-
- Konu Sahibi denizderya113
Oğlu yapsın yemekleri. Hiç anlamam kayinvalide evinde yemem yapan kadınları. Eşiniz sizin ailenizin evinde yemek yapıyor mu? Suyunu bile kendi almiyordur. Eşiniz sizin ailenize gelmeden önce uykusuz kalıp forumlara soruyor mudur? Siz neden yapıyorsunuz?
Merhaba kadinlar klubu. 12 yillik evliyim.40 yasindayim. Yurtdisinda yasiyorum. Her yaz ailelerimizi ziyarete geliyoruz. Kayinvalidemi ziyarete geldigimizde elim ayagim tutuluyor. Yemek yapacak olmak ya da evdeki diger isler Beni cok panikletiyor. Normalde de cok hamarat degilim ama iyi kotu kendi evimin islerini hallediyor, yemegimi yapiyorum. Ama kayinvalidem de cok stres oluyorum geceleri uyuyamiyorum. Iyi insanlar ama Bana gore daha duzgun ve yetenekliler. Kendimi cok ezik pasif hissediyorum. Kayinvalidemin kizi da cok hamarat.
Bu halime o kadar uzuluyorum ki. Neden Ben bu kadar cekingenim, beceriksizm. Kalbim sikisiyor. Kendi evime donmek icin gun sayiyorum. Burada dertlesmek istedim. Belki tavsiyeleriniz olur. Kac gundur geceleri uyuyamadim, ne yemek yapicam,ne yapmam lazim , nasil yardim etmem lazim kayinvalideme . Daha yemek bile yapmadim.Kafamda hep sorular,ama icraate gelince cok pasifim.
Yok artık Allah başka dert vermesin.Siz yokken aç mı oturuyor evinde? Kayınvalideniz yapsın yemekleri,siz bulaşıklara yardım edin.Annem 67 yaşında harika yemekler yapar onun için hiç karışmam yemeğine.80 yasinda yemekleri de o mu yapiyor? Haklisiniz kendimi kasmamam lazim. Kac gundur uyuyamiyorum kendime ettigim eziyet. Yasamak bile istemez oldum.
Offf ödül mü verecekler?Merhaba kadinlar klubu. 12 yillik evliyim.40 yasindayim. Yurtdisinda yasiyorum. Her yaz ailelerimizi ziyarete geliyoruz. Kayinvalidemi ziyarete geldigimizde elim ayagim tutuluyor. Yemek yapacak olmak ya da evdeki diger isler Beni cok panikletiyor. Normalde de cok hamarat degilim ama iyi kotu kendi evimin islerini hallediyor, yemegimi yapiyorum. Ama kayinvalidem de cok stres oluyorum geceleri uyuyamiyorum. Iyi insanlar ama Bana gore daha duzgun ve yetenekliler. Kendimi cok ezik pasif hissediyorum. Kayinvalidemin kizi da cok hamarat.
Bu halime o kadar uzuluyorum ki. Neden Ben bu kadar cekingenim, beceriksizm. Kalbim sikisiyor. Kendi evime donmek icin gun sayiyorum. Burada dertlesmek istedim. Belki tavsiyeleriniz olur. Kac gundur geceleri uyuyamadim, ne yemek yapicam,ne yapmam lazim , nasil yardim etmem lazim kayinvalideme . Daha yemek bile yapmadim.Kafamda hep sorular,ama icraate gelince cok pasifim.
Siz varken niye temizlik olsun ki yemek yaparken yardım edilecek bir şey var mı diye sorarsınız sofra kurarken kaldırırken yardım edersiniz max belki bir de bulaşıkMerhaba kadinlar klubu. 12 yillik evliyim.40 yasindayim. Yurtdisinda yasiyorum. Her yaz ailelerimizi ziyarete geliyoruz. Kayinvalidemi ziyarete geldigimizde elim ayagim tutuluyor. Yemek yapacak olmak ya da evdeki diger isler Beni cok panikletiyor. Normalde de cok hamarat degilim ama iyi kotu kendi evimin islerini hallediyor, yemegimi yapiyorum. Ama kayinvalidem de cok stres oluyorum geceleri uyuyamiyorum. Iyi insanlar ama Bana gore daha duzgun ve yetenekliler. Kendimi cok ezik pasif hissediyorum. Kayinvalidemin kizi da cok hamarat.
Bunlari hep yapiyordum . Yeterli gelmemis demek oyle dedi. Biz misafiriz EV senin Sen yapicaksin. Yilda 5 gun bir hafta geldigim zaman icin. Kendisi hamarat ve titiz aynisini benden bekliyor gibi hissediyorum. Iyi ki buraya yazmisim derdimi. O kadar iyi geldi ki yazilanlar. Bundan sonra kasmicam kendimi.Siz varken niye temizlik olsun ki yemek yaparken yardım edilecek bir şey var mı diye sorarsınız sofra kurarken kaldırırken yardım edersiniz max belki bir de bulaşık
benim kayinvalidem de cok hamarat, o yuzden o bir sey yaparsa karismam, ama mesela o yemegi yaparsa ben tatli yaparim, ya da degisik bir salata yaparim. her risksiz hem daha az yoruyor. ayrica 1 hafta kaliyorsaniz, cok kasiyorsunuz bence. 1 hafta nedir kiCevaplariniz icin cok tesekkurler. Yalniz olmadigimi bilmek cok iyi geldi. Bugun de diyorlar ki burasi senin evin gibi dusun biz misafiriz diyorlar. Ama sene de 5 gun , 1 hafta kaldigim evde nasil oyle hissedebilirim. Oyle hissedebilenler vardir Belki ama yapi meselesi.
Boşverin hiç kasmayın kimse kimseye uymak zorunda değilBunlari hep yapiyordum . Yeterli gelmemis demek oyle dedi. Biz misafiriz EV senin Sen yapicaksin. Yilda 5 gun bir hafta geldigim zaman icin. Kendisi hamarat ve titiz aynisini benden bekliyor gibi hissediyorum. Iyi ki buraya yazmisim derdimi. O kadar iyi geldi ki yazilanlar. Bundan sonra kasmicam kendimi.
Yemek yapmamak niye beceriksizlik olsun ki. Hayatinizda baska becerdiginiz bir sey yok mu ki bunu taktiniz bu kadar.
Ben de 10 yillik evliyim, kvnin evindw yemek yapmisligim yok.
Yok kalp sikismasi filan amma abartmissiniz.