• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayinvalidemin durumu, pismanlik..

• Konu Sahibi Konu Sahibi mms1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ağladıgım üzüldüğüm okadar zamn oldu ki artık görüşmüyoruz ikimizde memnunuz.. kendini üzme helede bahane bulupta psikolojini hiç bozma

yok artık o kadın beni ağlatamaz ağlatan ex aşkımın annesi.onun konuşmuştum.ağzından bal akıyordu.yanında olmayı karşılıklı bir şeyler yiyip içmeyi öyle yogun istedim ki akşam ağladım bu yuzden benimkisi başka bir şey.

ah kusuruma bakma yanlış anladım :) aranızda büyük problemler yaşanmamış anladığım kadarıyla bu kadar üzmeyin kendinizi psikolojinizi bozmayın

yok artık o kadın beni ağlatamaz ağlatan ex aşkımın annesi.onun konuşmuştum.ağzından bal akıyordu.yanında olmayı karşılıklı bir şeyler yiyip içmeyi öyle yogun istedim ki akşam ağladım bu yuzden benimkisi başka bir şey.
işte o özenti bendede var.. herşeyi silip unutup gidiyorum yanına beni hatalarımdan değil gittigime pişman eden biri.. öyle diyim.

Konu daha yeni yazıldığında okudum kimse yorum yapmamış yazacaktım şimdi bütün millet tepki gösterir diye yazmadım ama sonra bi kaç yorumda benimle aynı düşünenleri gördüm

Konu sahibi çok iyi bir insan

Benkendimden düşünüyorum da bi insanın ölüm döşeğinde olması onun yaptıklarını silmiyo

Sizde cocuğunuz olmadıgı halde baskı yapmış ve haklı olarak sinirlenmişsiniz
Ve bence yurtdışında uzakta olmanız da aranızda olan çekişmelerin katlanmasını önlemiş sizde Türkiye de olsaydınız daha da sorun yasarsınız

Mesela bende yurtdışında kaynanamı türkiyede. Olsaydı onu çok sevebilirdim
Yanı biraz karışık oldu ama işin özeti boş verin vicdan yapacak bişe yok o sizi üzmüş sizde haklı olarak sürat yapmışsınız ölümlü dünyaysa hepimiz ölecez

Arkadaslar hepinize cevaplarinizdan dolayi tesekkur ediyorum tüm mesajlara cevap veremedim yetistiremiyorum cunku kizim uyandi. Cevapsiz biraktigim mesajlar varsa kusura bakmayin lutfen. Firsat oldukca cevaplayacagim

geçmiş olsun. Allah şifa versin...

yeni evliyken kim hatasız oluyor ki. iki tarafta birbirlerini tanırken iletişim sorunu yaşıyoruz. k.valiler geçmiş gelinler yüzünden, gelinler ise anlatılan hikayelerdeki kaynanalar yüzünden ön yargılı oluyor. bir süre sonra arayı yatıştıranlarda mutlu oluyor. sizde arayı düzeltenlerdenmişsiniz. hakkını helal etmiş.. artık bundan sonra yapacağın şey onun için dua etmek.

ama senin konunu okuyup empati yapan kadınlarımız olacaktır. belki ona vesile olursun...

geçmiş olsun. Allah şifa versin...

yeni evliyken kim hatasız oluyor ki. iki tarafta birbirlerini tanırken iletişim sorunu yaşıyoruz. k.valiler geçmiş gelinler yüzünden, gelinler ise anlatılan hikayelerdeki kaynanalar yüzünden ön yargılı oluyor. bir süre sonra arayı yatıştıranlarda mutlu oluyor. sizde arayı düzeltenlerdenmişsiniz. hakkını helal etmiş.. artık bundan sonra yapacağın şey onun için dua etmek.

ama senin konunu okuyup empati yapan kadınlarımız olacaktır. belki ona vesile olursun...
Insallah öyle olur. Bu yüzden yazdim ben de. Tesekkur ederim

Konun çok hüzünlü ama çok güzel. Unuttuğumuz bazı şeyleri hatırlatıyor. Acaba bu konuyu okuyanların aklına da kendi kavgalı oldukları kişi(ler) gelip "acaba" demişler midir... Benim aklıma kavgalı olduğum bir akrabam geldi de. Acaba ona bir şey olsaydı nasıl hisseder, ne yapmak isterdim. Pişman olur muydum? Kavgalıyız, görüşmüyoruz, ama onu sevmiyor değilim. Veya benim başıma gelse o? Düşünceler, sorular,...

Konu daha yeni yazıldığında okudum kimse yorum yapmamış yazacaktım şimdi bütün millet tepki gösterir diye yazmadım ama sonra bi kaç yorumda benimle aynı düşünenleri gördüm

Benkendimden düşünüyorum da bi insanın ölüm döşeğinde olması onun yaptıklarını silmiyo

Ve bence yurtdışında uzakta olmanız da aranızda olan çekişmelerin katlanmasını önlemiş sizde Türkiye de olsaydınız daha da sorun yasarsınız

Yanı biraz karışık oldu ama işin özeti boş verin vicdan yapacak bişe yok o sizi üzmüş sizde haklı olarak sürat yapmışsınız ölümlü dünyaysa hepimiz ölecez
Cok dogru bir tespit. Aradaki mesafnin cok faydasi oldu aramizin iyi olmasina. Bilmiyorum ki arada mesafe olmadan da iyi gecinen birlieri olur muyduk. Tesekkur ederim yaziniz icin

yorum yapacaktım benim yazacaklarımı bu arkadaş yazmış zatenn .. :KK9::KK9:

Konun çok hüzünlü ama çok güzel. Unuttuğumuz bazı şeyleri hatırlatıyor. Acaba bu konuyu okuyanların aklına da kendi kavgalı oldukları kişi(ler) gelip "acaba" demişler midir... Benim aklıma kavgalı olduğum bir akrabam geldi de. Acaba ona bir şey olsaydı nasıl hisseder, ne yapmak isterdim. Pişman olur muydum? Kavgalıyız, görüşmüyoruz, ama onu sevmiyor değilim. Veya benim başıma gelse o? Düşünceler, sorular,...
Iste bu yuzden actim bu konuyu. Okuyanlar acaba der mi diye, bir kac kalbin kirilmasini önler mi diye. Insallah akrabanizla araniz düzelir. Hakkinizda hayirlisi olsun

malesef kimse dört dörtlük deil..hiç ölmicekmiş gibi yaşıyoruz..şimdi bunu okuyoruz 1-2 gün tamam harikayız sonra yeniden kızmaya kırmaya üzmeye devam ediyoruz...Rabbim kv ve tüm hastalarımıza şifa versin..

K.validenize Allah şifa versin. Sizin vicdanlı, merhamet sahibi, iyi bir insan olduğunuzu düşünüyorum. Hiç kimse dört dörtlük değil ki, üzüyoruz da üzülüyoruz da. Ölümü düşünerek hareket edemiyoruz maalesef, etsek te bir süre sonra yine unutuyoruz. Rabbim hepimizi hayırlı insanlarla karşılaştırsın, hesabını veremeyeceğimiz işler yaptırmasın inşallah.

K.validenize Allah şifa versin. Sizin vicdanlı, merhamet sahibi, iyi bir insan olduğunuzu düşünüyorum. Hiç kimse dört dörtlük değil ki, üzüyoruz da üzülüyoruz da. Ölümü düşünerek hareket edemiyoruz maalesef, etsek te bir süre sonra yine unutuyoruz. Rabbim hepimizi hayırlı insanlarla karşılaştırsın, hesabını veremeyeceğimiz işler yaptırmasın inşallah.
Amin insallah. Kesinlikle cok haklisiniz. Olumu dusunurek hareket etsek cogu yaptigimiz hatayi yapmayiz. Tesekkur ederim

Son gittigimde helallik istedim, o da benden istedi. O konuda sorun yok cok sukur. Demek istedigim, mesela burada hep okuyoruz kv-gelin catismalarini. Biraz alttan alsak bunlara gerek olmasa keske diye yazdim
Cnm haklisinda alttan alalim alalim karsi taraf birgun 'bizim' bi hastaliga yakalanacagimiz velhasil ölecegimiz ihtimalini dusunmezse napmali?

Back
X