Kayınvalidemin gelin bohçama koyduğu bazı şeyleri geri versem ayıp olur mu?

Benim eşim bana böyle yapacak var ya anında koyarım kapıya valizi ile birlikte hadi derim oğlum beğenmiyorsan sana güzel bohça yapanı bul. Bak ayrılıyor mu kapının önünden 🤣

Diyorum ya iyi bir taşlı set ondan pahalıdır.
Zaten “yatırımlık” takı almak ve bohça dert etmek aynı kültürün eseri. Kayınvalidesinin verdiği patiği beğenmeyen insanın hali bu. Yumurtadan çıkmış durumu tam. Üç aşağı beş yukarı aynı kültürsün işte. Neyin havası. İnsan böyle görgü dersi verip elitlik kasan insana bak hele diyor görünce

Kendi anası babasında görmeyince çok değişik geliyor önemli geliyor :KK70:

Sana da kendi çeyizinden kalma şeyleri getirse (üstelik kokan,yıkanmayan) sen de aynı şekilde sinirlenirdin emin ol
Kaynanamın birçok eşyası bende. Onun kıyamadıklarını döve döve kullandım. Buna da alınacaksa alınsın zaten. Çok kıymetliyse vermesin. Ben işin orasında değilim. Başından beri konu sahibine uygun bir dilin her şeyi çözmeyeceğini anlatmaya çalışıyoruz. Yapacaksa sonuçlarını bilerek yapsın. Hem cici gelin olacam hem de alttan alttan odunu verecem diye bir dünya yok. Yoluverirler sırma saçlarını.

Benim eşim bana değerli ben ona değerliyim. Aramıza kimseyi sokmadık. Aklıma hayalime gelmeyen şeyler okuyorum burda, aklıma gelmedi 10 yıldır, ben onun oğluna yaptım o bana yapmadı hesabı gütmek. Garip.

Kaynanamın birçok eşyası bende. Onun kıyamadıklarını döve döve kullandım. Buna da alınacaksa alınsın zaten. Çok kıymetliyse vermesin. Ben işin orasında değilim. Başından beri konu sahibine uygun bir dilin her şeyi çözmeyeceğini anlatmaya çalışıyoruz. Yapacaksa sonuçlarını bilerek yapsın. Hem cici gelin olacam hem de alttan alttan odunu verecem diye bir dünya yok. Yoluverirler sırma saçlarını.

Benim eşim bana değerli ben ona değerliyim. Aramıza kimseyi sokmadık. Aklıma hayalime gelmeyen şeyler okuyorum burda, aklıma gelmedi 10 yıldır, ben onun oğluna yaptım o bana yapmadı hesabı gütmek. Garip.
Ben kendime yapılanı söylüyorum bi şeyler alıp almaması değil konu isterse hiç getirmesin keşke hiç getirmeseydi diyorum ki kokan yıkanmayan şeyleri getirmek bana göre saygısızlık ben onun çocuğuna eşime yani aynı şeyi yapsam bi anne olarak o üzülmez mi değer verilmemiş gibi ya insan bari yıkar bu kadar mı zor

Kaynanam da bana boncuklu moncuklu işlemeli masa örtüsü tabak çanak bardak süs gibi şeyler getirdi evlenirken kendi dolabı boşalsın diye ne varsa tutup getirmiş :KK70:

Baktım beğendiklerimi kullandım olmayanları sağa sola apartman görevlisine, anneme dağıttım bitti:KK70:

İsmim bile doğru ismim değil ki😅 eşimle beraber kredi çekip aldık
Ay patiğe gömüp evlenirken kredi çekip yatırımlık takı alıyorsunuz.
Hangisi sizsiniz pardon?
Bu kadar böyle rüyamızda göreceğimiz markalar alan insan ziynetini kredi çekip mi alır?
Kayınvalidenizi küçümsemeden bir dönün kendinize bakın bence

Fakirler nereden göreceksiniz siz öyle şeyler 😂
Valla kayınvalidem bana düğünde ne takayım diye götürdü altın seç diye. Ben bugün anısını hep saklamak isterim dedim elmas bir set çıkarttırdım. Kredi çekmeden trink para verdi aldı beğendiğin seti.
Altın için kredi çekmedik yani😂😂

X