- 11 Ağustos 2019
- 188
- 123
- 53
- 30
- Konu Sahibi Muhasebeci25
-
ben de bı kac gun once yatagı bazayı değiştim . oglum çişini yaptı yatagıma dıye ılk defa normal alez sermısken hem de yıne sıvı gecırmez alez de aldım:) bunun hasta bezı alezı oldugunu bılmıyordum:) sıvı gecırmez ılla senın ıcın degıl o. :) neden ılk gece seysınden dolayı serdıgını dusundun=? benım kayınvalıde de oyle alez serer kendıne ne alsa bana da alır:)) aılecek bunlar terlıyo zırt pırt yatak mı yıkayım benMerhaba kızlar. 10 gün sonra düğünüm var. Çok sinirimi bozan bı olay yaşadım. Çeyiz yerleştirme yapılırken ben ilk gün işte olduğum için gidemedim. Annem ve kayınvalidem yatagimi sermisler kayınvalidem çarşafın altına hasta bezi Alezi sermiş. Çok sinirim bozuldu yatağımın bensiz hazırlanmasına bı sinir oldum altına serilen şeye ayrı bir sınır oldum ona ne ya benim o işi nasi yapacağımdan altıma ne serecegimden
Yani bilmiyorum çocuk değilim sonuçta altıma da yapmıyorum getire getire sadece onu getirmiş çok iyi niyet olsa nevresim takımı getirir yatak örtüsü getirir su geçirmez Alez getirmez. Ben bilmiyordum onuda annem dedi onu cikartirsin sonra bilgin olsun dedi. Sinirlendim ister istemez 30 yaşında insanlarız yatağıma ne serecegimden kime ne yada kendim akıl edemiyor muyum eve gidince çıkartıp aticam zaten eşime de söyledimben de bı kac gun once yatagı bazayı değiştim . oglum çişini yaptı yatagıma dıye ılk defa normal alez sermısken hem de yıne sıvı gecırmez alez de aldım:) bunun hasta bezı alezı oldugunu bılmıyordum:) sıvı gecırmez ılla senın ıcın degıl o. :) neden ılk gece seysınden dolayı serdıgını dusundun=? benım kayınvalıde de oyle alez serer kendıne ne alsa bana da alır:)) aılecek bunlar terlıyo zırt pırt yatak mı yıkayım bensınırlenme o kadar. degıs yahu? değiştir 5 dk lık iş. ben bu takımı ıstemıyordum bunu sercektım dersın sokersın tumden nolcak ? bunda bı art nıyet ben goremedım bu kadar da gudubet degıldır daha dugune 10 gunun var :) kinlenme
Kötü bir niyeti yoktur. Evimde bende kullanıyorum en azından sık sık yıkama olanağı var yatağı bu kadar temizlemeye veremezsin. Hem o işle alakalı olacağını zannetmiyorum bunlar genel kullanım için. Siz düğün öncesi stresli olmalısınız. Bugunlerinizin keyfini çıkarın kafanıza yatmayan herseyi degistirirsiniz zamanlaMerhaba kızlar. 10 gün sonra düğünüm var. Çok sinirimi bozan bı olay yaşadım. Çeyiz yerleştirme yapılırken ben ilk gün işte olduğum için gidemedim. Annem ve kayınvalidem yatagimi sermisler kayınvalidem çarşafın altına hasta bezi Alezi sermiş. Çok sinirim bozuldu yatağımın bensiz hazırlanmasına bı sinir oldum altına serilen şeye ayrı bir sınır oldum ona ne ya benim o işi nasi yapacağımdan altıma ne serecegimden
Teşekkür ederim sanırım sinirliyim evet takılıyorum işteKötü bir niyeti yoktur. Evimde bende kullanıyorum en azından sık sık yıkama olanağı var yatağı bu kadar temizlemeye veremezsin. Hem o işle alakalı olacağını zannetmiyorum bunlar genel kullanım için. Siz düğün öncesi stresli olmalısınız. Bugunlerinizin keyfini çıkarın kafanıza yatmayan herseyi degistirirsiniz zamanla
Ay bende seriyorumMerhaba kızlar. 10 gün sonra düğünüm var. Çok sinirimi bozan bı olay yaşadım. Çeyiz yerleştirme yapılırken ben ilk gün işte olduğum için gidemedim. Annem ve kayınvalidem yatagimi sermisler kayınvalidem çarşafın altına hasta bezi Alezi sermiş. Çok sinirim bozuldu yatağımın bensiz hazırlanmasına bı sinir oldum altına serilen şeye ayrı bir sınır oldum ona ne ya benim o işi nasi yapacağımdan altıma ne serecegimden
Sizinki ne malıSiniriniz çin malı sanırım bu kadar çabuk bozulduğuna göre
AlmanSizinki ne malı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?