- 28 Ocak 2014
- 8.398
- 17.406
-
- Konu Sahibi karmakarisik56
cevap verme canım boşver söyler söylwr giderr..It in kuyruk acısı var
her konumda sanki kendine kemik atmisim gibi gelip buralarda havliyor
Sen tk kelime ile fahişe sinSenin duanla mi yasadik bedduanla olucez
dikkat et o beddular geriye döner
sana saplanir
ki saplanmis cekiyorsun
Henuz evlenmemis olmami diline pelesenk yaptigin icin yaptim yorumları
ayni sen konuma girip konumu mahvettin
simdi sıra bende
banlasinlar umrumda degil
sen zavalli birisin
dayak yiyorsun susuyorsun
senin gibi kadinlara aciyorum
acizliginize dayanamiyorum bide çalışıyorum diyor memurum diyor kadin
kadin sen kendi boka batmis hayatina bak sonra gel benim hayatima yorum yap.ben senin gibilerin kocasini kapima köpek yapmam
senin gibileride evime hizmetci niyetine alirim banu alkan seni bidaha karsima cikma bu forumda
ezik zavalli gibi beddua edeceğine doktor randevuvularini kacirma .deli ruh hastasi seni.
Yazik size..Hehe
dayak yiyip oturmam arabasini kendi alamayan adamlada evlenmem
haa hadi diyelim evlendim zugurt dayakci kocamla hava atmaya calisip rezil olmam nokta.
Bunun hala kadin oldugunu bana soylemeyinLan it !
Defol git konumdan yollu !
Ne biçim bir hayvansin lan sen hayvana bile defol git deyince gidiyor sen Kopek ten bile arsız yuzsuz çıktın her konuma Yorum yazmak zorunda misin lan hayvan oğlu hayvan !!!
Şerefsiz karaktersiz defol git
insan olsan ilk uyarıda defolup giderdin zaten orospu
pislik fahişe
Tabi acimak lazim garibanlara
allah korusun aman
dovulup bide ustune benim paramla araba alip ona buna hava atan kocam yok cok şükür
bide zavalli sen bulamadin ben buldum koca diyor
hayir anlamadigim konu cok guzelmis daha iyisini bulamamis mi koltuk kavgasi yapiyor?bende birsey sanmistim da neyse...
Lan it !
Defol git konumdan yollu !
Ne biçim bir hayvansin lan sen hayvana bile defol git deyince gidiyor sen Kopek ten bile arsız yuzsuz çıktın her konuma Yorum yazmak zorunda misin lan hayvan oğlu hayvan !!!
Şerefsiz karaktersiz defol git
insan olsan ilk uyarıda defolup giderdin zaten orospu
pislik fahişe
Dayak yedi susuyor, kocasi parasiz diyorsun cigdem arkadasim ama biz burda kac konu sahibine dayak yedigi halde susmamasini soylememize ragmen dinlemeyenler var aralarinda. Aranizdaki konuyu bilmiyorum ilk kez burda gordum onceden tartismali oldugunuzu. Ona gore yorum yapiyorum. Yani o kocasini terkeder veya etmez biz soyleyecegimizi soyleriz gerisi konu sahibine kalir.
Karmakarisik arkadasim senin agresif bi yapin oldugunu az cok biliyorum. Keske ilk mesajindaki sozlerine bagli kalip sadece konu ile ilgilenseydin. Kufurler yakismadi.
Ya iste ben bilmiyorum, gercekten ilk kez kkda boyle kufurler gordum. Saskinim hos gor pontimhee yakışmamış mı ? Sanki dersin normalde çok seviyeliler
geçen konuda da ana bacı girdiler
ne bekliyordun ki ? : D
Eşimde bende memuruz. benim cok agir bir isim var. Canim cikiyor desem yeridir neyse. babam daha önceden bi arsa satmisti ve benim payıma da 40 bin TL kadar bi para düştü 20 de biz ekledik . Bi araba aldık.
benim kv ve görümcem eski konularıma bakabilirsiniz. Bana yapmadıklari eziyet , atmadiklari iftira, basim acik diye soylemedikleri hakaret kalmadı. . Acigim ve çalışıyorum diye beni asla kabullenmediler kendileri tamamen kapalı ve ev hanımı bir aile.. Sürekli ayırmaya çalıştılar 2 yıllık evliliğim boyunca.. Kv demin on koltuk kavgaları , kendi bacini elin kızından üstün tut laflari, arayip arayip onun terbiyesini ver laflari ile kavga gürültü geçti. . Eşim son an uyandi evliligimiz kurtuldu.. her gece rüyamda görüyorum ikisini..
Artik psikolojim bozuldu kv ve görümcem yüzünden . Psikolojik tedavi görüyorum. .
Şimdi sorun şu : esimle izne gideceğiz ben onlarla gorusmuyorum (yanlış anlaşılma olmasın sadece kv ve görümce ile görüşmem onun disinda ailesi nin diğer üyeleri ile çok iyiyim beni çok severler)
Eşim arabamizla gitmek istiyo ben kendi ailem de kalacağım 1 hafta o kendi ailesinde..... ben arabamiza asla kv görüMCE binmesini istemiyorum bana neler ettiler şimdi ben yokken on koltuğa kurulup benimde emeğim param olan biseyden faydalansinlar gezsinler istemiyorum. .
Bana fikir verin nasıl önüne geçerim .. araba kullanabiliyorum ve bende kalsin istiyorum .babamın arabasi var o yüzden eşim sende araba var diyor orada iken bizim arabamiz yok diyor..
ne yapabilirim bu ikisi psikologumun dediğine göre bende travma olmuş..
yardım edin ..
Konu dışı yorumları dikkate almiyorum , teşekkür ederim. .
It iştehee yakışmamış mı ? Sanki dersin normalde çok seviyeliler
geçen konuda da ana bacı girdiler
ne bekliyordun ki ? : D