- 11 Ağustos 2019
- 188
- 123
- 53
- 30
- Konu Sahibi Muhasebeci25
Aynen. Annemde sonra cikartirsin onu dedi benim sinirlerim zıpladıNasıl yani?
Şu hastanede verilen altı naylon, üstü pamuk hasta altına serilenlerden mi sermiş?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen. Annemde sonra cikartirsin onu dedi benim sinirlerim zıpladıNasıl yani?
Şu hastanede verilen altı naylon, üstü pamuk hasta altına serilenlerden mi sermiş?
Kaynana gelin ameliyat olacak sandı zaar.Nasıl yani?
Merhaba kızlar. 10 gün sonra düğünüm var. Çok sinirimi bozan bı olay yaşadım. Çeyiz yerleştirme yapılırken ben ilk gün işte olduğum için gidemedim. Annem ve kayınvalidem yatagimi sermisler kayınvalidem çarşafın altına hasta bezi Alezi sermiş. Çok sinirim bozuldu yatağımın bensiz hazırlanmasına bı sinir oldum altına serilen şeye ayrı bir sınır oldum ona ne ya benim o işi nasi yapacağımdan altıma ne serecegimden
O zaman işin rengi değişir...Daha once çarşaf muhabbeti de olmuştu kayın validem görmek isteyen olabilir demişti ondan sanırım ozaman da çok büyük tepki göstermiştim eşim kızmıştı annesine. Haberim olmadan yatağımın hazirlanmasina sinirlendim ama çok doğru anlamadı burdaki arkadaslar neyse
Öyle adetler mi kaldı? Çarşaf bekliyor da demişsiniz, ciddi misiniz? Nereliler merak ettim de? Sanki töre dizisi çekiliyor. Sakın pabuç bırakmayın, yapıştırın lafı gitsin yatak odamda benle yatmıyorsanız sizi alâkadar etmiyor diye.Aynen. Annemde sonra cikartirsin onu dedi benim sinirlerim zıpladı
Sok geciriyorum suan... Hala kaldi mi yahu...Daha once çarşaf muhabbeti de olmuştu kayın validem görmek isteyen olabilir demişti ondan sanırım ozaman da çok büyük tepki göstermiştim eşim kızmıştı annesine. Haberim olmadan yatağımın hazirlanmasina sinirlendim ama çok doğru anlamadı burdaki arkadaslar neyse
Evlenmek istedigine emin misin? Esin annesine cok duskun mu? Suan bunlari dusunuyorumAile büyüklerinden bir kadın bakıyormuş adetleri ne göre. Zaten o konu kapandı eşim çok kızmıştı ozaman. İskilleniyorum herşeyden dokunmasınlar yatağıma iyi niyet arayamam
Aaaa hahahaha o zaman başkaTek kullanımlıkmiş sonrası yok
altına yapmazsın da terlersın :)) ben kahve bıle döktüm. tmm cocugum çis yaptı dedım ama zaten kullanım amacım esımın terlemesı. onu sermesem insan silueti cıkıyo sapsarı resmen . yatak silmekten helak olursun :) o vucuttan ılla bı sıvı cıkacak:) alez herkes kullanır sıvı gecırmeyenı duzu :)) ıyısı sıvı gecırmeyen bu arada 300 lıraya aldımYani bilmiyorum çocuk değilim sonuçta altıma da yapmıyorum getire getire sadece onu getirmiş çok iyi niyet olsa nevresim takımı getirir yatak örtüsü getirir su geçirmez Alez getirmez. Ben bilmiyordum onuda annem dedi onu cikartirsin sonra bilgin olsun dedi. Sinirlendim ister istemez 30 yaşında insanlarız yatağıma ne serecegimden kime ne yada kendim akıl edemiyor muyum eve gidince çıkartıp aticam zaten eşime de söyledim sinirlenmicem tamam içimi dökmek istedim sadece
bademcikKaynana gelin ameliyat olacak sandı zaar.
E iyi de herkeste var zaten çeyiz zamanı ben kendim aldım hatta alez tüm evlenen arkadaşlarımda aldı. Tüm alez kullananlar gece işiyor mu şimdiMerhaba kızlar. 10 gün sonra düğünüm var. Çok sinirimi bozan bı olay yaşadım. Çeyiz yerleştirme yapılırken ben ilk gün işte olduğum için gidemedim. Annem ve kayınvalidem yatagimi sermisler kayınvalidem çarşafın altına hasta bezi Alezi sermiş. Çok sinirim bozuldu yatağımın bensiz hazırlanmasına bı sinir oldum altına serilen şeye ayrı bir sınır oldum ona ne ya benim o işi nasi yapacağımdan altıma ne serecegimden
Abartmasanız mı? İnsanlar hem işinizi yapıyo hem de arkasından sinir krizi geçiriyorsunuz gereksizce. Alezi yatalaklar ya da altına işeyen çocuklar sermiyor sadece. Hepimizde var. Yatağımızda uzanmış film gece film izlerken foşurt diye çayı da döktük o alez tuttu, gece uykumda yoğun günümde pedim kaymış yatak batıyordu onu da tuttu.Merhaba kızlar. 10 gün sonra düğünüm var. Çok sinirimi bozan bı olay yaşadım. Çeyiz yerleştirme yapılırken ben ilk gün işte olduğum için gidemedim. Annem ve kayınvalidem yatagimi sermisler kayınvalidem çarşafın altına hasta bezi Alezi sermiş. Çok sinirim bozuldu yatağımın bensiz hazırlanmasına bı sinir oldum altına serilen şeye ayrı bir sınır oldum ona ne ya benim o işi nasi yapacağımdan altıma ne serecegimden
Yani bilmiyorum çocuk değilim sonuçta altıma da yapmıyorum getire getire sadece onu getirmiş çok iyi niyet olsa nevresim takımı getirir yatak örtüsü getirir su geçirmez Alez getirmez. Ben bilmiyordum onuda annem dedi onu cikartirsin sonra bilgin olsun dedi. Sinirlendim ister istemez 30 yaşında insanlarız yatağıma ne serecegimden kime ne yada kendim akıl edemiyor muyum eve gidince çıkartıp aticam zaten eşime de söyledim sinirlenmicem tamam içimi dökmek istedim sadece
Benim yatağımı da düğünüme bir hafta kala kayınvalidem ve kız kardeşi gelip yapmışlardı hiç haberim yok eşimle eve bi geldim yatak yapılmış kendi aldıkları örtüyü sermişler halbuki benimde sermek istediğim bir örtü vardı ( tabi sizin ki gibi öyle bez filan sermemişler ayriyeten öyle bişey yapsalar söker atar kendi örtümü sererdim) ben baya sinirlendim biz yapacaktık ailen niye karısiyor diye ama eşim annem heves etmiş ilk düğünü bişey deme kalplerini kırma deyince bende bişey demedi örtüde güzeldi zaten belki de tek yaşadığım şey oydu evleneli 3,5 ay oldu ne karışırlar ne de habersiz gelir giderler çok şükürMerhaba kızlar. 10 gün sonra düğünüm var. Çok sinirimi bozan bı olay yaşadım. Çeyiz yerleştirme yapılırken ben ilk gün işte olduğum için gidemedim. Annem ve kayınvalidem yatagimi sermisler kayınvalidem çarşafın altına hasta bezi Alezi sermiş. Çok sinirim bozuldu yatağımın bensiz hazırlanmasına bı sinir oldum altına serilen şeye ayrı bir sınır oldum ona ne ya benim o işi nasi yapacağımdan altıma ne serecegimden