• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayinvalidemin durumu, pismanlik..

• Konu Sahibi Konu Sahibi mms1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Iste bu yuzden actim bu konuyu. Okuyanlar acaba der mi diye, bir kac kalbin kirilmasini önler mi diye. Insallah akrabanizla araniz düzelir. Hakkinizda hayirlisi olsun
Ya bide burası BDv bölümü ve kaynanasına nefret dolu insanlarla dolu o yüzden şimdi burada bi araştırma yapsak kaynanasını ölüm döşeğinde affedecekleri bence çok az kişi çıkar
Konu sahibi çok iyi gercekten
Ama burada ne yalan söyleyim çok büyük problem yaşamadıkları için böyle düşünüyor diye düşünüyorum bende
Yani kaynana yüzünden boşanmanın eşiğine gelecek kavgalar yapsaydı eşiyle bence bu şekilde düşünmezdi

Maalesef hayat vicdan üzerine kurulu değil. Aslında iyi ki de o uymasaydim dediginiz nefis var da hayatta kalabilecek savaşı verebiliyoruz. Vicdan azabı cekmenizi gerektirecek bir durum yok. sonuc itibariyle herkes ölecek ve her olenin arkasından vicdan sorgulaması yapsaydik dunya nufusu bu denli fazla olmazdi. Kahirdan olurduk hepimiz.

Benim kayinvalidemin de günleri sayılı. Ben hamileyim ve ısrarla "erkek çocuğun olmazsa cocugun yuzune bakmam" diyor. "Yav he" deyip geciyorum olecegi icin. Bu cehalet kokan soylemlerini tepemin attigi bir günde soylerse ve ben de elimde olmadan hatunu kirarsam ölünce pisman mi olmaliyim? Benim ondan önce ölme ihtimalim de var. Hastalıklar ve olum gerçeği insanlara her istediğini söyleme hakkini vermiyor.

Daha dün "bak erkek dogur bi de en az 4 kilo olsun. Bakmam çocuğun yüzüne yoksa" dedi. Bu zat-i muhteremin cocugu görecek kadar yasayacagi bile belli değil. Ben ise su ana kadar gosterdigim sabri bir anlik ofke ile gosteremeyebilirim. Bunlari anlattim ki yok yere kendinizi harap etmeyin. Oteki dunyada sizden once öldügu icin onun da sizi kırdığı gercegi yok olmayacak. Bittabi kimsenin kimseyi kırmadigi muhtesem bir dünya dusluyoruz. Lakin gercek hayat duslediklerimizden cok daha farklı.

İçim sızladı. Allah tüm hastaların yardımcısı olsun. Gerçekten çok zor. Sevdiğiniz birinin gözlerinizin önünde erimesi ve sizin hiç birşey yapamamanız kadar ızdırap veren birşey yok. Ne mutlu size bilinci yerindeyken yanındaymışsınız helalleşmişsiniz. Offf yazmak bile çok zor.

Arkadaslar merhaba, hepinize hayirli ve neseli günler diliyorum.
Benim derdim baslikta da belirttigim gibi pismanlik. Belki benim durumuma artik çözüm bulunamaz ama en azindan konumu okuyup kendini sorgulayan arkadaslar olur diye yaziyorum.

Ben 4 yillik evli, 4 aylik bir bebegin annesiyim. Esimle yurtdisinda yasiyoruz cok sukur mutlu bir evliligimiz var.
Kayinvalidem Türkiye'de yasiyor ve malesef son üç yildir kanserle mücadele ediyor. Bu süre zarfinda sık sık yanına ziyarete gittik. En son gecen ay yine yanindaydik.

Dün gece haber geldi. Kvdem hic birsey yiyemiyormus ve surekli istifra ediyormus. Eltim resmini göndermis şok oldum. Kadinin yüzü taninmayacak hale gelmis, mosmor olmus, cildi yarilmis heryeri yara olmus, gozleri resmen çürümüs gibi. Doktorlar en fazla 10 gün dayanir demisler.
Kizlar icim cok aciyor. Bu hayat gecici, dünya ölümlü. Ben kayinvalidemi cok seven ve onunla cok iyi anlasan biriyim. Ama saglikli iken ona yeri geldi surat astim, yeri geldi soguk davrandim. Icim icimi yiyor.

Ne gerek vardi ki, dünya kime kalmis ki böyle davrandim ben. Keske zamani geriye alabilsem, ve bu hatalrimi düzeltebilsem. Cok vicdan azabi duyuyorum.

Gece haberi alir almaz esim havaalanina gitti, hemen ucak olmadigi icin sabah ucagina kaldi. Az önce kayinvalidemin evini aradim, hisim akraba herkes toplanmis. Bi degisiklik var mi diye sordum. Kayinvalidem kendi kendine arada konusuyormus "ben giderken ne götürsem yanimda, hazirliklarim yeter mi ki" diyormus.
Ah cahilligim ah nefsim keske size uymasaydim cok pismanim..
Üç günlük dünyada kimseyi kirmaya degmez kizlar. Bu dünyaya cok yogunlastik esas gidecegimiz yeri unuttuk malesef
Canım keşke sen de gidip en azından bir helallik alsaydın. Vicdanın rahat ederdi ya

Pişman olacak birşey yok yani. İnsan annesine bile kızıyor , surat asıyor bazen, sonuçta küs değilsiniz önemli olan bu.

Arkadaslar merhaba, hepinize hayirli ve neseli günler diliyorum.
Benim derdim baslikta da belirttigim gibi pismanlik. Belki benim durumuma artik çözüm bulunamaz ama en azindan konumu okuyup kendini sorgulayan arkadaslar olur diye yaziyorum.

Ben 4 yillik evli, 4 aylik bir bebegin annesiyim. Esimle yurtdisinda yasiyoruz cok sukur mutlu bir evliligimiz var.
Kayinvalidem Türkiye'de yasiyor ve malesef son üç yildir kanserle mücadele ediyor. Bu süre zarfinda sık sık yanına ziyarete gittik. En son gecen ay yine yanindaydik.

Dün gece haber geldi. Kvdem hic birsey yiyemiyormus ve surekli istifra ediyormus. Eltim resmini göndermis şok oldum. Kadinin yüzü taninmayacak hale gelmis, mosmor olmus, cildi yarilmis heryeri yara olmus, gozleri resmen çürümüs gibi. Doktorlar en fazla 10 gün dayanir demisler.
Kizlar icim cok aciyor. Bu hayat gecici, dünya ölümlü. Ben kayinvalidemi cok seven ve onunla cok iyi anlasan biriyim. Ama saglikli iken ona yeri geldi surat astim, yeri geldi soguk davrandim. Icim icimi yiyor.

Ne gerek vardi ki, dünya kime kalmis ki böyle davrandim ben. Keske zamani geriye alabilsem, ve bu hatalrimi düzeltebilsem. Cok vicdan azabi duyuyorum.

Gece haberi alir almaz esim havaalanina gitti, hemen ucak olmadigi icin sabah ucagina kaldi. Az önce kayinvalidemin evini aradim, hisim akraba herkes toplanmis. Bi degisiklik var mi diye sordum. Kayinvalidem kendi kendine arada konusuyormus "ben giderken ne götürsem yanimda, hazirliklarim yeter mi ki" diyormus.
Ah cahilligim ah nefsim keske size uymasaydim cok pismanim..
Üç günlük dünyada kimseyi kirmaya degmez kizlar. Bu dünyaya cok yogunlastik esas gidecegimiz yeri unuttuk malesef
herkesin iliskisi farklidir, kimisi yok yere kv veya baskasiyla ugrasir, kimi kv de de geliniyle ugrasir da ugrasir.. dedikleriniz, durduk yere insanlarla ugrasan, her seyde sorun cikaran kisilerin kendini sorgulamasina belki vesile olur.. bu dunyaya itişmek veya insanlara hayati dar etmek icin gelmiyoruz..

Back
X