Selamlar herkese. Bugün çok stresli ve berbat bir gündü. Kv evi terk edip kardeşinin yanına gitti gitmesinin sebebi eltim. Neyse bu çok önemli değil. Konu şu arkadaşlar eşimle hep iletişim halindeydik elli kere iftara alıp getireceksen yemeği ona göre yapayım dedim yapma gelen bulduğunu yesin dedim bende kendimize göre yaptım. Tam iftara yarım saat kala eve geldi arabanın anahtarını aldı gitti önce babasına sonra annesine gitmiş buraya kadar da okey. Beni aradı yemeği fazlalaştır dedi hadi buda tamam. Neyse aradan 10 dk geçti kayınvalidem aradı yaptığım yemekleri al bize geç bizde iftar yapıp konuşucaz dedi bende telefona eşimi istedim. 10 kişilik yemek yaptım bunlar nolcak dedim. Hayır oruç başıma vurmuş zaten içten gelmişim yorgun argın..
Ben gelip yemekleri alıcam sen gelme evde tek iftar yap sen yabancısın senin yanında konuşamazlar dedi herkesin içinde benimle telefonda öyle konuştu. Ki ben olayların ne olduğunu a dan z ye biliyorum kimsenin çekindiği de yok.
Tamam dedim kapattım teli ama çok zoruma gitti mesele beni istememesi değil mesele bunu bu şekilde söylemesiydi.
Yemekleri almaya geldi eve sarıldı öptü mesele senle alakalı falan değil dedi.Bende keşke herkesin içinde demeseydin deyip yemekleri verip afiyet olsun dedim. Ses seda yok eve gelince nasıl davransam bilmiyorum.. gerçekten kırıldım. Abartıyor muyum?
Onun üzerine eklendi diyelimiftara yarım saat kala yemekleri çoğalt diyen adama 10 kişilik yemek hazırlamak değilde bu mu zorunuza gitti
Evet beni arayıp söyledi bize davet ettim gelmek istemedi anlayış gösterdim. Ayrı tutması mesele değil anlayışla karşılarım ama haraketleri çok moral bozucuKayınvalidenin evi terk ettiğini nereden biliyorsunuz? Arayıp söyledi mi?
Eşiniz konuya dahil olmamanız gerektiğini yanlış ve çirkin bir üslupla söylemiş, haklıyken haksız duruma düşmüş.
Kırılmakta haklısınız, bence gelince konuşmayı deneyin anlatın. Umarm anlar gönlünüzü alır.
bence eşinize kızacak bişey yok , annemle bababın kavgasını eşime anlatmama mecbur kalmadıkça. belkide mahçup oluyor bazı durumlardan . gayet normal buluyorum . usluba gelince oruç ve kötü bi günde yapıldıy sa es geçerdim . zaten sıkıntılı birde sizizn tafranızı çekemeyip ağır konuşabilir.Selamlar herkese. Bugün çok stresli ve berbat bir gündü. Kv evi terk edip kardeşinin yanına gitti gitmesinin sebebi eltim. Neyse bu çok önemli değil. Konu şu arkadaşlar eşimle hep iletişim halindeydik elli kere iftara alıp getireceksen yemeği ona göre yapayım dedim yapma gelen bulduğunu yesin dedim bende kendimize göre yaptım. Tam iftara yarım saat kala eve geldi arabanın anahtarını aldı gitti önce babasına sonra annesine gitmiş buraya kadar da okey. Beni aradı yemeği fazlalaştır dedi hadi buda tamam. Neyse aradan 10 dk geçti kayınvalidem aradı yaptığım yemekleri al bize geç bizde iftar yapıp konuşucaz dedi bende telefona eşimi istedim. 10 kişilik yemek yaptım bunlar nolcak dedim. Hayır oruç başıma vurmuş zaten içten gelmişim yorgun argın..
Ben gelip yemekleri alıcam sen gelme evde tek iftar yap sen yabancısın senin yanında konuşamazlar dedi herkesin içinde benimle telefonda öyle konuştu. Ki ben olayların ne olduğunu a dan z ye biliyorum kimsenin çekindiği de yok.
Tamam dedim kapattım teli ama çok zoruma gitti mesele beni istememesi değil mesele bunu bu şekilde söylemesiydi.
Yemekleri almaya geldi eve sarıldı öptü mesele senle alakalı falan değil dedi.Bende keşke herkesin içinde demeseydin deyip yemekleri verip afiyet olsun dedim. Ses seda yok eve gelince nasıl davransam bilmiyorum.. gerçekten kırıldım. Abartıyor muyum?
Kavgalık bir konu değil zaten ayrı tutmasına üzülmedim ben olsam bende istemem aile sırlarımı bilmesini ama üslup konusu hoşuma gitmediZor bir zamandan geçiyor olabilirler aile olarak. Evlilikle ilgili pek bilgim yok ama beni yabancı gibi dışında tutması beni de üzerdi sanırım. Yine de sakince konuşun anlayın. Sonra derdinizi anlatın. Kavgaya lüzum yok
Ay bilmiyorum ya böyle düşününce haklısınız ama kaş yaparken göz çıkarıyorbence eşinize kızacak bişey yok , annemle bababın kavgasını eşime anlatmama mecbur kalmadıkça. belkide mahçup oluyor bazı durumlardan . gayet normal buluyorum . usluba gelince oruç ve kötü bi günde yapıldıy sa es geçerdim . zaten sıkıntılı birde sizizn tafranızı çekemeyip ağır konuşabilir.
Üslubu bana çok geçmedi. Tam olarak nesine kırıldınız üslubun?Kavgalık bir konu değil zaten ayrı tutmasına üzülmedim ben olsam bende istemem aile sırlarımı bilmesini ama üslup konusu hoşuma gitmedi
Onun üzerine eklendi diyelim
işte sizde kaş yapayım derken büyük kavganın içinde bulabilirisnizAy bilmiyorum ya böyle düşününce haklısınız ama kaş yaparken göz çıkarıyor