Gerdanlık falan almadım ciddiye almayın. 1 evmii ayol apartman var ne diyorsun
Lütfen öyle yapmayan yeni gelinim demesinAy bak şimdi. O sarı sarı adeta göz kanatan bilezikleri düğün dernekte elaleme şıkır şıkır sallayıp oynamadan bu hayatı yaşadım deme lütfen. Elitliğin bilmem kaçıncı basamağıdır bu
Yoo düğünde takacağın şeyi alalım dediler. Olur dedim. Biz de eşime saat aldık. Benim bildiğim böyle hatıra bir kolye küpe kadına alınır, erkeğe de saat alınır. Amaç yatırım değil o günün hatırasıdır.Bende ezik gibi takı için yırtmadım sizin gibi en azından
Ben o şakır şukur hasırları da sevmiyorum ya. Bembeyaz gelinliğe sarı sarı takmak çok banal geliyor bana.Trabzon hasır sete bile tamam oldum şu akıtma denilen şeyi görünce. Çok bijuteri işi durmuyor mu ya
Bildiğim bir şey değildi ilk defa bunun takı da olduğunu öğrendim sayenizde ama çirkinmiş iyi ki almamışsınızKesinlikle
Ben o şakır şukur hasırları da sevmiyorum ya. Bembeyaz gelinliğe sarı sarı takmak çok banal geliyor bana.
Kleopatra’nın kobra Murat şubesiBen de sarı altın sevmiyorum kendi düğün setim su yolu denilenlerden onunda en sadesini istedim. Düğünde bile bilezikleri hemen çıkardım.
Ama diyorum ya şu akıtmayı gördükten sonra hasır bile sevimli geldi gözüme o kadar fena
Güneydoğuluların vazgeçilmez takısıBildiğim bir şey değildi ilk defa bunun takı da olduğunu öğrendim sayenizde ama çirkinmiş iyi ki almamışsınız
Kleopatra’nın kobra Murat şubesi
Birşey yapmadım ki ne intikamıİnşallah kayınvalide bunun intikamını gelip 1 ay sizde kalarak alır
Bende baktım Google den Bakmaz olaydım bir zaman sarı gördüm etrafıTrabzon hasır sete bile tamam oldum şu akıtma denilen şeyi görünce. Çok bijuteri işi durmuyor mu ya
O kolyeyi gördükten sonra aklımda " brandayı, muşambayı yırttılar.... Kızım seni limon gibi sıktılar..." dönüyor
Alın ifşa ediyorum kendimiAy hiç mi şaşmaz yaaa
Bizim göremeyeceğimizi sandığınız markaları ben merak ettim. Gidip madam coco dan örtü göndermişsinizdir işte.
Siz öyle bahsettiğiniz kalitede bir insan olsanız öyle sarı sarı altınlar aldırıp, üç beş bohça işine düşmezdiniz.
Bu bahsettiğiniz geleneklere bağlı olanların kimler olduğu az çok bellidir.
Sonradan görme olduğunuz bağırıyor resmen
Yapma abla yanarızBen bu gelin bohcasinin içeriğini çok merak ettim foto filan paylaşsa keşke konu sahibi de yorumlasak
Bohça eski bir gelenektir ve içine patik yelek çeyizlik şeyler yani sizin yeni nesil stilinize pek uymayacak şeyler konur. Bir de kayınvalideyi kötü niyetli bulmuşsunuz gibi yazmışsınız. Aranızdaki samimiyete göre elbette anne bunlar güzel parçalar ama ben kullanmıyorum sağa sola vermeye de de kıyamadım sana geri vereyim mi diyebilirdiniz ama ben aranızda öyle bir güzel iletişim göremedimev
Evet hiç yokBohça eski bir gelenektir ve içine patik yelek çeyizlik şeyler yani sizin yeni nesil stilinize pek uymayacak şeyler konur. Bir de kayınvalideyi kötü niyetli bulmuşsunuz gibi yazmışsınız. Aranızdaki samimiyete göre elbette anne bunlar güzel parçalar ama ben kullanmıyorum sağa sola vermeye de de kıyamadım sana geri vereyim mi diyebilirdiniz ama ben aranızda öyle bir güzel iletişim göremedim
E yapcan ya hani bayramda inşallah derki bende sizle döneyim biraz kalayım hava almış olurumBirşey yapmadım ki ne intikamı