Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu durumda çözüm yolu var bence artık bunu öğrendim.
eşine çok kızgın değilsen, hala onu idare edebilecek kadar içinde bişeycikler varsa, annesinin söylediği hiç bişeyi ona söyleme,hiç ama hiiiiiiiiiiiiiiç.....
bırak annesi mzımızlanıp dursun hep. sen söylenen şikayet eden taraf olma asla. eşine sorma annen bunu dedi ama falan die.
annesine gereken cevabı verebiliyosan ki ver kibar olmaya çalışarak eşine asla bişey yansıtma hatta annesi geldiğinde ses kayıt cihazı aç her sefernde. tüm konuşmalarınızı kaydet. annesinin sizle ilgili bi planı ya da fikri olduğunda yemek olayı gibi sen mümkün olduğunca tatlı bi şekilde reddet annesi seni şikayet edecek olursa elbise olayı gibi beğenmedi falan demiş ya o zaman dinlet o iletişiminizi. her konuşmayı kaydedemesen de elinden geldiğice kaydet.
Nişanlıma para vermeme gelince de, çalışmadığım zaman o bana çok destek oldu ben de ona destek oldum.
Konunun tamamını okumamışsınız anlaşılan. Konunun sonunda eşimin ailesiyle ilgili sorunları onlarla konuştuğunu ve hatalarından ders aldığını, bu problemi atlattığımızı yamıştım. Tekrar okumanızı tavsiye ederim.