• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalidemin gelin yatağına Alez sermesi

Merhaba kızlar. 10 gün sonra düğünüm var. Çok sinirimi bozan bı olay yaşadım. Çeyiz yerleştirme yapılırken ben ilk gün işte olduğum için gidemedim. Annem ve kayınvalidem yatagimi sermisler kayınvalidem çarşafın altına hasta bezi Alezi sermiş. Çok sinirim bozuldu yatağımın bensiz hazırlanmasına bı sinir oldum altına serilen şeye ayrı bir sınır oldum ona ne ya benim o işi nasi yapacağımdan altıma ne serecegimden 😡

Düğün stresi basmış sanırım sizi.. Alezde ne var? düşünmüş almış sermiş yatak kirlenmesin diye çokta mantıklı yapmış bence.. bu kadar takılacaksanız evinizin anahtarını vermeseymişsiniz keşke herşeyi kendiniz yapsaymışsınız.. relax relax... sakin olun..

Az önce art niyetle yapıldığına dair okudum o niyetle serildiyse de ayıp ya n demek görmek isteyen olabilir millet ne karışır benim özelime hele de yatak odama tövbe tövbe..
Ben hani yatak kirlenmesin mantığıyla yaklaşmıştım konu sahibi

Daha once çarşaf muhabbeti de olmuştu kayın validem görmek isteyen olabilir demişti ondan sanırım ozaman da çok büyük tepki göstermiştim eşim kızmıştı annesine. Haberim olmadan yatağımın hazirlanmasina sinirlendim ama çok doğru anlamadı burdaki arkadaslar neyse
O zaman işin rengi değişir...

Aynen. Annemde sonra cikartirsin onu dedi benim sinirlerim zıpladı
Öyle adetler mi kaldı? Çarşaf bekliyor da demişsiniz, ciddi misiniz? Nereliler merak ettim de? Sanki töre dizisi çekiliyor. Sakın pabuç bırakmayın, yapıştırın lafı gitsin yatak odamda benle yatmıyorsanız sizi alâkadar etmiyor diye.

Görmek isteyene neyi gosterecekmissin? O işi yaptığınıza emin olamayanin önünde sevişin, izlesin. İçi rahat etsin insanciklarin:))
Tam bir saçmalıklar silsilesi
En saçma kismi da senin bekaret kanını görmek isteyen insanların olacağını söyleyen hadsiz kaynanaya evinin anahtarını vermek. Ne münasebet ya?
Çalışıyorsan is çıkışı gelirsin, komple gelir bir haftasonu işleri bitirirsiniz. Ne sacmalik. Ablam dahil çevremde (ailesi ya da kayın ailesi her b.kun içinden cikmayan insanlar haric) kimseden duymadım anahtarın ailelere verildiğini, ev sahibi yokken girilip çıkıldığını

Yeni evliydik tabi ben cahilim Alez falan bilmiyorum temmuz ayı ,baza beyaz , ve asiri ter ozellikle eşim terliyordu baktım hemen sararmaya başlamış. Valla yaz günü özellikle alez olmazsa olmaz diye düşünüyorum.

Ben normal alez sandım ama hasta bezi gibi bişeymiş. Çok saçma.

Şimdi bişey diyeceğim ama olmayacak, madem milletin size karışmasını poponuzun altına bez koymasını istemiyorsunuz, millete yatağınızı yaptırmayacaksınız efendim.

Daha once çarşaf muhabbeti de olmuştu kayın validem görmek isteyen olabilir demişti ondan sanırım ozaman da çok büyük tepki göstermiştim eşim kızmıştı annesine. Haberim olmadan yatağımın hazirlanmasina sinirlendim ama çok doğru anlamadı burdaki arkadaslar neyse
Sok geciriyorum suan... Hala kaldi mi yahu...

Aile büyüklerinden bir kadın bakıyormuş adetleri ne göre. Zaten o konu kapandı eşim çok kızmıştı ozaman. İskilleniyorum herşeyden dokunmasınlar yatağıma iyi niyet arayamam😂
Evlenmek istedigine emin misin? Esin annesine cok duskun mu? Suan bunlari dusunuyorum

Yani bilmiyorum çocuk değilim sonuçta altıma da yapmıyorum getire getire sadece onu getirmiş çok iyi niyet olsa nevresim takımı getirir yatak örtüsü getirir su geçirmez Alez getirmez. Ben bilmiyordum onuda annem dedi onu cikartirsin sonra bilgin olsun dedi. Sinirlendim ister istemez 30 yaşında insanlarız yatağıma ne serecegimden kime ne yada kendim akıl edemiyor muyum eve gidince çıkartıp aticam zaten eşime de söyledim 🙄 sinirlenmicem tamam içimi dökmek istedim sadece 😀
altına yapmazsın da terlersın :)) ben kahve bıle döktüm. tmm cocugum çis yaptı dedım ama zaten kullanım amacım esımın terlemesı. onu sermesem insan silueti cıkıyo sapsarı resmen . yatak silmekten helak olursun :) o vucuttan ılla bı sıvı cıkacak:) alez herkes kullanır sıvı gecırmeyenı duzu :)) ıyısı sıvı gecırmeyen bu arada:D 300 lıraya aldım :D

Merhaba kızlar. 10 gün sonra düğünüm var. Çok sinirimi bozan bı olay yaşadım. Çeyiz yerleştirme yapılırken ben ilk gün işte olduğum için gidemedim. Annem ve kayınvalidem yatagimi sermisler kayınvalidem çarşafın altına hasta bezi Alezi sermiş. Çok sinirim bozuldu yatağımın bensiz hazırlanmasına bı sinir oldum altına serilen şeye ayrı bir sınır oldum ona ne ya benim o işi nasi yapacağımdan altıma ne serecegimden 😡
E iyi de herkeste var zaten çeyiz zamanı ben kendim aldım hatta alez tüm evlenen arkadaşlarımda aldı. Tüm alez kullananlar gece işiyor mu şimdi 😂

Abartmasanız mı? İnsanlar hem işinizi yapıyo hem de arkasından sinir krizi geçiriyorsunuz gereksizce. Alezi yatalaklar ya da altına işeyen çocuklar sermiyor sadece. Hepimizde var. Yatağımızda uzanmış film gece film izlerken foşurt diye çayı da döktük o alez tuttu, gece uykumda yoğun günümde pedim kaymış yatak batıyordu onu da tuttu.
Hayatı kendinize dram etmeye bayılıyosunuz

Bahsettiğiniz alez değil anladığım hasta yatak örtüsü. Bekaret ispatı gibi bir konu için yapmış belli . zaten daha önce de dile getirmiş size. Kadınları rencide eden bu saçma adetlerden hala kurtulamamış insanlar. Ben evlenirken kırmızı kuşak kim bağlayacak dediler ona bile çok kızdım. Durup durup aklınıza geldikçe siniriniz bozulacaksa en kısa sürede laf arasında sorun. Anne bu hasta yatak örtüsünü kim serdi deyin. Biz hasta değiliz ne amaçla serildi bu diye sakin bir dille sorun. aldığınız cevaba göre sınırı belirleyin ki bir daha çizgisini aşmasın.

Yani bilmiyorum çocuk değilim sonuçta altıma da yapmıyorum getire getire sadece onu getirmiş çok iyi niyet olsa nevresim takımı getirir yatak örtüsü getirir su geçirmez Alez getirmez. Ben bilmiyordum onuda annem dedi onu cikartirsin sonra bilgin olsun dedi. Sinirlendim ister istemez 30 yaşında insanlarız yatağıma ne serecegimden kime ne yada kendim akıl edemiyor muyum eve gidince çıkartıp aticam zaten eşime de söyledim 🙄 sinirlenmicem tamam içimi dökmek istedim sadece 😀

Ya kendi evlendiğim zamana döndüm..
Adam bana ısrarla sıvı geçirmez alez tavsiye etti normalin aldim Allahim şu an çok gülüyorum:D
Evlendikten sonra kıymetini anlarsın kadın büyük iyilik yapmış kızma hiç :D

problemli bir gelinsiniz, bu çok belli. kayınvalidenize yaklaşımınız umarım oğlunun kulağına evlenmeden önce gider ve sizin gibi bir saygısıza tekmeyi basar. alez serilmiş işte ne var bunda ? kanınız akacak sıvınız teriniz akacak. yatağı visko aldıysanız sıvı en büyük düşmanı o yatakların. alezsiz kullanılmaz. lütfen burda yazdığınız üslupla nişanlınızla bir konuşun. çok rica ediyorum.

Benim yatağımı da düğünüme bir hafta kala kayınvalidem ve kız kardeşi gelip yapmışlardı hiç haberim yok eşimle eve bi geldim yatak yapılmış kendi aldıkları örtüyü sermişler halbuki benimde sermek istediğim bir örtü vardı ( tabi sizin ki gibi öyle bez filan sermemişler ayriyeten öyle bişey yapsalar söker atar kendi örtümü sererdim) ben baya sinirlendim biz yapacaktık ailen niye karısiyor diye ama eşim annem heves etmiş ilk düğünü bişey deme kalplerini kırma deyince bende bişey demedi örtüde güzeldi zaten belki de tek yaşadığım şey oydu evleneli 3,5 ay oldu ne karışırlar ne de habersiz gelir giderler çok şükür

Back