- 30 Ekim 2018
- 2.946
- 4.310
- 133
- Konu Sahibi fionawoody
-
İçiniz rahat olsun annemde dese babam da dese çocuğunuz sizi bilecek sizi sevecek hepimiz zamanında takıldık bu konulara ama hiç merak etmeyin bişi olmuyo çocuğunuzun güvenilir ve emin ellerde olduğunu düşünüp mutlu olun ne olursa olsun çocuklar en çok annesini sever birlikte okduğunuz zamanlarda bol bol varlığınızı hissettirin bebeğinize evin işi gücü bitmez
bu konuyu okurken annemin icerde kizimi annem diyerek uyutmasi .benimse gidiyim de bi kahve iceyim oh mis moduna girmem
Kendi de annem diyosa yemez
Babannesi bakacak mış bebeğinize. Çok da iyi olduğunu söylüyorsunuz. Ne önemi var hitap şeklinin. Sonuçta onun da oğlunun çocuğu. Çok seviyor ki, içinden böyle söylemek geliyormuş. Bebeğiniz anne dese ne olur. Eninde sonunda bebeğiniz annesinin siz olduğunu öğrenecek. Benim oğlum yakın hissettiği herkese anne diye hitap ediyordu. Bunu sorun etmek aklımın ucundan bile geçmediği gibi, komik bile geliyordu ve gülüyordum. Her ne kadar başkasına anne dese de oğlum bana çok düşkündü. Zamanla bıraktı zaten benden başkasına anne demeyi.
Ben ilk kızımda bakıcı sorunu çok yaşadım. Sonunda iyi birini buldum ama bulana kadar çocuğuma işyerinde bile bakmak zorunda kaldım. Bu nedenle, bebeğinizi çok seven, babaanne, anneanne avantajı ile gözünüz arkada kalmadan bırakabileceğiniz en yakınlarınıza bari yapmayın bunu. Daha doğrusu ben bu konuda çok zorlandığım için sizin düşünce tarzınız bana şımarıkça geldi.
Suan ikinci bebek buyuyor. Birine anne desede o lafın hayrına alıp baksalar bir süre bende dinlensem diye bakıyorum. Hayat nerdrn nereye.. Hele ikinci cocukta anladım ki bana baba dese bile olur yeterki bakan biri olsun bebeğe arada olsada. Sizde saglicakla büyütün.
En büyük derdiniz bu olsun, ben yoldaki kediye köpeğe bile annem diyorum, insanın evladının çocuğuna annem demesi çok da abest değil
Ne guzel kv torununu.cok.seviyor.demekki
Keske rahmetli babanem.hayatta olsydida benide.oyle cagirsaydi
Daha 3 ay onceden anneme takilmayin . Simdiden anneme takarsaniz bakarken kim bilir nelere takarsiniz rahat olun birakin buyutsun mis gibi iste . Bakiciyla akliniz kalacagina babaannesi annem desin ,yavrum desin, kuzum desin, yavrumun yavrusu desin guzel seyler bunlar
Öyle söyledim ama aslında benim eşim de anneannesine anne diyor
Ama kimse düzeltmemiş onları ve ömrümde başka anne diyen de görmedim başka.
Sanmıyorum böyle bir sorun yaşayacağınızı.
Çocuğa sadece kendi ismiyle seslenmek gerekiyormuş. Tatlım, canım gibi kelimeler bile kafa karışıklığı yaparmış. Bunu anlatabiliriniz
Bakicisina Anne diyor ve cok mutlu mu oluyorsnz?? Ve gozunuz arkada kalmiyor Inanin sizin.durumunuz da bana garip geldi.Gerçekten buna bile takıldıysanız lütfen baktırmayın kadına. Benim kızım bakıcısına anne diyor ve çok mutlu oluyorum. Gözüm arkada kalmıyor. Her çocuk annesini bilir yeterki işten gelince gerçekten birlikte zaman geçirin
Merak etmeyin çocuklar kimin annesi oldugunu biliyorlar.
Benim annem de annem annem diye sever,seslenir kizim annem dedigi zaman sen anneannemsin diyor.
Ama annem diyince benimde bi zoruma gidiyo ya, onun annesi benim diyesim geliyo
Benim komşum annem der yaşça büyük çok hoşuma gıdıyorkendı torununada oyle dıyor 1.5 yaşında
Kayinvalidem bebegime annem diycek, ve bende konu sahibi gibi yapmayıp sineye çekecemvalla zor biraz. 10 aylik bebegim. Kayınvalide hala daha bana sormadan eline ekmek vermez. Bence abartilacak bir konu. Cunku ordan basliyor her sey...sonra cidden kendilerini anneleri gibi görüyorlar. Ayar oluyorum. Benimkini tenzih ediyorum. Bastan beridir altını bile degistirtmedim. O yuzden karışmaz. Babannesinin gülü diye sever
Madem böyle saçma birşeye takılıyorsun kv ne bırakma çocuğu o bakmasın. Gerçekten çok saçma ve komik bir düşüncen aynen babannesi ona annem diye sevdi diye çocuk onu annesi sanacak he he.
Benim kızım 3 yaşında annem hala öyle hitap ediyor, başka bir sıkıntı yoksa takılmayın, yaşlıların sevgi gösterme şekli o
Gercekten çok haklı bir yorum +1000 . Dert ettigim seylere şuan gülüp geçiyorum ne gerek varmış diyorum
Öncelikle böyle düşünmeniz normal hem bebeği bırakacak olmanız hemde daha yeni anne olmuş olmanızdan kaynaklı afedersiniz ama konunuzu gülerek okudum çok tatlısınız o kadar boş bir endişe ki bu ilerde çok gereksiz bir düşünce içersine girdiğinizi anlayacaksınızenin olun hiç bir bebek babanneyi annesi yerine koymaz
Çocuğunuza babaannesi mi bakıyor siz mi bakıyorsunuz?
Az büyüsün kayınvalide yeterki baksın diye fırsat kollayacaksınız. Bence istediğini desin. O da büyük annesi sonuçta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?