Kayınvalidemin evi terk etmesi

Üzmeyin kendinizi. Her ne yaşandıysa; oldukça tatsız bir yere gelmiş demek konu. Eşiniz, o tartışma ortamına şahit olmanızı istememiş.

Eşiniz eve gelince de, "hoş geldin, iyi misin" demeniz yeterli olur. Kendini toparlayınca; neler olduğunu sizinle de paylaşır.
Biraz sakinledim gibi ben eşimi haklı buluyorum zaten beni istememesine takılmadım ama hani daha iyi bi şekilde ifade edilebilirdi diye düşünüyorum

bence o konuşmada pek birşey yok alınacak.
kadın evi terketmiş bütün taşlar dökülecek demek ki ortaya bende olsam eşimin şahit olmasını istemem. ama ben o yemeğide yapmazdım🤷‍♀️
Evet sonradan neden yaptım ki diye kendimi sorguladım zaten ne dertleri bitiyor ne entrikaları hayır 2 saat sonra dönecektin niye gittin elli kere bize çağırdım gel sakinleş diye ay düşününce yine sinir geldi

Selamlar herkese. Bugün çok stresli ve berbat bir gündü. Kv evi terk edip kardeşinin yanına gitti gitmesinin sebebi eltim. Neyse bu çok önemli değil. Konu şu arkadaşlar eşimle hep iletişim halindeydik elli kere iftara alıp getireceksen yemeği ona göre yapayım dedim yapma gelen bulduğunu yesin dedim bende kendimize göre yaptım. Tam iftara yarım saat kala eve geldi arabanın anahtarını aldı gitti önce babasına sonra annesine gitmiş buraya kadar da okey. Beni aradı yemeği fazlalaştır dedi hadi buda tamam. Neyse aradan 10 dk geçti kayınvalidem aradı yaptığım yemekleri al bize geç bizde iftar yapıp konuşucaz dedi bende telefona eşimi istedim. 10 kişilik yemek yaptım bunlar nolcak dedim. Hayır oruç başıma vurmuş zaten içten gelmişim yorgun argın..
Ben gelip yemekleri alıcam sen gelme evde tek iftar yap sen yabancısın senin yanında konuşamazlar dedi herkesin içinde benimle telefonda öyle konuştu. Ki ben olayların ne olduğunu a dan z ye biliyorum kimsenin çekindiği de yok.
Tamam dedim kapattım teli ama çok zoruma gitti mesele beni istememesi değil mesele bunu bu şekilde söylemesiydi.
Yemekleri almaya geldi eve sarıldı öptü mesele senle alakalı falan değil dedi.Bende keşke herkesin içinde demeseydin deyip yemekleri verip afiyet olsun dedim. Ses seda yok eve gelince nasıl davransam bilmiyorum.. gerçekten kırıldım. Abartıyor muyum?
Dertlero başlarından aşkın şuan odare edin bence

Yemekleri çoğalt ne su mu ekleyeceksiniz ay birde çalışıyormussunuz size üzüldüm.
Bana eski anılarımı hatırlattınız yanımda hicbirseyin konuşulmasını istemezdi kv, eşte bu nedenle gider dışarıda konuşurdu.
Herseyi biliyorsanız başka bir durum olabilir mi aralarında sizce ?
Ya zaten beynim dolu onların derdini de merak etmiyorum açıkçası. Ben sadece tavırdan dolayı kırıldım yoksa banane ne halleri varsa görsünler

Biraz sakinledim gibi ben eşimi haklı buluyorum zaten beni istememesine takılmadım ama hani daha iyi bi şekilde ifade edilebilirdi diye düşünüyorum

Bir an için, bu olayların kendi ailenizde yaşandığını düşünün. Babanız ve anneniz, size farklı şeyler söylüyor; her ikisi de sinirli ve gergin. Böyle bir durumda, insan doğru kelimeleri bulamayabilir.

Eşiniz, size tam olarak ne söylediğini dahi hatırlamıyor olabilir.

İnşallah anne ve babası, sorunları her neyse çözerler.

bence o konuşmada pek birşey yok alınacak.
kadın evi terketmiş bütün taşlar dökülecek demek ki ortaya bende olsam eşimin şahit olmasını istemem. ama ben o yemeğide yapmazdım🤷‍♀️
Neden yapmazdınız? Ben yapardım acaba saf mıyım ben 🤣🤣
Sonrasında kırk kere söyledim diye ortalığı yıkardım ama o an yapardım.

Ya zaten beynim dolu onların derdini de merak etmiyorum açıkçası. Ben sadece tavırdan dolayı kırıldım yoksa banane ne halleri varsa görsünler
Tavra takılma bence, çok mantıklı düşünüyorsun, sakin olunca eşine hak veriyorsun, kendini doldurma. Evet söyleme tarzı hoş olmamış ams oruçlu iken zor bir gün geçirmiş ve anne ile babasına laf anlatmaya bir araya getirmeye çalışmış. Yemek yapıp, hazırlayıp göndermen konusuna gelince, zor gününde eşine gereken desteği verdiğini, bçr sofra da oturarak konuşmalarına vesile olduğunu düşün. Gerginlik olursa da hem şahit olmazsın, hem arada kalmazsın. Üstüne düşeni yapıp aradan sıyrıldın olarak düşün.

Neden yapmazdınız? Ben yapardım acaba saf mıyım ben 🤣🤣
Sonrasında kırk kere söyledim diye ortalığı yıkardım ama o an yapardım.

işte ortalığı baştan yıkmak lazım hem söylenip hem yapmak birşeyi değiştirmez. nasıl olsa iki söylenir yapar olursunuz.
akşama kadar yemeği düşünmemişler söylesinler dışardan lokantamıyım ben.

işte ortalığı baştan yıkmak lazım hem söylenip hem yapmak birşeyi değiştirmez. nasıl olsa iki söylenir yapar olursunuz.
akşama kadar yemeği düşünmemişler söylesinler dışardan lokantamıyım ben.
Jsjshhs muhtemelen çıkaracağım tartışmadan sonra cesaret edemezdi kocam bey.
İlkinde yapar ikincisinde yapmam. 😅

Bir an için, bu olayların kendi ailenizde yaşandığını düşünün. Babanız ve anneniz, size farklı şeyler söylüyor; her ikisi de sinirli ve gergin. Böyle bir durumda, insan doğru kelimeleri bulamayabilir.

Eşiniz, size tam olarak ne söylediğini dahi hatırlamıyor olabilir.

İnşallah anne ve babası, sorunları her neyse çözerler.
Bana biraz sizin iyimserliğinizden lazım

Bende safım ya. Neyse baya sakinleştim gibi
Saf değil ya iyi niyetlisiniz. Bence doğrusunu yapmışsınız. Hem yemek konusunda hemde gördüğünüz gibi canına okumamak konusunda. Eşinizin normalinin bu olmadığını düşünerek bunu söylüyorum. İlk defa böyle birşey olduysa anın stresiyle kendini yanlış ifade etmiş. Benimde annem evi terketse bende bu yaşta bir noluyor derim, çok üzülürüm. Kocanızın durumda o olmuş bence.

X