- 11 Ekim 2011
- 1.577
- 642
- 44
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim katlanma sebebim sadece sevmem değil, kayınvalidem yapıyor ediyor ama sürekli beni çok sevdiğini söylüyor ban, eşime ve herkese. Sarılmalar, öpmeler. Dengesiz bayağı. Tamamen bana kötü davranmadı hiçbir zaman.
Eşim bana inanmıyordu çünkü k.v eşlme süreki beni kızı gibi sevdiğini söylüyordu. Onun yanında bana melek gibi davranıyordu. Yaptığı herşeyi de sinsice yapıyor. Yalan söylemekten hiç çekinmiyor.
Ben bana vurduğu ve çok kötü hakaretler ettiği için çok kırgın ve kızgındım ona. Gururmu çok kırmıştı. Annesine tek bir laf söyledim diye beni boşamaya kalkan adamla artık ne paylaşabilirim ki. Ben o çıktıktan sonra evi terkettim. 4 gün gelmedim. 3 gün boyunca hiç aramadı. 4. Gün buluşalım konuşalım diye yalvardı. Herşeyi düzelteceğim diye söz verdi. Ben annemlerdeydim. Ona güvenmediğim için yanına gitmedim, onu eve çağırdım. Annemin yanında konuştık. Herşeyi açık açık konuştum. Anneme ve bana sözler verdi, özür diledi. Annem de eşimle konuştu ve böyle bir evliliıin sürmesine izin vermeyeceğini, bir daha böyle olursa affetmeyeceğini söyledi. Eve döndüm.
Bana çektirdiklerini unutamıyorum. Yüzünü bile görmek istemiyorum. Şükrettiğim tek birşey var o da eşimin hatasını anlaması.