Kayınvalidemin çektirdikleri ve kocamın tavrı.

bu durumda çözüm yolu var bence artık bunu öğrendim.
eşine çok kızgın değilsen, hala onu idare edebilecek kadar içinde bişeycikler varsa, annesinin söylediği hiç bişeyi ona söyleme,hiç ama hiiiiiiiiiiiiiiç.....
bırak annesi mzımızlanıp dursun hep. sen söylenen şikayet eden taraf olma asla. eşine sorma annen bunu dedi ama falan die.
annesine gereken cevabı verebiliyosan ki ver kibar olmaya çalışarak eşine asla bişey yansıtma hatta annesi geldiğinde ses kayıt cihazı aç her sefernde. tüm konuşmalarınızı kaydet. annesinin sizle ilgili bi planı ya da fikri olduğunda yemek olayı gibi sen mümkün olduğunca tatlı bi şekilde reddet annesi seni şikayet edecek olursa elbise olayı gibi beğenmedi falan demiş ya o zaman dinlet o iletişiminizi. her konuşmayı kaydedemesen de elinden geldiğice kaydet.

Sen cok akıllıymışsın takdıre şayan doğrusu arkadaşım..

okuyana kadar neler çektim
şu konuyu neden tek mesajda yazmadınki aralarda derelerde mesajların var
inş.herşey istedigin gibi olur ne diyeyim

Gene her iki tarafında suçlu hatalı olduğu bir evlilik...

Sen ak kaşık değilsin arkadaşım.

-Daha nişanlıyken bu kadar içli dışlı olunmaz.
- Nişanlıyken aldığın maaş nişanlıya al borçlarını öde diye verilmez.Sen gelin olacaksın eksiğini gediğini alacaksın.
- Madem nişanlın borç batağında erteleseydin düğünü.
- Nişanlılık evresinde bu kadar sorun yaşamışsın bir de gitmiş aynı mahalleden ev tutmuşsun.Tam madalya takmalıksın.

Eşine gelelim...

- Eşin madem bukadar ana kuzusu oturaydı anacığıyla ne diye evlendi seni mutsuzluğa sürükledi.
- Hadi yaptı bir hata evlendi ne diye evlilik sonrası annesini çekip karşısına konuşmadı.
-Evlilik adamı olgunlaştırır derler bu olgunlaşma olayı senin eşini teğet geçmiş sanırım ki senin farkında bile değil.

Kayınvalidene dair yazarsam ceza alırım.:KK14:
Onu es geçiyorum.

Borçları olduğu için ertelendi zaten düğünüm. 3 yıl sözlü kaldık. Daha da mı erteleseydim?

Nişanlıma para vermeme gelince de, çalışmadığım zaman o bana çok destek oldu ben de ona destek oldum.

Ben böyle eşim bana inanmıyor annesine inanıyor durumlarına gayet güzel bir çözüm öneriyorum çünkü gerçekten kadınlar oğullarının yanında melek yalnız kalınca şeytan e bu durumda da adamlar annelerinin bunları yaptığına inanmıyor.Artık her cep telinde bir ses kayıt programı var baktınız ki yalnız kaldınız kadınla direkt açın onu bekleyin döksün içini sonra eşinize anlatın inanmadığında annenle yüzleşmek istiyorum deyin kadında olanları inkar edip suçu size atınca basın play'e görsün gününü.Oğlunun yanında rezil olsun bakalım bir daha cesaret edebiliyor mu sinsice laf sokmalara.

arkadasim sen daha 2 gun once bosanmanin esigindeyim diye konu actin sonra da baristik demedin mi?
2 gun icinde ne degisti de "kaynanadan cektiklerin ve kocanin tavrina" dondu bu konu ben anlamadim dogrusu.

Konunun tamamını okumamışsınız anlaşılan. Konunun sonunda eşimin ailesiyle ilgili sorunları onlarla konuştuğunu ve hatalarından ders aldığını, bu problemi atlattığımızı yamıştım. Tekrar okumanızı tavsiye ederim.

Ben mi çok abartıyorum merak ediyorum. :)

kayınvalidemin askerdeki oğlunu arayıp, ben düşük yaptım hala da çok kanamam var demesi normal mi sizce?

Peki adet günlerinden bahsedip en ince ayrıntıya kadar oğluna anlatması?

Benim yanımda kocasıyla yatak muhabbetlerini açması?

Konunun tamamını okumamışsınız anlaşılan. Konunun sonunda eşimin ailesiyle ilgili sorunları onlarla konuştuğunu ve hatalarından ders aldığını, bu problemi atlattığımızı yamıştım. Tekrar okumanızı tavsiye ederim.

tekrar okumama luzum yok.okudugumu bir defada anlayacak kapasitem var cok sukur.
neyse,sizin daha problemleri asamadiginiz ortada.2 gundur ayni konulari farkli basliklar altinda actiginiza gore sizinde kafaniz karismis olsa gerek...
saygilar...

Madem anladınız neden bu soruyu sordunuz? Konuda herşey açıkça yazıyor. Hala aynı şeyi söylüyorsunuz.
Anlamadıysanız okuyun, okumak istemiyorsanız da yorum yapmayın lütfen.

Madem anladınız neden bu soruyu sordunuz? Konuda herşey açıkça yazıyor. Hala aynı şeyi söylüyorsunuz.
Anlamadıysanız okuyun, okumak istemiyorsanız da yorum yapmayın lütfen.

Arkadaşım KV çirkef, eşin anlayışsızın teki, ama sen de masum değilsin. Beni bir kere aldatırsan senin iki kere aldatırsan benim hatam demişler. En başında nişanlı iken durumu farketmen lazımdı. Farkedemedin sineye çektin madem, ya eşinle ve kv'le anlaşmanın yollarını arayacakasın ya da kendini daha fazla ezdirmeden yoluna devam edeceksin. Sana tüm bunları yaşatmalarına neden müsade ediyorsun anlamadım

Konuyu tamamen okumayanlar yorum yapmasınlar rica ediyorum! Doğru düzgün anlamadan gelip suçlayıcı,çirkin yorumlar yapıyorsunuz. Amacınız ne anlamıyorum. Anlamadığınız bir durum varsa kibarca sorarsın böyle itham ederek değil. Bu tarz yorumlar yapmayın. Her görüşe saygım ama daha düzgün ifade edilebilir.

Klasik bir kayinvalide ornegi.... Benim anlamadigim kayinpeder neden her haftasonu saat 11'de gelir? :)
Esinin cins bir ailesi varmis nitekim. Esine annesinin babasinin yaptiklarini kanitlayabilirsen kazanan taraf sen olursun. Ama esinin kendi gozuyle gormediklerini ona gostermeye calisirsan paranoyak, gecimsiz, kuruntulu sen olursun. Kozlarini yerinde kullan

Senin söylediğin gibi ruh hastası, paranoyok, herşeyi abartan biri olmakla suçladı eşim beni hep. Aylar sonra artık kendi de kendi evinde rahat edemediği içln beni anladı nihayet. Çünkü habersiz geldikleri için bazen yatakta oluyorduk, bazen üstümüz başımız müsait olmuyordu, duşta oluyorduk, uyuyor oluyorduk. Bazen de daha özel durumlar. :KK70:

Valla kusura bakmayın 3 sene sözlü nişanlı falan kalıyorsunuz zateb yeterince bu dönemde içli dışlı olmuşsınuz evlerine girip çıkmışsınız bu insanalrı yakından tanıma şansınız olmuş o zamanda yalanları, laf sokmaları varmış, istemedğini açıkça belli etmiş o zaman eşinize bunları dediğinizde tepki vermiyor muydu sze abartıyorsun demiyor muydu kendi ailesinin tarafını bu kadar tutan, annenize saygısızlık yapan birine nasıl güvenip evlendiniz evlendikten sonra daha büyük sorunların olacağını bilmeniz gerekirdi.

Hadi evlendiniz o kadar olaya rağmen neden aynı mahallede ev tutuyorsunuz. Eşimi kıramadım, çocuğuma bakacaktı falan yani o kadar şeyini gördükten sonra bir de çocuk mu baktıracaksınız o kadına mahrem şeylerini bile oğluyla konuşuyor diyorsunuz. Hem diğeraçtığınız konuyla ilgili de barıltık her yolunda ne demektir herşey yoluna girdi demektir neden şikayet ediyorsun dediğimizde de geçmiştek olaylardan yıprandık diyorsunuz o zaman bu sorunlar bitmeyecekse ayrılın çocuğunuz yok sanırım çalışıyorsunuz da sizi bağlayan nedir hala kaynananızın yakınında oturuyorsanız taşının görüşmeyin eşiniz görüşsün madem artık size hak verdi. Siz de bile bile lades demişsiniz.

Ben kadarını tahmin etmiyordum ki. Eşim de tahmin etmiyordu.

Kaynanamla görüşmüyorum. 1 aydır hiç gitmedim, o da gelmedi, gitmeyi de düşünmüyorum. Uzak olsun benden.

Taşınma konusuna gelince, taşınmayı çok ama çok istedim. Öyle ha deyince taşınılmıyor. Çok masraflı bir şey. Ben 2 aydır evdeyim çalışmıyorum. Maddi olarak biraz sıkıntımız var. Durumumuz el verse 1 gün bile oturmam zaten

düşünüyorum da yakın oturmasak da bunlar sürekli kalmaya gelirlerdi ailece. 1 haftadan erken de gitmezlerdi evimden.

X