bende buaralar zayiflamayi kafaya koyanlardanim ve buldugum her firsatta bu siteyi takipteyim
)
ben bugüne kadar zayiflama haplari,zayiflama mamalari, en gözde diyetler ve hatta ameliyatlar bile denemis bir insan olarak bunu diyebilirimki bence hizli kilo verdiren diyetlerle hicbir yere varilmiyor,varildigini saniliyor, ya ömür boyu ac kalacaksin, yada önce sevinip sonra yine üzüleceksin geri alirken :-(
simdi günlük 1 saat spor yapmaya basladim, diyet yapmaya kendimi ne zaman endexlesem tokken bile ac hissetmeye basliyorum kendimi..
sabah kalkio adam akilli bir kahvalti yapin bol salatalik domatesli, öglen tavuk ve bol salata gibi biseyler yiyin ve aksamda bu corba gibi hafif ama lezzetli bir corba icin ve bir saat yürüyün, kosun, bisiklet sürün vs...
eger bunu basarabilirsekk kesinliklee zayiflariz hanimlarr, spor yapiyorum ve incelmeye basladimmm.. ama sadece corbaa yada sadece salatayla beslenirsek bunu en fazla iki hafta yapabiliriz ve iki hafta sonrada kitliktan cikmis gibi acgözlülükle ne bulsak götürrüüzzzz.. kar edeyim derken zarara girmeyelim, acele giden ecele giderrrr
)))))
gercekten hepsini denedim hanimlar, sadece bedenlerimize ve organlarimiza farkinda olmadan büyük zarar veriyoruzz..tecrübe konusuyorrr..
hayatimda ilk kez saglikli beslenmeye calisip düzenli spor yapiyorum ve daha 8-10 günde düymesini kapatamadigim pantolonun icine rahatlikla girebildimmm..
yanlis yollarda cok yürüdüm ben bu zayiflama konusundaa, yanila yanila dogru yolu buldum sonunda ve saglikli bir sekilde basaracagim Allah in izniylee