kayınvalidemin arabama binmesini istemiyorum!

Sen tk kelime ile fahişe sin
ruhun fahişe senin
erkekler de bunun farkında ve seni almıyor
kuyruk acinla kal. Nokta

İçimiz şişti valla burda..Konu yorumlarını okumak istiyoruz, çirkin sözlerinizi değil. Evlilikte senin benim param diye bişey olmaz gerçekten seviyorsa eşler birbirini...Sizde benim arabam diye eşinizi üzmeyin. Bırakın bindirsin bişeey olmaz. Böyle ayrıntılara takılıp eşinizin gözünde değerinizi düşürmeyin ve herkes yaptığından utansın deyip kendinizi telkin edin. Hem iyilik yapmak tedavinizede iyi gelecektir....

Başka bir şehirde yaşama imkanın yoksa o insanlardan kurtulamazsın.Böyle geri kafalı insanlar oldukça kadına verilen değer de o derece azalır.

Geri dönüşü kolay olacak bır sekılde arabayı boz bence iğrenç insanlar degil binmek yaklaşmalarını bile istemezdim

Bunun hala kadin oldugunu bana soylemeyin
bu erkek
Bir kadin lan mi diyor
hadiyin ordan
Yada kocasi geldi yazdi
fakir fukara işte

Dayak yedi susuyor, kocasi parasiz diyorsun cigdem arkadasim ama biz burda kac konu sahibine dayak yedigi halde susmamasini soylememize ragmen dinlemeyenler var aralarinda. Aranizdaki konuyu bilmiyorum ilk kez burda gordum onceden tartismali oldugunuzu. Ona gore yorum yapiyorum. Yani o kocasini terkeder veya etmez biz soyleyecegimizi soyleriz gerisi konu sahibine kalir.
Karmakarisik arkadasim senin agresif bi yapin oldugunu az cok biliyorum. Keske ilk mesajindaki sozlerine bagli kalip sadece konu ile ilgilenseydin. Kufurler yakismadi.

ayiptir ama siz neden boyle provoke ediyorsunuz insani? madem bisey yerine koymuyorsunuz konusunu yorum yapmayin hayret bisey..

ama bu hic olmadi,keske onun seviyesine dusmeseydiniz..

Daha iyi degil mi sizin olan arabaya binmeleri nasil olsa bunun farkindalar..bence bu düsmani ezici en iyi durum...sizin arabadan cok esinizin oraya tek gitmesi caninizi skyr heralde..orada onlarla vakit geciricek kkonular axilacak esim beni savunabilecek mi falan filan..
haksizda sayilmazsiniz..

hee yakışmamış mı ? Sanki dersin normalde çok seviyeliler

geçen konuda da ana bacı girdiler

ne bekliyordun ki ? : D

Ettigin kufurlerin hesabini sorucam merak etme sen rahat ol alicam aklini bakalim kimsin sen nesin
Terbiye yoksunu zavalli zugurt dayak yerkende boyle mi konusuyorsun piskolojik deli.

Eşin kendi ağzıyla söylemiş, O babamın arabası de. Farzetki baban arsayı satmadı ve siz de araba almadınız. O zaman annesine gittiğinde araba mı kiralayacaktı? Valla kusura bakmasınlar toplu taşımayı kullansınlar. Al anahtarı geç direksiyonun başına, annesigile bırak eşini sonra sür kendi ailene. Çok ısrar ediyorsa arabanın onlarda kalması için, sakla arabanın anahtarlarını çıkarma, otobüsle gidin

karmakarisik56 ve cigdemlik86 bu neyin polemiği neyin seviyesizliği her topikte kavga etmek zorunda mısınız? bu tarz benime çevirdiniz buraları çok tartışacaksanız gidin özelinizde tartışın özellikle cigdemlik86 madem sevmiyorsun bu insanı zaten sürekli kavga ediyorsunuz neden bu konuya geliyorsun ki? Mune ve K Kazen derhal müdehale etmeli ikinize de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…