,ne münasebet?İğrenç bir zihniyet bu.
Benim kendi annem yatak Alezi koymuş bu ne için dedim ağzıma vurduMerhaba kızlar. 10 gün sonra düğünüm var. Çok sinirimi bozan bı olay yaşadım. Çeyiz yerleştirme yapılırken ben ilk gün işte olduğum için gidemedim. Annem ve kayınvalidem yatagimi sermisler kayınvalidem çarşafın altına hasta bezi Alezi sermiş. Çok sinirim bozuldu yatağımın bensiz hazırlanmasına bı sinir oldum altına serilen şeye ayrı bir sınır oldum ona ne ya benim o işi nasi yapacağımdan altıma ne serecegimden
Evet yani ustune De beyaz çarşaf serilmiş sinirim bozuldu yani normal Alez değilŞimdi tek kullanımlık mesajını gördüm acaba ilk gece mesajı mı veriyor napıyor
Iyi sabretmişsiniz o zaman,olay çıkarırım o ortamda.Aile büyüklerinden bir kadın bakıyormuş adetleri ne göre. Zaten o konu kapandı eşim çok kızmıştı ozaman. İskilleniyorum herşeyden dokunmasınlar yatağıma iyi niyet arayamam
Tek kullanımlıkmiş sonrası yokYani ben art niyetli olduğunu düşünmüyorum gerçekten sonrası için hayat kurtarıcı birşey
Bence eşinin duruşu önemli, yatak odası özel bir yer. Samimi söylüyorum yatak hazırlamayı bırakın, eşim çok kızıyor kimseyi odaya koymuyor, kendi ailesi dahil evde rahat olabilirler ama orası özel nokta.Evet yani ustune De beyaz çarşaf serilmiş sinirim bozuldu yani normal Alez değil
Alez kullanıyoruz diye hepimiz sidiklimiyiz şimdiBenim evimdeki tüm yataklarım alezlidir. Kendi yatağım ve misafir odamda yatak var; hepsine alez aldım. Yedekleri bile var. Çok daha hijyenik oluyor. Yazın terden su oluyoruz, yatağa ter geçmiyor. Ben yatakta yiyip içmeyi de seven biriyim, bir şey devrilince yine yatak ıslanmıyor. Henüz işemedik, du bakalım
Nasıl yani?Evet yani ustune De beyaz çarşaf serilmiş sinirim bozuldu yani normal Alez değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?