Kayınvalidemin boş konuşmaları

Bana sorsa derimde hep eşimi sıkıştırıyor
E esinize soruyorsa sorsun size sorarsa verin cevabini esinizde teibe giriyorsa agzinin payini verin. Bilmiyormuydun benimle evlenirken atanmadigimi belki yillar surecek belki hic atanamiycam diyin yani

Tam anlatamadim galiba eşime sormasi da bizi huzursuz ediyor çünkü sürekli aynı şeyleri sorup durduğu için esiminde aklına sokuyor sonrasında eşim bişey diyor, ima ediyor yani bir hareketinden bile anlıyorum.

Belki kasten yapıyordur sessiz kalmanda fayda var.

Çocuk gibi eşinize şikayet etmek yerine telefonu alıp kendiniz belirtin rahatsızlığınızı.
Ayrıca böyle kadın parasına göz diken ailelerden ne hayır gelecek.

Kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum bunu diyebilirsiniz kV ye gayet bormal sormayın rahatsız oluyorum

Duyma aman. Onlar da emeğinin boşa gitmesini istemiyordur ki bu devirde tek maaş çok zor.

Çocuk gibi eşinize şikayet etmek yerine telefonu alıp kendiniz belirtin rahatsızlığınızı.
Ayrıca böyle kadın parasına göz diken ailelerden ne hayır gelecek.
İlk cumlenize katılmıyorum çünkü kendimde rahatsız olduğumu kibarca söyledim. İşe yaramadı. Eşimle aramda probleme sebep oluyorlar.
Sormasa olmuyor mu yani? Bir insanın istemediği bir şeyi sorup durmak kasıtlı kötülük yapmak değilde ne.

eminim annesi kötü niyetle sormuyordur!!!! deli ederler insani ya. Hele oğullarının sonsuz sınırsız şekilde analarını savunmalari yok mu.... sinirinden çatla patla yani. kayinvalidenizin sormasından çok kocanizin "sorsun ne var" demesi sinir bozuyor eminim. erkeklere yapacak birsey yok. çok iyi olsalar adları gonca olurdu koca değil ama işte kurulu düzen bir şekilde devam ediyor.

kotu niyetle degil anne merakiyla soruyorsa o zaman bence gormezden gelinebilir. cok rahatsiz oluyorsan direk kayinvalidenle konusup, stresli bir zamanda oldugunu ve o sorunca kendini kotu hissettigini anlatabilirsin bence. benim kayinvalidem de cok ama cok sorardi, ama samimi bir sekilde uzuldugunu bilirdim. hatta sinava girecegim zaman yanima gelip 6 ay cocuguma bakti, ben de ders calistim.. her zaman kotu dusunmemeli bence

Ahhh resmen duygularımın tercümanı olmuşsunuz. Hayır yani bir insanın istemediği bir şeyi üstüne basa basa yapıyorsan bunun neresinde iyi niyet olabilir. Kesinlikle eşimin saçma sapan cevapları da daha çok sinirimi bozuyor sorsun ne var vs. Demesi aşırı geriyor beni. İstemiyorum nokta bu kadar ya. Açık açık söyledim kibarca uyardım daha ne yapmam lazım. Bazı insanlara anladığı dilden konuşmak gerek gerçekten

Yok, zaten niyetinin öyle olduğunu bilsem kendime dert edinip buralara yazma girişiminde hiç bulunmazdım emin olun. Aynı şeyleri ısrarla eşime söyleyerek benim onun parasını yediğimi çalışmadığımı her fırsatta hatırlatıyor. Benim istemediğim bir şeyi yaparak beni de rahatsız etmiş oluyor ve zevk alıyor bu durumdan

Kafanızı taktığınız bir konu olduğu için size batıyor, anlıyorum ben de aynısını yaşıyorum çevremdeki çoğu kişiye karşı şuan. Kötü niyetli/iyi niyetli bilemem ben kendi çevremdekilerin bile niyetini anlayamıyorum bu durumda ama bence umursamamaya çalışın (zor biliyorum), ya da açıkça kendisine rahatsız olduğunuzu siz söyleyeceksiniz, üzerine devam ederse o zaman niyeti kötüdür zaten.

Valla iyice bir azarlayın baktınız eşiniz o ayarda onu da koyun kapıya. Yahu siz zaten bu şekilde evlenmiş siniz koimseyi kandırmamıssınız. Atama garantisi de vermediginize göre bunlar ne sacmalıyor. Onlara ne. Bu çok ağır bir itham insanın lokması boğazında kalır. Siz atansanız bile şu saatten sonra kv ile aranızın iyi olması imkansız olmuş ve bu tüm hayatınızı etkileyecek. Eşiniz baya garip . Aklına sokmak diye birşey yok eşiniz salak demekki. Sizin arkasında dursa kv konuşamaz. Ben istedim anne paşa gönlüm istedi isterse hiç çalısmaz dese tekrar sorunca telefonu kapatsa vs sormaz birdaha. Kv hadi deli becil eşiniz ne . Siz net tavır koyun baslatmayın koca parasına deyin.
Çocuk olunca siz hem çocuk hem ev hem iş yapacaksınız ogluşu yan gelip yatacak . Beklentisi bu. Ortada birşeyler dönüyor siz eşinize çekin resti

Tam anlatamadim galiba eşime sormasi da bizi huzursuz ediyor çünkü sürekli aynı şeyleri sorup durduğu için esiminde aklına sokuyor sonrasında eşim bişey diyor, ima ediyor yani bir hareketinden bile anlıyorum.

Hiç atanmaya çalışmadan mezun olur olmaz evlilik olayına girerek hata yapmışsınız üzgünüm. Bu kadar acele edecek ne var anlamıyorum gerçekten. Yaşça da çok gençsiniz zaten.

Ha bu demek değil ki kayinvalideniz haklı. Kayinvalideniz kötü niyetli. Eşiniz de çok iyi niyetli sayılmaz belli ki annesinin gazına geldiğine göre. Eşinizin ve ailesinin sizi hazırda oturup para yiyen biri olarak görmesi çok üzücü. Siz atansanız yarın bir gün çocuğunuz olduğunda ara vereceksiniz veya Allah korusun bir sağlık sorununuz olsa ara verebilir/bırakabilirsiniz. Eğer atanamazsanız Eşinizin tavrı da daha çirkin olacakmış gibi geldi bana. Keşke bu zihniyette biriyle evlenmeseydiniz.

Vallahi çok doğru söylüyorsunuz zaten baştan bir aile büyüğü olarak gelinin parasını gittiği özel dersi yani kısacası para ile ilgili şeyleri ağzına almak çok ama çok ayıp, mesela kpederim hiç sormaz gelinim nasıl der eşime konu kapanır banada hiç sormaz. Ama kv öyle değil arkadan eşime surekli ne zaman atancak ders çalışıyor mu gibi şeyler söylüyor. Hayırdır atansam sanane atanmasam sanane sanki bana para veriyorsun da sormaya hak görüyorsun bu durum sadece eşimi ve beni ilgilendirir.

Siz eşinize bildirim haddini. Adam olsa kimse laf edemez size. Eskiden eşitliğe inanıyordum ama şuan açıkcası erkek calısacak kadın da erkek eğer alan açıyorsa isterse calısacak istemezse calısmayacak. Ev işi cocuk doğur yetiştir gayet zor işler. Bu tip anneler oğlum paşa gibi eve gelsin ayagını uzatsın gelin hem ise gitsin hem ev temizledim yemek yapsın çocuk dogursum hem oğlunu nazlayıp akraba aile ziyareti yapsın kv ye hizmet etsin derdinde. Enayi var çünkü karşıda. Genelde de eşinden ilgi göremeyip oğluna eş sıfatı yükleyen annelerde var bu. Gelini rakip görüyorlar.

Bakıldığında bir açıdan haklısınız ama bazen bazı şeyleri ön göremiyoruz eşimi çok seviyordum uzun yıllardır da beraberdik ve evlendik aile olduk.
Kv açık açık demiyor ama sürekli ders çalışıyor mu, özel derse gidiyor mu diye soruyorsa sizin dediğinizi dolaylı yoldan söylemiş olmuyor mu zaten. Eşime göre sorsun sorar ne var bunda. Tamam sorsunda insan olan 1 kere sorar cevabını da alır oturur her konuşmada sorup canımı sıkmazsn yani. Çok sıkıldım. Gerçekten. Hem anlatmak istesem ben karşıma alır anlatırım ders çalışıp çalışmadığımı. Herkes haddini bilse keşke.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…