- 10 Kasım 2017
- 217
- 186
- 40
- Konu Sahibi denizderya113
Merhaba kadinlar klubu. 12 yillik evliyim.40 yasindayim. Yurtdisinda yasiyorum. Her yaz ailelerimizi ziyarete geliyoruz. Kayinvalidemi ziyarete geldigimizde elim ayagim tutuluyor. Yemek yapacak olmak ya da evdeki diger isler Beni cok panikletiyor. Normalde de cok hamarat degilim ama iyi kotu kendi evimin islerini hallediyor, yemegimi yapiyorum. Ama kayinvalidem de cok stres oluyorum geceleri uyuyamiyorum. Iyi insanlar ama Bana gore daha duzgun ve yetenekliler. Kendimi cok ezik pasif hissediyorum. Kayinvalidemin kizi da cok hamarat.
Bu halime o kadar uzuluyorum ki. Neden Ben bu kadar cekingenim, beceriksizm. Kalbim sikisiyor. Kendi evime donmek icin gun sayiyorum. Burada dertlesmek istedim. Belki tavsiyeleriniz olur. Kac gundur geceleri uyuyamadim, ne yemek yapicam,ne yapmam lazim , nasil yardim etmem lazim kayinvalideme . Daha yemek bile yapmadim.Kafamda hep sorular,ama icraate gelince cok pasifim.
Bu halime o kadar uzuluyorum ki. Neden Ben bu kadar cekingenim, beceriksizm. Kalbim sikisiyor. Kendi evime donmek icin gun sayiyorum. Burada dertlesmek istedim. Belki tavsiyeleriniz olur. Kac gundur geceleri uyuyamadim, ne yemek yapicam,ne yapmam lazim , nasil yardim etmem lazim kayinvalideme . Daha yemek bile yapmadim.Kafamda hep sorular,ama icraate gelince cok pasifim.