Yahu ona göre çöp olmayabilir evet. Benim kayınvalidem de vermişti. Hiç kullanmadım, hiç bana göre değillerdi ama iyi niyetle verdiğini biliyordum. Çünkü daha iyisini de pek görmemişti. Hastaydı, gezip görecek hali de yoktu. Mesela aşırı dantelli havlular vardı. Dantelleri söküp mutfakta kullandım. Hiç işime yaramacak şeyleri de bir poşetle çöpün kenarına koydum. Biri gelip aldı.
Kadının niyetini biz bilemeyiz. Belki yeni döneme ayak uyduracak yapısı ve ortamı yok. Onun zamanında öyleymiş ve kendisini güncellememiş. O yaştaki kadının da güncellemesini çok beklemem. Ayrıca Annenizle niye kıyaslıyorsunuz. Yarın kaynananız sizi diğer gelinlerle kıyaslasa olay çıkar demi?
Kötü niyet sezdiyseniz ilk verdiği zaman geri verseydiniz. 7 ay sonra konu açacak kadar şiştiyseniz kaıdnın niyetini iyi görmemişsiniz belli. Eee, kendinize layık görmediğiniz şeyleri, al bunları diğer oğullarında kullanırsın demek üzücü. Kadın iyi niyetli biri ise gerçekten üzücü. Beğenmediğimi görsün demişsiniz. Hadi kocanızın yanında bunları ben kullanmam, diğer oğullarında kullanırsın der misiniz? Ne olacak merak ettim