Kayınvalidemin bebeğime hitap şekli

fionawoody

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2018
2.946
4.310
133
Merhaba hanımlar

4 aylık bebeğim var ve 7 aylık olduğunda işe geri döneceğim (maalesef ), bebeğimede kayınvalidem bakacak. Kayınvalidemi çok seviyorum dünya iyisi bir kadın ama kendime dert ettiğim şey; bebeğime annem diye hitap etmesi. Yavrum, oğlum, babaannem falan da diyor bunlara bir şey demiyorum asla ama annem diye hitap etmesini istemiyorum sonuçta ben çalışmaya başlayınca oğlumla bütün gün o vakit geçirecek ve oğluma annem diye hitap ederse ki eminim diyecek bu sefer çocuk onu anne diye benimseyebilir öyle değil mi? Bir de bu cocukların 1-3 yaş arası herkese anne deme olayı oluyoe çevremde çok görüyorum şiimdi ona anne dicek oda efendim annem falan diyecek düşündükçe geriliyorum. Tecrübeli anneler bana tecrübelerinizi yazıp, yol gösterirseniz çooook sevinirim sizce bu konuyu kayınvalidem ile konuşmalı mıyım? Konuş derseniz nasıl izah etmeliyim çünkü kırılsın istemiyorum. Ya da konuşmayayım bebeğim annesini ayırt edinceye kadar sabır mı edeyim? Bana akıl verin ne olur içime çok dert oldu, çocuğumu da kayınvalidem bakacak diye kıskanıyorum sanırım çünkü bırakmak istemiyorum ama çalışmak zorundayım

Çok teşekkür ederim paylaştığınız için Böyle yorumlar içimi rahatlatıyor

Haklısınız hem saçma hem de şımarıklık zaten bu kafadan çıkıcam

Bu düşünceyi benimsemeye çalışacağım yani rahat olmaya çalışacağım teşekkürler

Bakicisina Anne diyor ve cok mutlu mu oluyorsnz?? Ve gozunuz arkada kalmiyor Inanin sizin.durumunuz da bana garip geldi.

Merak etmeyin çocuklar kimin annesi oldugunu biliyorlar.
Benim annem de annem annem diye sever,seslenir kizim annem dedigi zaman sen anneannemsin diyor.
Ama annem diyince benimde bi zoruma gidiyo ya, onun annesi benim diyesim geliyo

Değil mi işte içimdeki o isteği dizginlemem gerek

Çalışmayıp siz bakıyorsunuz sanırım çocuğunuza Çalışmamak ne güzel ama öyle bir imkanım yok işte maalesef hayırlısı bakalım ben daha rahat düşünmeye çalışmak zorundayım

Madem böyle saçma birşeye takılıyorsun kv ne bırakma çocuğu o bakmasın. Gerçekten çok saçma ve komik bir düşüncen aynen babannesi ona annem diye sevdi diye çocuk onu annesi sanacak he he.

Etrafımda böyle bir örnek var o yüzden takılıyor kafama belki de Siz de o annem diyor diye çocuk ona anne dese bile anne bilmez onu demek istediniz sanırım teşekkür ederim he he

Yorumlarınız sayesinde yersiz bir düşünce olduğunu idrak etmeye başladım çok teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…