kayınvalidemin çarşafımı kullanmasi

Sacmalamis ,emaneten yikamis ,sermemesi lazim ,
Esinizin kayinpederin yaninda ,Cok begendigini soyleseydin sana alirdim o carsaf takimindan anne ,kullanilmis carsaflari sermeseydin deseydiniz ya ,

Sorsaniz nolacak ölürmüsünüz. Anne gecen yikamak icin getirdigim carsafi verirmisin sericem de nolacak.

Ya varya erkek annesiyim
Bende gelinim 10 senelik
Kadın iyilik yapıyo karıştırmıştır yada hoşuna gitmiştir
Ne olcak yani kullansa
Varsın onun olsun
Bu konuyu açmayı geç kafama bile takmam
Onlar bize kocalarımızı verdiler
Çocuklarımızın babasını büyüttüler okuttular.
Biraz empati yapın ya
Ben şunu söyleyeyim
Kv yada kp ya senin yuvanı bozmaya çalışmadığı sürece
Acık alttan alın
Bizde yaşlanıcaz el içine karışıcaz
Herşey böyle kalmıycak.

Nasıl karıştırsın ya kadın evindeki çarşafı bilmez mi karıştırıp kendinin sanıp sersin?
Aaa anne en sevdiğim pembe çarşafım yok kurumadı mı yoksa diye sor.
Büyük ihtimal nasılsa oğlumun deyip, çok önemsememiştir ne düşüneceğini.

Sorsaydınız..hayır niye sormaktan cekiniyorsunuz?Niye yanlış anlasın ki?
Kalkipta carsafimi çaldınız galiba diyecek haliniz yok..uygun bir üslupla soracaksınız bu kadar basit..

iyy iğrenç sakin onu alıp eve götürme kV KP yatiyo üstünde bi de daha yeni evliymissin haftada bir iki makine anca çamaşır çıkar o da lekeli fln olmaz ter toz olur çünkü çocuk değil yetişkin camasiri bir gece önceden legene ıslat ertesi gün iki citileyiver elinde as yine de götürme kV deye en kisa zamanda da yaptırmaya bak makineyi

Ya 6 aylık evlisiniz ya illa kayınvalideye takmak için sebep bulmak zorundasınız di mi.. Kadın kötü niyetli olsa alıp senin çamaşırlarını zaten yıkamaz umrunda olmaz yani banane der geçer.. Karıştırmıştır.. Sanki sizin nevresiminize gelene kadar kadının çarşafı yok muydu? Sorun bişe olmaz..

çok hoşsunuz, kayınvalide kayınpeder çarşafın üstüne tuvaletini yapmıyor hoş:))) yıkanınca yine tertemiz olur, altı üstü bir çarşaf sonuçta, misafirlerimize de çarşaf seriyoruz, gittiklerinde yakıp imha etmiyoruz değil mi

Başlığı görünce benim başıma gelen olay gibi sandım
Benim kv de bana yaptırttığı pike takımının çarşafını alıkoymuştu neymiş hoşuna gitmişmiş
Sırf haset bunlar
Geri veriyim istersen falan dedim ben de onun yerine yenisini yaptırt onu kullanmam dedim
Denedi mi ne beni hasbam

elbette öyle ama benim huyumdur carsafimi yastigimi ve yorganımı asla paylasaman esimden başka biriyle sanırım bu bir takıntı bende misafirlige gittiğimde veya gelen bi misafirin yıkanmış dahi olsa daha önceden kullanılmış carsafta ve yatikta yatabilmeyi göze aldığını düşünürüm

O iğrendiğin kv ve kp senin kocanı yaptı.
İçin almazsa içine alma
Miğden bulanmasın sonra.
Tövbe tövbe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…