- 12 Mayıs 2019
- 1.418
- 2.551
Şöyle bir düşünüyorum oğlum olmuş, o daha küçükken hevesle çeyiz işine girmişim el emeği göz nuru.. sonra hevesle yaptığım gelinim bana geri veriyor.. ne kadar kalp kırıcı bir şey
Sizin bu kadınla bir sorununuz var belli. O sorunu yazarsanız ona göre yorum yapabiliriz. Yoksa direkt bu anlattığınız hiç hoş bir şey değil.
Sonradan görmelerin sinirlendiklerinde verdikleri tepki değil de neNe kadar hadsizsininz. Siz o özenerek aldığım şeylerin yanından bile geçemezsiniz. Kv ömründe bile görmemiştir öyle seyleri
Konudaki yazanları tamamen okumadım direkt ana fikre odaklandım ama zaten amacı buysa tam da amaca hizmet edecek bir davranışDeme öyle kalp kırıcı falan iyice gaza gelecek
Ömründe öyle şey görmeyen kadının oğluyla evlenmişsiniz amaNe kadar hadsizsininz. Siz o özenerek aldığım şeylerin yanından bile geçemezsiniz. Kv ömründe bile görmemiştir öyle seyleri
ZavallısınSonradan görmelerin sinirlendiklerinde verdikleri tepki değil de ne
Etin ne budun ne senin asude, ne alabilirsin bu görmemişlikle?
Tüm hayatını evlenebilmeye adayan, tek başarısı evlenmek olan, evlenememe korkusuyla kayınvalidesini nişanlılık döneminde her gün arayan asude
Zavallısın
Cicim ayları çabuk geçmiş demek ki, heves alınmış.Bunu diyorsun ama tek derdi 7 ay önce gelen ürünü geri götürmek olan birisisin farkında mısın:)
Üçlü burma bilezikler, altınlar falan da genelde demode, onları da taktılarsa geri verirsiniz inşallahŞöyle söyleyeyim ben 7 aylık evliyim yaptırdığı şeyler belki 10 15 yıl önce yaptırmıştır yani insan bohçaya bırakmaya çekinir birazda o yüzden vermek istiyorum
Her gün aramaların karşılığı gelmiştir inş bi Trabzon burması.Üçlü burma bilezikler, altınlar falan da genelde demode, onları da taktılarsa geri verirsiniz inşallah
Aynı şeyi ben de yaşadım verdiği her şey çöptü özensizlikten başka bi şey değil vererek çok yerinde bi şey yaparsın çünkü çocuk değil kendi kızına aynı şey yapılsa ne düşünür acaba sonuçta bi kere evleniyoruzArkadaşlar merhaba size birşey danışacağım bohça zamanı kayınvalidem gelin bohçama koyduğu ve asla kullanmayacağım örtü patik yelek gibi kullanmayacağım şeyler bazılarını hediye bile vermek istemeyeceğim şeyler. Kullanmadıklarımı kayınvalideme verirsem ayıp olurmu acaba? 2 tane bekar oğlu var onun için kullanırsın diye versem olurmu ?
Hanımlar biraz abartmadınızmı sizce benmi çok kötü bir gelinim sizmi çok iyi gelinsiniz anlayamadımBakın bizde bohça yaptık ama hiçte 10 15 yıl önce yapılan şeylerden koymadık bohçaya ha annem yaptırmıştı çok önceden ben istedim az olsun temiz şeyler olsun dedim o günün modası trendi neyse en güzellerinden yaptırıp yaptık bohçamızı. Kusura bakmayın ama ben onun yaptığını değersizlik olarak görüyorum. Annemin yaptıklarından da beğenmediğim hiçbirşeyi almadım beğendim herşey bana göre çöp.
Gerçekten bu söylediklerime fazla tepki gösterildi bu kadar olacağını beklemiyordum. Kiminiz tecrübelerine dayanarak konuştu kiminiz büyüğüm ablam olarak uyardınız teşekkür ediyorum. Söylediklerinize göre vazgeçtim vermekten dediğiniz gibi bir yardım kuruluşu ya da hediye olarak veririm artık. Kv beğendiğimi düşünsün artık Neyapayım
İnanıyorum beklediğim yorum işte teşekkür ediyorumAynı şeyi ben de yaşadım verdiği her şey çöptü özensizlikten başka bi şey değil vererek çok yerinde bi şey yaparsın çünkü çocuk değil kendi kızına aynı şey yapılsa ne düşünür acaba sonuçta bi kere evleniyoruz
Trabzonmuu basit kalır o akıtma aldırmıştımHer gün aramaların karşılığı gelmiştir inş bi Trabzon burması.
Onu da verin çok demode.Trabzonmuu basit kalır o akıtma aldırmıştım
YatırımlıkOnu da verin çok demode.
Ay hiç mi şaşmaz yaaaTrabzonmuu basit kalır o akıtma aldırmıştım