Kayınvalidemin evi terk etmesi

Biraz sakinledim gibi ben eşimi haklı buluyorum zaten beni istememesine takılmadım ama hani daha iyi bi şekilde ifade edilebilirdi diye düşünüyorum

bence o konuşmada pek birşey yok alınacak.
kadın evi terketmiş bütün taşlar dökülecek demek ki ortaya bende olsam eşimin şahit olmasını istemem. ama ben o yemeğide yapmazdım
Evet sonradan neden yaptım ki diye kendimi sorguladım zaten ne dertleri bitiyor ne entrikaları hayır 2 saat sonra dönecektin niye gittin elli kere bize çağırdım gel sakinleş diye ay düşününce yine sinir geldi

Dertlero başlarından aşkın şuan odare edin bence

Ya zaten beynim dolu onların derdini de merak etmiyorum açıkçası. Ben sadece tavırdan dolayı kırıldım yoksa banane ne halleri varsa görsünler

Biraz sakinledim gibi ben eşimi haklı buluyorum zaten beni istememesine takılmadım ama hani daha iyi bi şekilde ifade edilebilirdi diye düşünüyorum

Bir an için, bu olayların kendi ailenizde yaşandığını düşünün. Babanız ve anneniz, size farklı şeyler söylüyor; her ikisi de sinirli ve gergin. Böyle bir durumda, insan doğru kelimeleri bulamayabilir.

Eşiniz, size tam olarak ne söylediğini dahi hatırlamıyor olabilir.

İnşallah anne ve babası, sorunları her neyse çözerler.

bence o konuşmada pek birşey yok alınacak.
kadın evi terketmiş bütün taşlar dökülecek demek ki ortaya bende olsam eşimin şahit olmasını istemem. ama ben o yemeğide yapmazdım
Neden yapmazdınız? Ben yapardım acaba saf mıyım ben
Sonrasında kırk kere söyledim diye ortalığı yıkardım ama o an yapardım.

Ya zaten beynim dolu onların derdini de merak etmiyorum açıkçası. Ben sadece tavırdan dolayı kırıldım yoksa banane ne halleri varsa görsünler
Tavra takılma bence, çok mantıklı düşünüyorsun, sakin olunca eşine hak veriyorsun, kendini doldurma. Evet söyleme tarzı hoş olmamış ams oruçlu iken zor bir gün geçirmiş ve anne ile babasına laf anlatmaya bir araya getirmeye çalışmış. Yemek yapıp, hazırlayıp göndermen konusuna gelince, zor gününde eşine gereken desteği verdiğini, bçr sofra da oturarak konuşmalarına vesile olduğunu düşün. Gerginlik olursa da hem şahit olmazsın, hem arada kalmazsın. Üstüne düşeni yapıp aradan sıyrıldın olarak düşün.

Neden yapmazdınız? Ben yapardım acaba saf mıyım ben
Sonrasında kırk kere söyledim diye ortalığı yıkardım ama o an yapardım.

işte ortalığı baştan yıkmak lazım hem söylenip hem yapmak birşeyi değiştirmez. nasıl olsa iki söylenir yapar olursunuz.
akşama kadar yemeği düşünmemişler söylesinler dışardan lokantamıyım ben.

Jsjshhs muhtemelen çıkaracağım tartışmadan sonra cesaret edemezdi kocam bey.
İlkinde yapar ikincisinde yapmam.

Bana biraz sizin iyimserliğinizden lazım

Bende safım ya. Neyse baya sakinleştim gibi
Saf değil ya iyi niyetlisiniz. Bence doğrusunu yapmışsınız. Hem yemek konusunda hemde gördüğünüz gibi canına okumamak konusunda. Eşinizin normalinin bu olmadığını düşünerek bunu söylüyorum. İlk defa böyle birşey olduysa anın stresiyle kendini yanlış ifade etmiş. Benimde annem evi terketse bende bu yaşta bir noluyor derim, çok üzülürüm. Kocanızın durumda o olmuş bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…