Kayınvalidemin bebeğime hitap şekli

fionawoody

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2018
2.946
4.310
133
Merhaba hanımlar

4 aylık bebeğim var ve 7 aylık olduğunda işe geri döneceğim (maalesef ), bebeğimede kayınvalidem bakacak. Kayınvalidemi çok seviyorum dünya iyisi bir kadın ama kendime dert ettiğim şey; bebeğime annem diye hitap etmesi. Yavrum, oğlum, babaannem falan da diyor bunlara bir şey demiyorum asla ama annem diye hitap etmesini istemiyorum sonuçta ben çalışmaya başlayınca oğlumla bütün gün o vakit geçirecek ve oğluma annem diye hitap ederse ki eminim diyecek bu sefer çocuk onu anne diye benimseyebilir öyle değil mi? Bir de bu cocukların 1-3 yaş arası herkese anne deme olayı oluyoe çevremde çok görüyorum şiimdi ona anne dicek oda efendim annem falan diyecek düşündükçe geriliyorum. Tecrübeli anneler bana tecrübelerinizi yazıp, yol gösterirseniz çooook sevinirim sizce bu konuyu kayınvalidem ile konuşmalı mıyım? Konuş derseniz nasıl izah etmeliyim çünkü kırılsın istemiyorum. Ya da konuşmayayım bebeğim annesini ayırt edinceye kadar sabır mı edeyim? Bana akıl verin ne olur içime çok dert oldu, çocuğumu da kayınvalidem bakacak diye kıskanıyorum sanırım çünkü bırakmak istemiyorum ama çalışmak zorundayım

Çok sağolun içim ferahlıyor böyle yorumları okuyunca

Ayy niye kendinizi kasıyorsunuz benim çocuğum yok ama olsa sadece ben annem demek isterdim. Çocuklar duygu karmaşası yaşıyormuş psikolojisi falan bozuluyormuş annesini kaybettiğini düşünüyormuş anne böyle hitap etme diyin. Niye bekleyeceksiniz ki kıskançlığınızın geçmesini kalbini kırmadan uyduruverin bir şeyler.

kızım önce anne dedi diye kv bu böyle olmaz akşama kadar bu çocuk baba demeyi ögrenecek ben yarın ögretirim buna demişti ,

ama nasıl hırs yapmış bir görseniz ,

neyse kendine bıraktık akşam bir geldik ki kızım baba demeyi ögrenmiş , sanki çocuk hayat boyu baba demeyi ögrenemeyecek , ruh hastası ,

gördün mü bak ögrettim dedi , ( keşke onu ögreteceğine çocuga bir çorba yapsaydın onu bile benden istiyorsun utanmadan demeyi isterdim )

bende ama önce ANNE dedi dedim

çocuguna güzel baksın annem desin takılma o çocuk senın

Öfff ben bazen eltilerimin bebeklerini severken bile annem diyorum dalgınlıkla, ne var yani bunda:/ hakkımda böyle garip şeyler düşündüklerini hiç sanmam.
Sokakta her gördüğüm hayvanı annem diye seviyorum manyağım heralde bu anneciklerin takıntıları beni öldürecek gidin konuşun küstürün kadini oturup kendiniz bakın sanarsın emzirmeye kalkmış

Ne kadar da haklısınız Alın benden de o kadar

İçim de tutarsam atamam kafamdan bencede

Güzel bakar eminim, hakkını yiyemem

Sokakta her gördüğüm hayvanı annem diye seviyorum manyağım heralde bu anneciklerin takıntıları beni öldürecek gidin konuşun küstürün kadini oturup kendiniz bakın sanarsın emzirmeye kalkmış
balım aslında cocuk psıkologları gelısım uzmanları hıtaplara dıkkat edın dıyor ben kusumu eşşek dıye sevıyorum mıncırıyorum gobusunu opuyorum kedıme gadasını aldıgım ıt suratlı agzını yedıgım dıyorum ama kızıma hayvanat esek suratlı demıyorum o hesap

bebeklıkten ıtıbaren hatta daha anne karnında dıl gelısımı ve hıtap seklı onemlı yanı

O BEBEK SENI KOKUNDAN BILIR BİZDEDE OYLE BIR DURUM OLDU COCUK BUYUDUKCE ANNEYE DAHA DUŞKÜN OLUYOR HIC CANINI SIKMA ÇALIŞAN BİR ANNEYIM BENDE

Kv nin bi komşusu var doğumlarımız yakındı. Oğlu önce annane demiş diye gelinin sen annane öğretiyosun babanne öğretmiyosun demiş. O da ben öğretmedim falan demiş üzülmüş biraz yaşı küçük biraz da sessiz bi kız.

Tesadüf benim oğlum da daha yaşına gelmeden annane diyodu çok net. Kv duydu o da gülerek dedi ki hep annane öğretmişsin çocuğa. Dedim babası da başında durup babanne öğretseymiş o zaman dedim. İşte yasemin diyememiş kaynanasına böyle dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…