Ben buralı değilim buranın insanı gibi de olamıyorum çok çirkefler kimsenin dilinin kemiği yok beni farklı görürler zatenAy ne desem bilemedimhiç böyle birşey beklemiyordum
Kesinlikle abartı noktasına katılıyorum. Benim kv de pek iş yok adamı terk etmiş beni arayıp hala diyor ki iftara çağırsana babanıBence gayet mantıklı ve sakin kalabilmişsiniz,onlar ailece abartıp saçmalamışlar
Jsjssh yazık kocayaBen buralı değilim buranın insanı gibi de olamıyorum çok çirkefler kimsenin dilinin kemiği yok beni farklı görürler zatenben bi zavallı kocamı yiyorum o kadar başka kimseye karışmam şurdan kalk oraya otur deseler ben hemen otururum ama eltim sen kimsin bana diyorsun diye dalar
Ufff ama bende öyle düşünüyorum bu benim için baya iyi bir olay oldu yıllarca kullanılırİlerde kaynana yanınızda kalmak isterse olmaz dersin, ben yabancıyım... Krizi kendi lehine çevir. Ayrıca bir daha yemek falan yollamayın, yabancının yemeği yenmez
Yok tencere kapaklarJsjssh yazık kocaya
Birde kayınvalidem sessiz sakin iyi niyetli bir insan dersen cidden üzüleceğim kadına
Ama oda carlaksa tencere kapak çok iyi bir ikili olmuşlar der sizin yerinizde olsam çekirdeğimi çitlerim
Sende ki peygamber sabrini ve rahibe Thérésa şefkatini bütün kadinlara diliyorum bxhxhxh basta banaÜzmeyin kendinizi. Her ne yaşandıysa; oldukça tatsız bir yere gelmiş demek konu. Eşiniz, o tartışma ortamına şahit olmanızı istememiş.
Eşiniz eve gelince de, "hoş geldin, iyi misin" demeniz yeterli olur. Kendini toparlayınca; neler olduğunu sizinle de paylaşır.
Jdjjsjs son sorum sonra sizi darlamayı bırkaıcam söz ama merakıma engel olamıyorum, bu konu ilgimi çok çektiYok tencere kapaklarben şey kafasındayım bana dokunmayan yılan bin yaşasın
Intikamın aci nefesi bxjxjjx ahanda bu benkök aile olarak konuşmak isteyebilirler. ancak bunu daha düzgün bir dille anlatabilir. Şimdi seninde basın sismesin ya da şimdi annem coşar alinirsin vs sen yabancısın ne demek.Ben olsam burnundan getiririm. Çay verirken ben yabancıyım ama... Veya yatarken ben yabancıyım ya beraber yatmamizda bir sakinca olabilir mi diye sorarım. Hatta telefonuma bile bir yabancı diye kaydederim.
Hassasım ben bu konuda çünkü başıma geldi ondan gereken yerde gereken tepkiyi vermeyince ipin ucu kaçıyor.
Kiz ben merak ettim ne olmus eltiyle, eltiye kizip niye evini terk ediyor, eltiyle ayni evde mi yasiyodu kadın?Ya zaten beynim dolu onların derdini de merak etmiyorum açıkçası. Ben sadece tavırdan dolayı kırıldım yoksa banane ne halleri varsa görsünler
Böyle değildim ben aslında. İçimdeki salağı öldürdüler.Intikamın aci nefesi bxjxjjx ahanda bu ben
Oha herkes melek ben ifrit basi, hain evlat gibi hissettimTavra takılma bence, çok mantıklı düşünüyorsun, sakin olunca eşine hak veriyorsun, kendini doldurma. Evet söyleme tarzı hoş olmamış ams oruçlu iken zor bir gün geçirmiş ve anne ile babasına laf anlatmaya bir araya getirmeye çalışmış. Yemek yapıp, hazırlayıp göndermen konusuna gelince, zor gününde eşine gereken desteği verdiğini, bçr sofra da oturarak konuşmalarına vesile olduğunu düşün. Gerginlik olursa da hem şahit olmazsın, hem arada kalmazsın. Üstüne düşeni yapıp aradan sıyrıldın olarak düşün.
Hanımı bir bey kocası sadece susuyorJdjjsjs son sorum sonra sizi darlamayı bırkaıcam söz ama merakıma engel olamıyorum, bu konu ilgimi çok çekti
Eltinin kocası ne yapıyor tüm bunlar olurken
Uzatmadım. Gün gelir hesap elbet döner :) intikam soğuk yenen bir yemektirKv evi terk edip etmemesi beni bağlamaz ama eşimin bana öyle konuşması sinir ederdi . Tamam bilmemem gereken bir şeyler olabilir ki sanmıyorum eltimin bilip benim bilmemem gereken ne olmuş olabilir hadi onu da geçtim o tavır ne o öyle . Bence geldiğinde sessizleşin kırıldığınızı bilsin .
Elti buna bağırıyor Buda kimse benim arkamda durmuyor diyip herkese tavır alıyor. Kp sinirleniyor üzerine yürüyor falan olay büyüyorKiz ben merak ettim ne olmus eltiyle, eltiye kizip niye evini terk ediyor, eltiyle ayni evde mi yasiyodu kadın?
Kaynana da şamar oglani gibi gelen vuruyor giden vuruyor, kayinvalde titrine ve forsuna yakismayan hareketler bunlar, ezik mi ne bxbxbxnElti buna bağırıyor Buda kimse benim arkamda durmuyor diyip herkese tavır alıyor. Kp sinirleniyor üzerine yürüyor falan olay büyüyor
Var da pek bi işlevi yok.Hanımcı bir bey pasifPeki eltinin kovasinin bu durumlardan haberi var mi?