- 18 Mart 2013
- 3.730
- 12.018
Evet lütfen@Mune hanımcım ilgilenir misiniz.
Ne güzel eşimle herşeyi biz yaptığımız için borçsuz yapamadıkValla kayınvalidem bana düğünde ne takayım diye götürdü altın seç diye. Ben bugün anısını hep saklamak isterim dedim elmas bir set çıkarttırdım. Kredi çekmeden trink para verdi aldı beğendiğin seti.
Altın için kredi çekmedik yani
Sizin vasfınız ne tüm gün buralarda dolanıp boş boş yorum yapmakmı@Mune hanımcım ilgilenir misiniz.
Ben mesela borçla kocaman altın alıp takacağıma borca girmezdim. Düğün takı yapmazdım. Şov yapacağım diye borç ödemezdim. Işte bunlar hep kırsal adetlerin izleri, sizde de bol bol mevcut. Bohça olayınız da ondan geliyorNe güzel eşimle herşeyi biz yaptığımız için borçsuz yapamadık
Aynı seviyede karşılık vermek kolay asude.Gerizekalısın.
Aferim çok iyi yaptınAynı seviyede karşılık vermek kolay asude.
Ben ise şikayetimi yaptım.
Banlanacaksın.
Bi daha at. Elbet yorulacak.İnat değil mi?
Elmas takılarınızlada sizi mutluluklar Allahtan kayınvalideniz varda almış yok siz onu kredi çekip alamazsınızValla kayınvalidem bana düğünde ne takayım diye götürdü altın seç diye. Ben bugün anısını hep saklamak isterim dedim elmas bir set çıkarttırdım. Kredi çekmeden trink para verdi aldı beğendiğin seti.
Altın için kredi çekmedik yani
Aynen öyle almazdım.Elmas takılarınızlada sizi mutluluklar Allahtan kayınvalideniz varda almış yok siz onu kredi çekip alamazsınız
Bende ezik gibi takı için yırtmadım sizin gibi en azındanAynen öyle almazdım.
Ben ama bohça gibi köylü adetleri için de kendimi yırtmazdım
Sevildiğinden değil ki, senin düşüncen daha az sevilebilir olduğu için savunduk maalesefYemin ederim ki o kadar şaşkınım kikv sevilip savunulduğunu hiç tahmin etmezdim
Ay bak şimdi. O sarı sarı adeta göz kanatan bilezikleri düğün dernekte elaleme şıkır şıkır sallayıp oynamadan bu hayatı yaşadım deme lütfen. Elitliğin bilmem kaçıncı basamağıdır buBunu da şundan söylüyorum, genelde takı alırken altın alalım değer kaybolmasın kafasıdır o trabzonlar akıtmalar
Ben mesela kessen öyle sarı bilezik, sarı bileklik sarı kolye takmayacağımdan elmas seti istemiştim. Kayınvalidem daha geleneksel olduğu için ay değer kaybı dedi. O sarı hasırlardan alacak oldu. Hayır dedim ben hatırasını istiyorum, öyle düğünden düğüne takıp kasa bekletmeyeceğim dedim. Siz biraz eski kafasınız belli
Bende ezik gibi takı için yırtmadım sizin gibi en azından
Ay bak şimdi. O sarı sarı adeta göz kanatan bilezikleri düğün dernekte elaleme şıkır şıkır sallayıp oynamadan bu hayatı yaşadım deme lütfen. Elitliğin bilmem kaçıncı basamağıdır bu
Gerdanlık falan almadım ciddiye almayın. 1 evmii ayol apartman var ne diyorsunBence yırtmışsın ki kredi çekip illa gerdanlık almışsınKrediyi faiziyle ödüyorsun bankaya ne anlamı kaldı yatırım matırım, amaç gösteriş yapmak yani
Valla görmemişin oğlu olmuş sizin de bir kolye olmuş habire ondan bahsediyorsunuz
Madem çok varlıklısınız sadece sizin adınıza 1 ev vardır herhalde:)
KesinlikleAkıtma diyince aklıma sadece pancake gelmesipancake daha güzel (akıtma takıdan)