- 19 Mayıs 2020
- 46.085
- 205.783
Bi daha at. Elbet yorulacak.Valla tam da o kadar, bircok sefer neler yaptim, bumerang gibi yorganlar, battaniyeler geri dönüyor.
Aman be herseyide ciddiye almayınAkıtma dediği de çok kroca, takan eden vardır kusura bakmasınlar ama, çok az çirkin şey gördüm böyle.
Diyorum ya iyi bir taşlı set ondan pahalıdır.
Zaten “yatırımlık” takı almak ve bohça dert etmek aynı kültürün eseri. Kayınvalidesinin verdiği patiği beğenmeyen insanın hali bu. Yumurtadan çıkmış durumu tam. Üç aşağı beş yukarı aynı kültürsün işte. Neyin havası. İnsan böyle görgü dersi verip elitlik kasan insana bak hele diyor görünce
Akıtma dediği de çok kroca, takan eden vardır kusura bakmasınlar ama, çok az çirkin şey gördüm böyle.
Evet evet aynen öyledir. Bohçaya minnet eden şükürcü asudeÇok şükür kimseye altın konusunda minnet etmeyerek eşimle beraber aldık
Neden hiç eksik kalmıyorsun bir yorumdanEvet evet aynen öyledir. Bohçaya minnet eden şükürcü asude
Kaynanamın birçok eşyası bende. Onun kıyamadıklarını döve döve kullandım. Buna da alınacaksa alınsın zaten. Çok kıymetliyse vermesin. Ben işin orasında değilim. Başından beri konu sahibine uygun bir dilin her şeyi çözmeyeceğini anlatmaya çalışıyoruz. Yapacaksa sonuçlarını bilerek yapsın. Hem cici gelin olacam hem de alttan alttan odunu verecem diye bir dünya yok. Yoluverirler sırma saçlarını.Sana da kendi çeyizinden kalma şeyleri getirse (üstelik kokan,yıkanmayan) sen de aynı şekilde sinirlenirdin emin ol
Profilinizde çalışmıyor gözüküyorsunuz, doğru mu? Altınlara katkınız nasıl oldu?Çok şükür kimseye altın konusunda minnet etmeyerek eşimle beraber aldık
İsmim bile doğru ismim değil kiProfilinizde çalışmıyor gözüküyorsunuz, doğru mu? Altınlara katkınız nasıl oldu?
Ben kendime yapılanı söylüyorum bi şeyler alıp almaması değil konu isterse hiç getirmesin keşke hiç getirmeseydi diyorum ki kokan yıkanmayan şeyleri getirmek bana göre saygısızlık ben onun çocuğuna eşime yani aynı şeyi yapsam bi anne olarak o üzülmez mi değer verilmemiş gibi ya insan bari yıkar bu kadar mı zorKaynanamın birçok eşyası bende. Onun kıyamadıklarını döve döve kullandım. Buna da alınacaksa alınsın zaten. Çok kıymetliyse vermesin. Ben işin orasında değilim. Başından beri konu sahibine uygun bir dilin her şeyi çözmeyeceğini anlatmaya çalışıyoruz. Yapacaksa sonuçlarını bilerek yapsın. Hem cici gelin olacam hem de alttan alttan odunu verecem diye bir dünya yok. Yoluverirler sırma saçlarını.
Benim eşim bana değerli ben ona değerliyim. Aramıza kimseyi sokmadık. Aklıma hayalime gelmeyen şeyler okuyorum burda, aklıma gelmedi 10 yıldır, ben onun oğluna yaptım o bana yapmadı hesabı gütmek. Garip.
Kaynanamın birçok eşyası bende. Onun kıyamadıklarını döve döve kullandım. Buna da alınacaksa alınsın zaten. Çok kıymetliyse vermesin. Ben işin orasında değilim. Başından beri konu sahibine uygun bir dilin her şeyi çözmeyeceğini anlatmaya çalışıyoruz. Yapacaksa sonuçlarını bilerek yapsın. Hem cici gelin olacam hem de alttan alttan odunu verecem diye bir dünya yok. Yoluverirler sırma saçlarını.
Benim eşim bana değerli ben ona değerliyim. Aramıza kimseyi sokmadık. Aklıma hayalime gelmeyen şeyler okuyorum burda, aklıma gelmedi 10 yıldır, ben onun oğluna yaptım o bana yapmadı hesabı gütmek. Garip.
İsmim bile doğru ismim değil kieşimle beraber kredi çekip aldık
EğleniyorumNeden hiç eksik kalmıyorsun bir yorumdan
Hemen engelEğleniyorum
Kezban konularını artık okuyamayacak olmaktan dolayı üzülürümHemen engel
Gerizekalısın.Kezban konularını artık okuyamayacak olmaktan dolayı üzülürüm
Ay patiğe gömüp evlenirken kredi çekip yatırımlık takı alıyorsunuz.İsmim bile doğru ismim değil kieşimle beraber kredi çekip aldık
Valla kayınvalidem bana düğünde ne takayım diye götürdü altın seç diye. Ben bugün anısını hep saklamak isterim dedim elmas bir set çıkarttırdım. Kredi çekmeden trink para verdi aldı beğendiğin seti.Fakirler nereden göreceksiniz siz öyle şeyler