• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayinvalidemin durumu, pismanlik..

• Konu Sahibi Konu Sahibi mms1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yok si
cok merak ettim, keske size uymasaydim demissiniz. KK dan kotu yonde etkilendiginizi mi dusundunuz?
Bazen ben dusunuyorum cunku. Insanlarin yanlis yonlendirildigini, gaza getirildigini dusunuyorum.
Gecmis olsun, allah cektirmesin.. Sizde bol bol dua edin onun icin, hakkini size helal eder insallah.
Yok size uymasaydim derken nefsime ve cahilligime sesleniyordum :)
Kayinvalidemle aramiz cok iyidir iyi anlasiriz, sadece cocuk konusunda zamaninda biraz ters dusmustuk o yuzden pisman oluyorum

Herkes bu dünyaya bir kere geliyor ve herkes iyi yaşamayı, sevgi saygı görmeyi hakediyor
Kimse kimsenin gereksiz egosunu, sinirini çekmek zorunda değil
O yüzden birisine surat asmışsam bana yaptığı bir şey yüzündendir.
O yüzden büyük ya da küçük herkes diline sahip olayı bilmeliydi kimse çocuk değil
O yüzden vicdan yapmayın boşuna,
Çünkü ortada durduk yere surat asan, durduk yere huzursuzluk çıkaran biri değilmişsiniz

yazınızı gözlerim dolarak okudum bu duygulariniz bile ne kadar iyi bi insan olduğunuzu yansıtıyor... keşke herkes sizin gibi düşünse... Bu dünya geçici insan bazı şeyleri yaşamadan ölüme yaklaşan bi yakınını görünce hele bide o olum duygusunu en yakınında yasayinca anlıyor...
Allah hepimizin yardımcısı olsun...
bende çok zamanlar eşimle konuşurum ne garip bizim öbür dünyaya gidecek yüzümüz bile yok dedimmm. .. Allah affetsin bizi inşallah. ...
Amin.. Aynen oyle. Zaten bunun bilincinde olarak yasasak yaptigiz hatalarin cogunu yapmazdik. Tesekkur ederim yorumunuz icin

Son gittigimde helallik istedim, o da benden istedi. O konuda sorun yok cok sukur. Demek istedigim, mesela burada hep okuyoruz kv-gelin catismalarini. Biraz alttan alsak bunlara gerek olmasa keske diye yazdim
Rabbim Şifa versin öncelikle. Ben bu Kv ve gelin atışmalarının %50 sini gençliğe kalan %50 sini cahilliğe veriyorum. İnsanız yeri geliyor kendimiz ile bile çatışabiliyoruz bence herşeyi çok büyütmemek lazım. Tabi bunları olgun yaşlarda anlıyor insan gençken gençliğin vermiş olduğu cehalet ve iktidar savaşı ile yaşanıyor bunlar maalsef ve bazen o kadar çok yaralıyıcı olabiliyor ki insanlar birbirlerine yıllar geçse de hiçbirşey unutulmuyor. Benim Kv olayı biraz karışık. Daha uzun bir zamanda anlatırım ama şu an bizde herkes çizgisini bilir ve hiç sorun yaşamıyoruz :) Kimsede yaşamasın ölümlü dünya bizim anamız babamız nasıl kıymetli ise eşimizin anne babası da bizim için kıymetli olmalı :)

Son gittigimde helallik istedim, o da benden istedi. O konuda sorun yok cok sukur. Demek istedigim, mesela burada hep okuyoruz kv-gelin catismalarini. Biraz alttan alsak bunlara gerek olmasa keske diye yazdim
herkes için geçerli değil malesef.... eger kv seni bir el kızı bir düşman olarak görüp davranıyorsa ne kadar alttan alsan yerin hiç değişmiyorsa pişmanlıkta olmuyor malesef..ben hiç pişman olmadım beni hiç pişman etmedi mesela..

telefonda görüştünüz mü? en azından herşey için teşekkür edin, moral verin vs. sizin de içinizde kalmasın..

Sen de insansin ama.. Senin de hislerin var sonsuz sabrin sonsuz hosgorun yok..

Bir bebek isterken ve olmuyorken sana bu konuda kim ne dese suratin düşer.. Çünkü kalbin zaten aciyorken biri üstüne tuz basiyordur.

Yani kendini suçlama... İnsaniz mükemmel, kusursuz varlıklar değiliz. Küslük olmamasi zaten ikinizin de bu tarz şeyleri onemsemeyip atlattiginizi gösterir.

Şuan uzgunsunuz ama kendinize vicdan cektirtmeyin.. İnşallah kayinvalidenize sizi ve torununu daha çok görmek nasip olur
Amin cok tesekkur ederim bu guzel cevabiniz icin. Ne guzel dileklerde bulunmussunuz. Sagolun

cok merak ettim, keske size uymasaydim demissiniz. KK dan kotu yonde etkilendiginizi mi dusundunuz?
Bazen ben dusunuyorum cunku. Insanlarin yanlis yonlendirildigini, gaza getirildigini dusunuyorum.
Gecmis olsun, allah cektirmesin.. Sizde bol bol dua edin onun icin, hakkini size helal eder insallah.
cahilliğine ve nefsine hitap etmiş kk ya değil.

Bu kadar büyük pişmanlık duyacak şeyler yaşatmamışsınız.
Kimsede peygamber sabrı yok ki çocuğu olmadığını bildiği halde sorup baskı yapan biri o an içinde normal karşılanamazdı zaten.
Bu kadar üzülmeyin. Bebeğiniz küçük sütünüz kesilir Allah korusun.

telefonda görüştünüz mü? en azından herşey için teşekkür edin, moral verin vs. sizin de içinizde kalmasın..
Su an konusamiyor kimseyi tanimiyor bi nevi bilinci kapanmis. Ben zaten her gun ariyordum son 1 haftadir hep uyuyordu aradigimda, konusamadik o yuzden. Ama daha düne kadar hep konusuyorduk yani. Aramiz iyi cok sukur. Sadce yeni evliyken yaptigi cocuk baskisi yuzunden biraz ters dusmustuk. Onun pismanligi

Ölüm yokmus gibi yasiyoruz sonra böyle elimizde kalan pismanliklara kirdigimiz kalplere bakarak üzülüyoruz iste..
Ölümü unutmamak lazim. Üc günlük dünya icin kalbimize bos yere anlik hirslarla nefret kin ekmemek lazim..
Zaten hepsi kendimize geri gelecek...Ne ekersen onu bicersin..bunu bilmeyen yasamayan yoktur..
Ama unutuyor yine hata ediyoruz maalesef..

Su an konusamiyor kimseyi tanimiyor bi nevi bilinci kapanmis. Ben zaten her gun ariyordum son 1 haftadir hep uyuyordu aradigimda, konusamadik o yuzden. Ama daha düne kadar hep konusuyorduk yani. Aramiz iyi cok sukur. Sadce yeni evliyken yaptigi cocuk baskisi yuzunden biraz ters dusmustuk. Onun pismanligi
hiç pişman olma anne kız arasında bile olur bu tarz ufak şyler.. birbirinizden rızanız varsa içini rahat tut.. bol bol dua et mesela hergun ara

Soylediklerinde gercekten cok haklisin. ama maalesef bazen cok iyide olsan, saygida kusurda etmesen, sirf esimin annesidir benden yasca buyuktur kapa ceneni otur yerine desende bazi insanlar bundan istifade edip senin hayatinla oynuyolar! bu demek degilki cok kotu davranmalisin.
ben kaynanam yuzunden bosandim bir gun saygisizlik etmedim bende senin gibi yrt disinda yasiyorum komsularimiz akrabalari (ayni evde yasiyoduk kv) hep bu kizi nerden buldunuz burada boyle saygili kiz bulmak cok zor derdi. bosandim ama pisman degilim ona karsi davranislarimdan onun bilmesine gerek yok Allah bilsin yeter. O benden razi gelsin yeter
mukafatini elbet verecektir. ama bu surecte cok yiprandim maalesef
Evet tabiki sozum sizin gibi agir surec yasamis olanlara degil. Masallah size bu yasadiklariniza ragmen yinede iyiliginizi esigrememissiniz. Ne mutlu size. Tesekkur ederim cevabiniz icin

Kendimi su yönden haksiz buluyorum, kayinvalidem bana cocuk konusunda baski yaparken surat asip soguk davranacagima keske he deyip gecseymisim.
Pismanlik duydugum seyler cok agir seyler degil. Aramiz iyiydi zaten kayinvalidemle. Ama iste keske o kadarini da yapmasaymisim. Söylediklerinizde haklisiniz tabiki ama bi insani aci cekerken görünce düsünceler tamamen degisiyor
o psikolojideyken he deyip geçmeniz mucize gibi bişey olurdu. bence takılmayın

Back
X