- 24 Kasım 2013
- 70.441
- 53.853
-
- Konu Sahibi sema colak
Sorsaniz nolacak ölürmüsünüz. Anne gecen yikamak icin getirdigim carsafi verirmisin sericem de nolacak.selam kizlar 6 aylik evliyim bazi sebeplerden dolayi bozulan camasir makinemi 1 aydir yaptiramadim kayinvalidemle evlerimiz yakin camasirlar birikince getir burda atariz makineye dedi.Gecen gun getirdim icinde kendi kullandigim carsafim yorganin kilifi ve yastik kiliflarimda vardi ben makineye attim gec oldu diye yarin alirim dedim sabah geldigimde yataginda benim carsafimi serdigini gordum sizce bu normal mi ben mi cok abartiyorum?
iyy iğrenç sakin onu alıp eve götürme kV KP yatiyo üstünde bi de daha yeni evliymissin haftada bir iki makine anca çamaşır çıkar o da lekeli fln olmaz ter toz olur çünkü çocuk değil yetişkin camasiri bir gece önceden legene ıslat ertesi gün iki citileyiver elinde as yine de götürme kV deye en kisa zamanda da yaptırmaya bak makineyi
elbette öyle ama benim huyumdur carsafimi yastigimi ve yorganımı asla paylasaman esimden başka biriyle sanırım bu bir takıntı bende misafirlige gittiğimde veya gelen bi misafirin yıkanmış dahi olsa daha önceden kullanılmış carsafta ve yatikta yatabilmeyi göze aldığını düşünürümçok hoşsunuz, kayınvalide kayınpeder çarşafın üstüne tuvaletini yapmıyor hoş:))) yıkanınca yine tertemiz olur, altı üstü bir çarşaf sonuçta, misafirlerimize de çarşaf seriyoruz, gittiklerinde yakıp imha etmiyoruz değil mi
ne alakası var . sormanız gerekirdi ve böyle aklımıza takılmazdıbilmiyorum soyleyrmedim yanlis anlar diye
O iğrendiğin kv ve kp senin kocanı yaptı.iyy iğrenç sakin onu alıp eve götürme kV KP yatiyo üstünde bi de daha yeni evliymissin haftada bir iki makine anca çamaşır çıkar o da lekeli fln olmaz ter toz olur çünkü çocuk değil yetişkin camasiri bir gece önceden legene ıslat ertesi gün iki citileyiver elinde as yine de götürme kV deye en kisa zamanda da yaptırmaya bak makineyi