- 19 Mayıs 2020
- 46.098
- 205.856
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O zaman inşallah benim gibi gelininiz olmazYa aman bırakın yeni yetme aklı işte.
Sanıyor ki kayınvalide aglayıp karalar baglayacak.
İnadına o da sana bilenecek.
Zaten aranız kötüymüş daha da kötü olacak.
Kayınvalide hele bir de kurnaz ise yandı gülüm keten helva :)
Benim gelinim bana böyle yapsa zırnık almam mesela.
Ellere alır ona kuruşumu feda etmem.
En azından sinsiyizde terbiyesizliğimizi anneye böyle sözde belli etmiyoruz.Bayılıyorum şu kendince kurnaz sinsi geçinenlerin sıkışınca terbiyeden üsluptan bahsetmesine.
İnsallah sizin herseyin en güzelini hakeden gelininiz olurAslında oğlum henüz 11 aylık ama yok ama bu konuda kv bariz haklı yani benle ilgisi yok gelin küstah hiçbir emek hak etmeyen bir tip.
Yalnız saklayamıyorsunuz be. Daha komik duruma düşüyorsunuz.En azından sinsiyizde terbiyesizliğimizi anneye böyle sözde belli etmiyoruz.
Atın çöpe gitsin.Benimki kullanilmis yun yorganlari ve yine kullanilmis patchwork orgu denilen battaniyelerini evinde yer kapladigi gerekcesiyle bana hic sormadan getirip evime bırakmışti. Onceden sordu, hayir getirme dedim yine de getirdi bu arada.
Hala duruyorlar
1-2 kere atmaya kalktim cikan olaydan sonra cesaret edemedim, oyle baza altinda yer kapliyorlar sadece.
Sizinkisi kötü olmuş ya okadarda değilBenimki kullanilmis yun yorganlari ve yine kullanilmis patchwork orgu denilen battaniyelerini evinde yer kapladigi gerekcesiyle bana hic sormadan getirip evime bırakmışti. Onceden sordu, hayir getirme dedim yine de getirdi bu arada.
Hala duruyorlar
1-2 kere atmaya kalktim cikan olaydan sonra cesaret edemedim, oyle baza altinda yer kapliyorlar sadece.
Yazmayın yorum o zaman hanımefendi fikrinizi söylediyseniz gidebilirsiniz.Yalnız saklayamıyorsunuz be. Daha komik duruma düşüyorsunuz.
Bak bunu direkt gider atarım kapısına. B.klu yorganlarını sağa sola yamarken bi daha düşünür.Benimki kullanilmis yun yorganlari ve yine kullanilmis patchwork orgu denilen battaniyelerini evinde yer kapladigi gerekcesiyle bana hic sormadan getirip evime bırakmışti. Onceden sordu, hayir getirme dedim yine de getirdi bu arada.
Hala duruyorlar
Neyse zaten vermiyormuşsunuz. Kolay değil tabi o işler.Yazmayın yorum o zaman hanımefendi fikrinizi söylediyseniz gidebilirsiniz.
Sizi ilgilendirmez.Neyse zaten vermiyormuşsunuz. Kolay değil tabi o işler.
Olamaz çünkü kızım varO zaman inşallah benim gibi gelininiz olmaz
O kısma ben karar veririm.Sizi ilgilendirmez.
Neyse hanımefendi güzel fikirleriniz için teşekkür ederim. İyi günlerO kısma ben karar veririm.
Aynen öyle.Tabi ne gerek var yüz göz olmaya
Sizin davranışlarınız gelininizin size nasıl davranacağını belirliyor. O işlerde hiç öyle olmuyorAynen öyle.
Oglum canımdır her halukarda evladımdır.
Gelinim de nasıl davranacagını bana ayarlayamaz küçük hesapların peşine düşerse benim onun canını sıkmam iki dakikamı almaz.
Ama benim canımı yakması onu ne kadar ciddiye aldıgımla alakalıdır
Yooo burası Türkiye asude.Sizin davranışlarınız gelininizin size nasıl davranacağını belirliyor. O işlerde hiç öyle olmuyor
Yani bunu nasıl kurnazlık olarak anlaşılıyor anlayamıyorum. Ben onları verince al eskilerini demiyeceğim daha uygun bir dille söyleyip vereceğim. Yani kv bu kadar tepki vereceğini düşünmüyorum belkide üzülmez bilemiyorumYooo burası Türkiye asude.
K.valideli konuları okumak istiyorsan bdv sana şahane bir hizmet sunacak.
Tabiki karşılıklıdır her şey.
Siz bunu yaparken kurnaz olacağım, bir taşla iki kuş vuracağım sanarken eşinizin annesine öyle bir koz vereceksiniz ki sizin canınızı sıkması diyorum ya 2 dakika çok değil.
Eşin he demiştir, ver demiştir ama akabinde eşini arayıp anne güzellemesi yaptıgı zaman, sana göstereceği tepkiyi de unutma
Erkekler, ötesini berisini düşünmeden hareket eder çogu zaman.
Ana kuzusu bir adamla evliysen, iki kere düşün bir kere hareket et derim :)
Eşim ki inat edip kendi anasıyla aylarca konuşmayan biri yeri geldiğinde, aralarında çok güçlü bir bağ yok. Onun gözüne batmayan birçok davranışım durduk yere sıkıntıya sebep oldu. Koruyor savunuyor çünkü bilerek veya can sıkmak için yapmıyorum. Yapımda var, istediğim zaman oturur istediğim zaman kalkarım, ağdalı dilim yoktur çat söylerim, sevmediğim birini sırf çağırmış olmak için evime çağırmam, kimsenin evine eşyasına laf etmem, bununla birlikte bana laf edilmesini de mazur görmem. En iyi ben olacağım diye iddiam yoktur, hizmet edeceğim diye kendimi paralamam. İçimden gelir yaparım, cici gözükmek için değil. Evime gelip kusur arayandan nefret ederim. Der ki benim karı sizin maskotunuz değil, sırf yüzü dışardan yumuşak diye yönlendirmeye çalışıyorsunuz lafı yiyince de bana ağlamaya geliyorsunuz. O bile diyor ki sinsi olma kurnazlık peşine düşme, oyun oynamaya kalkma ki seni korurken yüzüm olsun. İnanayım yani o işi yaparken. Öyle.Yooo burası Türkiye asude.
K.valideli konuları okumak istiyorsan bdv sana şahane bir hizmet sunacak.
Tabiki karşılıklıdır her şey.
Siz bunu yaparken kurnaz olacağım bir taşla iki kuş vuracağım sanarken eşinizin annesine öyle bir koz vereceksiniz ki sizin canınızı sıkması diyorum ya 2 dakika çok değil.
Eşin he demiştir, ver demiştir ama akabinde eşini arayıp anne güzellemesi yaptıgı zaman sana göstereceği tepkiyi de unutma derim.
Erkekler ötesini berisini düşünmeden hareket eder çogu zaman.
Ana kuzusu bir adamla evliysen iki kere düşün bir kere hareket et derim :)