- 30 Ekim 2018
- 2.946
- 4.310
- 133
- Konu Sahibi fionawoody
-
Endisenizi anliyorum, hak da veriyorum. Sadece korktugunuz gibi olamayacagini soyluyorum size. Cevremde annesinden cok ananesini seven arkadasim var. anne calismis anane bakmis. Ama anne arkadasimla hicbir duygusal bag kurmamis, o nedenle arkadasim ansneye daha bagli. Yani burada kilit sizde. Cocuga babane bakiyor da olsa siz cocugunuzla ilgilenmeye, onunla bag kurmaya devam ederseniz, ona sevginizi hissettirirseniz yine en cok size bagli olacsktir.
Bence siz konusun kayinvalide ile ve kafaniz rahatlasin. Diyin yani anne biliyorum agzindan oyle cikiyor, kotu bir nitetin yok ama litfen annem diye sevme seslenme diye.
Ya da zaten bebekleri annem, ansnem diye sevmek, oyle hitap etmek onerilmiyor. Kafalari karisip kendini anne sanmaya baslar deniliyor, boyle bir sey okudum artik babanem, annem diye soylemeyelim diyin.
Bazı insanların hitap şeklidir bu..ben kedime bile annem diyorum..
Torunum olsa onada derim ne varki bunda
Allah başka dert vermesin ...
Agir sacmalamissiniz merak etmeyin kimin annesi oldugunu bilir cogu cocuk bir donem anne diyebiliyor basklarima benim oglumda tyzesine ananesine babannesine diyodu hic aklima boyle salakca bisey gelmemisti
Takılmayın, bebeğinizin bir annesi var, o da sizsiniz. Kv çocuğunuza iyi baksın da gerisini sallayın gitsin. Benimki de oğluma çocuğum diyordu, kızıyordum bende, kendimi boşa üzmüşüm :)
Bırakın sevsin seviyormuşunuzda kayınvalideniziAslında kibarca bunu söylemeyi düşünüyorum birazcık sabretmeye çalışacağım eğer bu durum beni daha da rahatsız ederse kendi kendimi yemektense en azından bu şekilde izah edeceğim ama tamam deyip 2-3 gün sonra yine devam edecek bencehayırlısı bakalım ya da daha rahat olup takılmamaya çalışacağım
''psikologa danıştım kesinlikle annem demeyin diyorlar bende demeyeceğim anne sende deme'' de...
Benim anneme 13 sene anne dedi kızım,yani ikimize birden diyordu içim buruluyordu hep..Değişik birşey ya bu...senden başka birine anne demesi buruyor insanı..bazısı yansıtıyor bazısı yansıtmaz ..Baba yok ama iki annesi var ne güzel he he diye sırıtsamda içten içe de burulurdum şimdi doğruya doğru...
kesinlikle soyleme,Aslında kibarca bunu söylemeyi düşünüyorum birazcık sabretmeye çalışacağım eğer bu durum beni daha da rahatsız ederse kendi kendimi yemektense en azından bu şekilde izah edeceğim ama tamam deyip 2-3 gün sonra yine devam edecek bencehayırlısı bakalım ya da daha rahat olup takılmamaya çalışacağım
Benim kvde de bazen diyordu ben hiç takilmadim, kızım da onu hiç annesi sanmadi,merak etme çocuğun seni tanır...madem iyi birisi gereksiz huzursuzluk çıkarma...benim kızıma da 6.ayindanberi kv bakar,kızım aşırı anneci
Hiç öyle olmuyor inanın çocuk annesini bilir sever her zamanYavrumla aramda ben çalıştığım için mesafe girmesin, bütün gün haftasonları hariç babaannesi ile olacağı için benden çok onu sevmesin de ben de takılmam yoksaSanırım annem demesine takılma sebebim o öyle diyor diye çocuğum onu annesi mi bilir, onu daha mı çok sever diye düşünmem
Arkadaşlar çok merak ettim dede,amca,dayı vs babammm yada babacım diye hitap etse çocuğunuza, çocuğunuz onlara baba dese bu normal mi olur sizce? Çocuğun gerçek babası mest olur mu?
Bırakın sevsin seviyormuşunuzda kayınvalidenizi
Benim ki severdi öyle hiç gözüm arkada kalmazdı bırakınca
Sevsin öpsün sarılsın
Ben de severim kayınvalide mi
Çokta özledim korona illetinden göremiyorum
Keşke olsada o torununa sarılsa bende ona
3 günlük dünya dert ettiğiniz şeye değmez
kesinlikle soyleme,
benden sana tavsiye.
Hiç öyle olmuyor inanın çocuk annesini bilir sever her zaman
Bunu avantaja cevirebilirsiniz
soylersen alinir, aliskanliktan soyluyor olabilir, cani istedigi icin soyluyor olabilir. ben sana soyluyorum simdi cok gazli olur kayinvaliden, bir kac aya o gazi gider. o yuzden gereksiz muhabbete girme. burada seni gaza getirenlere de inanma. sen kayinvalidenin olmadigi yerde babanne soyle dedi babanne gelecek diye alistirirsin. kayinvalideye baktirmak cok ihtimam gerektiren bir sey, senin anne lafindan baska coook idare etmen, politik olman gereken seyler var, tecrubeli insanlara danisip ogrenmeye calis, cunku kayinvaliden cocuga baktigi icin 1-0 onde olacak hep, bir falso verirsen sen ofsayta dusersin.Söylediğim halde yapmaya devam ederse daha da gıcık olurum çünkü değil mi? Bu ihtimal yüzünden de söylemek istemiyorum işte bende
Canım benim bence de öyle seviyorsan hiç kırma ben de bazen çok sevince inan ki annem diyorumEvet seviyorum annem gibi hakkını yiyemem. Kafamdan çıkartacağım bu düşünceyi sanırım ilk çocuk olduğu için kendim büyütemeyecek olmamın verdiği kıskançlık.
Sevmez merak etmeyin, onlar o ayrımı yapıyorlar. Kv annem desin, canım desin, yavrum desin...ne derse desin annesisiniz siz, var mı ötesi..Yavrumla aramda ben çalıştığım için mesafe girmesin, bütün gün haftasonları hariç babaannesi ile olacağı için benden çok onu sevmesin de ben de takılmam yoksaSanırım annem demesine takılma sebebim o öyle diyor diye çocuğum onu annesi mi bilir, onu daha mı çok sever diye düşünmem
soylersen alinir, aliskanliktan soyluyor olabilir, cani istedigi icin soyluyor olabilir. ben sana soyluyorum simdi cok gazli olur kayinvaliden, bir kac aya o gazi gider. o yuzden gereksiz muhabbete girme. burada seni gaza getirenlere de inanma. sen kayinvalidenin olmadigi yerde babanne soyle dedi babanne gelecek diye alistirirsin. kayinvalideye baktirmak cok ihtimam gerektiren bir sey, senin anne lafindan baska coook idare etmen, politik olman gereken seyler var, tecrubeli insanlara danisip ogrenmeye calis, cunku kayinvaliden cocuga baktigi icin 1-0 onde olacak hep, bir falso verirsen sen ofsayta dusersin.
Canım benim bence de öyle seviyorsan hiç kırma ben de bazen çok sevince inan ki annem diyorum
Bence direk konuşma ama politik davran,o annem dedikçe evet babaannen böyle diyor değil mi annemmm diye bastır.Bir çok kişi hak vermemiş ama bence haklısın,ilk çocukta daha yoğun yaşanıyor bu rekabet.yarım gün çalışma şansın yok mu,süt izni falan?Eş kişileri genelde anneleriyle bu konuda konuşmaktan kaçınıyorlar,açık açık diyemiyorlar bence kendin hallet,tabi kırmadan dökmeden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?