• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalidemin gelin yatağına Alez sermesi

Bende kullaniyorum alez. Ustelik altimada yapmiyorum. Siz bende alezin kullanim amaclarini bilmiyorsunuz. Ben yatak pislenmesin korunsun diye seriyorum. Terdi vs bise dokulur diye. Cunku alezi cikarip yikayabilyorum. Daha temiz oluyor. Madem hoslanmadiniz kaldirin yani. Bunu bile sorun yapmayin.

Kendimi bildim bileli kullanırım,gerçekten o amaçla serdiğini mi düşündünüz?

Kayınvalidem banada o alezden almıştı yatağımı hazırlarken de sermiştim hala kullanıyorum. Hiç kötü niyet aramadım ne var düşünmüş sermiş annen yapsa sesin çıkmaz. Bu kadar çok takılmayın herşeye ya..
Daha once çarşaf muhabbeti de olmuştu kayın validem görmek isteyen olabilir demişti ondan sanırım ozaman da çok büyük tepki göstermiştim eşim kızmıştı annesine. Haberim olmadan yatağımın hazirlanmasina sinirlendim ama çok doğru anlamadı burdaki arkadaslar neyse

Merhaba kızlar. 10 gün sonra düğünüm var. Çok sinirimi bozan bı olay yaşadım. Çeyiz yerleştirme yapılırken ben ilk gün işte olduğum için gidemedim. Annem ve kayınvalidem yatagimi sermisler kayınvalidem çarşafın altına hasta bezi Alezi sermiş. Çok sinirim bozuldu yatağımın bensiz hazırlanmasına bı sinir oldum altına serilen şeye ayrı bir sınır oldum ona ne ya benim o işi nasi yapacağımdan altıma ne serecegimden 😡
Bende de huy var bekarken de öyleydim, yastık ve yatak alezi mutlaka kullanırım. Kaynanam istediği kadar sersin eşime hiç belli etmeden çıkartırım yani.

Kötü bir niyet arama sana yardımcı olmak istemiştir 🤭

Hem emin ol aile içine girdikçe gördüğün yaşadığın konular da alez aklına gelmiyor 😂

Daha once çarşaf muhabbeti de olmuştu kayın validem görmek isteyen olabilir demişti ondan sanırım ozaman da çok büyük tepki göstermiştim eşim kızmıştı annesine. Haberim olmadan yatağımın hazirlanmasina sinirlendim ama çok doğru anlamadı burdaki arkadaslar neyse
Görmek isteyen ne demek,ne münasebet?İğrenç bir zihniyet bu😡.

Yıllardır kullanırım, ne var ki bunda? Hem üstteki çarşaf kaymaz, hem dökülen saçılan bişey olursa yatak kirlenmez.

Merhaba kızlar. 10 gün sonra düğünüm var. Çok sinirimi bozan bı olay yaşadım. Çeyiz yerleştirme yapılırken ben ilk gün işte olduğum için gidemedim. Annem ve kayınvalidem yatagimi sermisler kayınvalidem çarşafın altına hasta bezi Alezi sermiş. Çok sinirim bozuldu yatağımın bensiz hazırlanmasına bı sinir oldum altına serilen şeye ayrı bir sınır oldum ona ne ya benim o işi nasi yapacağımdan altıma ne serecegimden 😡
Benim kendi annem yatak Alezi koymuş bu ne için dedim ağzıma vurdu ☹️😫🤦‍♀️🤣🤣🤣🤣

Yani ben art niyetli olduğunu düşünmüyorum gerçekten sonrası için hayat kurtarıcı birşey

Gelin yatağı da değil o yatak bildiğiniz. Gelin yatağı neymiş?

Yorumlarda okudum zihniyetleri oysa üzücü ama siz gelin yatağı derseniz onlarla benzer fikirlerde oluyorsunuz. Oralara çok yönelmeyin bence.

Evet yani ustune De beyaz çarşaf serilmiş sinirim bozuldu yani normal Alez değil
Bence eşinin duruşu önemli, yatak odası özel bir yer. Samimi söylüyorum yatak hazırlamayı bırakın, eşim çok kızıyor kimseyi odaya koymuyor, kendi ailesi dahil evde rahat olabilirler ama orası özel nokta.

Eşinizde sanırım tepkisini belli etmiş, he deyin geçin hiç bunları için moralinizi bozmayın ♥️

Benim evimdeki tüm yataklarım alezlidir. Kendi yatağım ve misafir odamda yatak var; hepsine alez aldım. Yedekleri bile var. Çok daha hijyenik oluyor. Yazın terden su oluyoruz, yatağa ter geçmiyor. Ben yatakta yiyip içmeyi de seven biriyim, bir şey devrilince yine yatak ıslanmıyor. Henüz işemedik, du bakalım 🤭
Alez kullanıyoruz diye hepimiz sidiklimiyiz şimdi 🤣🤣🤣

Alezsiz yatak düşünemiyorum, biz insanlar için iç çamaşırı neyse alez de yatak için odur bence 🥸 sanki alez olmadan yatak aşırı kirleniyor gibi geliyor bana 😬 kayınvalide de öyle düşündü belki, bu kadar sinir yapmaya gerek yok :super:

Back