Kayınvalidemin evi terk etmesi

Ay ne desem bilemedim hiç böyle birşey beklemiyordum
Ben buralı değilim buranın insanı gibi de olamıyorum çok çirkefler kimsenin dilinin kemiği yok beni farklı görürler zaten ben bi zavallı kocamı yiyorum o kadar başka kimseye karışmam şurdan kalk oraya otur deseler ben hemen otururum ama eltim sen kimsin bana diyorsun diye dalar

Jsjssh yazık kocaya
Birde kayınvalidem sessiz sakin iyi niyetli bir insan dersen cidden üzüleceğim kadına
Ama oda carlaksa tencere kapak çok iyi bir ikili olmuşlar der sizin yerinizde olsam çekirdeğimi çitlerim

Belli ki eşinizin ailesinde sıkıntılar var, sizi de katmak istememiş.

Şu anda “niye yarım saat önceden aradın” derseniz annesi ile yaşadığı tüm sıkıntıları size yansıtması mümkün. Zira annesinin geleceği belli değilken yemek muhabbeti geçmesi gereksiz gelecek.

En temizi o gün 10 kişilik yemek yapıldı, senin de canın sıkkın dışarıdan söyleyelim diyin. Dışarıdan gelen yemekleri yerken siz de keyif yapın.

Sende ki peygamber sabrini ve rahibe Thérésa şefkatini bütün kadinlara diliyorum bxhxhxh basta bana

Intikamın aci nefesi bxjxjjx ahanda bu ben

Kv evi terk edip etmemesi beni bağlamaz ama eşimin bana öyle konuşması sinir ederdi . Tamam bilmemem gereken bir şeyler olabilir ki sanmıyorum eltimin bilip benim bilmemem gereken ne olmuş olabilir hadi onu da geçtim o tavır ne o öyle . Bence geldiğinde sessizleşin kırıldığınızı bilsin .

Oha herkes melek ben ifrit basi, hain evlat gibi hissettim

Uzatmadım. Gün gelir hesap elbet döner :) intikam soğuk yenen bir yemektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…