- 30 Ekim 2018
- 2.946
- 4.310
- 133
- Konu Sahibi fionawoody
-
Büyüyünce dediğimde 3 4 yaş yani öyle çok uzak bir zaman değilUmarım yenebilirsiniz bir yönde hak veriyorum size benim evladım benden başkasına anne demesin istiyorsunuz ama zaten onun annesi sizsiniz merak etmeyin günün sonunda sizin kollarınızda uyuyacak sizin kokunuzu anne kokusu bilecek
Bilimsel bir şey bulup açıklayın. İşte adıyla seslenmek gerekiyormuş gibisinden falan
Çok gereksiz bence takıldığınız olay. Severek bakacak bir babaanneye ne derse desin . Bakması büyük şans bence. Çocuk annesi varken kimseyi annesi sanmaz merak etmeyin.Kaç saat bakarsa baksın.
Öfff ben bazen eltilerimin bebeklerini severken bile annem diyorum dalgınlıkla, ne var yani bunda:/ hakkımda böyle garip şeyler düşündüklerini hiç sanmam.
Sokakta her gördüğüm hayvanı annem diye seviyorum manyağım heraldeÖfff ben bazen eltilerimin bebeklerini severken bile annem diyorum dalgınlıkla, ne var yani bunda:/ hakkımda böyle garip şeyler düşündüklerini hiç sanmam.
Çocuklarım doğduğunda doğum iznim biter bitmez bakıcıya emanet ettim ve 4 yaşına kadar da baktı. Ve dil alışkanlığı annem diye hitap ederdi, hiç de kavram karmaşası falan yaşamadık. Boşuna dert ediyorsunuz. Kayınvalidenizin bakacak olması bile büyük bir şans iken buna takılmayın.
ya acıkcası bunu bende sevmıyorum cocugun bır adı var
bırde bır cocuk gelısım kıtabında da okumustum cocuk annenız babanız degıl annem annecım babacım demeyın kımlık bılgısı olussun karısması kafası evladım torunum gıbı hıtaplar var kelıme kıtlıgı yok duzgun konusandan kımse para da almıyor ınsanlar su hıtap sekıllerıne konusmalarına dıkkat etseler keske
bır keresınde kızım daha bebekken annemde kayınvalıdemde bu sekılde sevdıler annem kızıma annecım kuzum dedı kayınvalıdem de ısrarla paşam dıyordu dengesızsonra da kahkaha atıp ayy 4 oglan dogurdum tum torunlarım erkek tek kız bu ya agız alıskanlıgı ıste dıyordu
bende ne paşa ne prenses benım kızımın bır adı var kımlıgınde ne yazıyorsa oyle seslenın onun annesı var ben bıle annneeem demıyorum cunku o benım annem degıl demıstım sonra da dıkkat etmıslerdı
ne tuhaf muhabbetlere gırmek zorunda kalıyoruz ınsanlarla ya keske kedı kopek olsaydık hav hav mıyav mıyav deyıp anlassaydık hayat daha kolaydı ınsanlar cok zorlar
İçim de tutarsam atamam kafamdan bencedeAyy niye kendinizi kasıyorsunuz benim çocuğum yok ama olsa sadece ben annem demek isterdim. Çocuklar duygu karmaşası yaşıyormuş psikolojisi falan bozuluyormuş annesini kaybettiğini düşünüyormuş anne böyle hitap etme diyin.Niye bekleyeceksiniz ki kıskançlığınızın geçmesini kalbini kırmadan uyduruverin bir şeyler.
kızım önce anne dedi diye kv bu böyle olmaz akşama kadar bu çocuk baba demeyi ögrenecek ben yarın ögretirim buna demişti ,
ama nasıl hırs yapmış bir görseniz ,
neyse kendine bıraktık akşam bir geldik ki kızım baba demeyi ögrenmiş , sanki çocuk hayat boyu baba demeyi ögrenemeyecek , ruh hastası ,
gördün mü bak ögrettim dedi ,( keşke onu ögreteceğine çocuga bir çorba yapsaydın onu bile benden istiyorsun utanmadan demeyi isterdim )
bende ama önce ANNE dedi dedim
çocuguna güzel baksın annem desin takılma o çocuk senın
balım aslında cocuk psıkologları gelısım uzmanları hıtaplara dıkkat edın dıyor ben kusumu eşşek dıye sevıyorum mıncırıyorum gobusunu opuyorum kedıme gadasını aldıgım ıt suratlı agzını yedıgım dıyorum ama kızıma hayvanat esek suratlı demıyorum o hesapSokakta her gördüğüm hayvanı annem diye seviyorum manyağım heraldebu anneciklerin takıntıları beni öldürecek gidin konuşun küstürün kadini oturup kendiniz bakın sanarsın emzirmeye kalkmış
O BEBEK SENI KOKUNDAN BILIR BİZDEDE OYLE BIR DURUM OLDU COCUK BUYUDUKCE ANNEYE DAHA DUŞKÜN OLUYOR HIC CANINI SIKMA ÇALIŞAN BİR ANNEYIM BENDEMerhaba hanımlar
4 aylık bebeğim var ve 7 aylık olduğunda işe geri döneceğim (maalesef), bebeğimede kayınvalidem bakacak. Kayınvalidemi çok seviyorum dünya iyisi bir kadın ama kendime dert ettiğim şey; bebeğime annem diye hitap etmesi. Yavrum, oğlum, babaannem falan da diyor bunlara bir şey demiyorum asla ama annem diye hitap etmesini istemiyorum sonuçta ben çalışmaya başlayınca oğlumla bütün gün o vakit geçirecek ve oğluma annem diye hitap ederse ki eminim diyecek bu sefer çocuk onu anne diye benimseyebilir öyle değil mi? Bir de bu cocukların 1-3 yaş arası herkese anne deme olayı oluyoe çevremde çok görüyorum şiimdi ona anne dicek oda efendim annem falan diyecek düşündükçe geriliyorum. Tecrübeli anneler bana tecrübelerinizi yazıp, yol gösterirseniz çooook sevinirim sizce bu konuyu kayınvalidem ile konuşmalı mıyım? Konuş derseniz nasıl izah etmeliyim çünkü kırılsın istemiyorum. Ya da konuşmayayım bebeğim annesini ayırt edinceye kadar sabır mı edeyim? Bana akıl verin ne olur içime çok dert oldu, çocuğumu da kayınvalidem bakacak diye kıskanıyorum sanırım çünkü bırakmak istemiyorum ama çalışmak zorundayım
Güzel bakar eminim, hakkını yiyemem
Eminim ki bu duygular da geçicidir ama kasmayın kendinizi uydurun gitsin bir şeylerİçim de tutarsam atamam kafamdan bencede
O BEBEK SENI KOKUNDAN BILIR BİZDEDE OYLE BIR DURUM OLDU COCUK BUYUDUKCE ANNEYE DAHA DUŞKÜN OLUYOR HIC CANINI SIKMA ÇALIŞAN BİR ANNEYIM BENDE
gerisine hiçç takılma , kırmaya değmez çünkü çocuk annesinin kim oldugunu bilir
Eminim ki bu duygular da geçicidir ama kasmayın kendinizi uydurun gitsin bir şeyler
Kv nin bi komşusu var doğumlarımız yakındı. Oğlu önce annane demiş diye gelinin sen annane öğretiyosun babanne öğretmiyosun demiş. O da ben öğretmedim falan demiş üzülmüş biraz yaşı küçük biraz da sessiz bi kız.kızım önce anne dedi diye kv bu böyle olmaz akşama kadar bu çocuk baba demeyi ögrenecek ben yarın ögretirim buna demişti ,
ama nasıl hırs yapmış bir görseniz ,
neyse kendine bıraktık akşam bir geldik ki kızım baba demeyi ögrenmiş , sanki çocuk hayat boyu baba demeyi ögrenemeyecek , ruh hastası ,
gördün mü bak ögrettim dedi ,( keşke onu ögreteceğine çocuga bir çorba yapsaydın onu bile benden istiyorsun utanmadan demeyi isterdim )
bende ama önce ANNE dedi dedim
çocuguna güzel baksın annem desin takılma o çocuk senın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?