- 18 Temmuz 2014
- 1.650
- 1.570
-
- Konu Sahibi karmakarisik56
Aynen öyle ya .çok haklısın ama bu yüzden gene eşinle aran açılacak ailesi dolduracak ne gerek var huzurunu bozmaya ne gerek var eşinle kötü olmaya.boşver arkadaşım zaten görüşmüyormuşsunuz onu bile kullanıyolardır sana karşı
Çok mantıklıaçıkça eşine söyle. ben onların bana yaptıklarını unutamıyorum, yaşadığım travma yüzünden tedavi görüyorum, arabamıza bineceklerini düşünmek bende takıntı haline geldi, araba bende kalsın lütfen, ruh sağlığım için de. gerekiyorsa eşin 1 hafta araba kiralasın.
Hiç de zorlarına gitmez arsız olur böyleleri.gurur işlerine gelince yapar,gelmeyince yüzsüzlüğün dibine vururlar.halamdan babannemden biliyorum.her yerde arkamdan konuşur ama iş arabama binmeye gelince hiçç de gurur yapmazlarKar lastiginiz yoksa bunu bahane edip ucakla yada otobusle gidin ailelerinizin oldugu yere.
Ama bana gore sorun yok binmelerinde, hatta kendileri binmek istemez cunku ogullari degil gelinlerinin bu araba. Zorlarina gider.
Aynen benimkiler de öyleHiç de zorlarına gitmez arsız olur böyleleri.gurur işlerine gelince yapar,gelmeyince yüzsüzlüğün dibine vururlar.halamdan babannemden biliyorum.her yerde arkamdan konuşur ama iş arabama binmeye gelince hiçç de gurur yapmazlar
seninle asla muhatap olmadim ve olmayacagim . Sen böyle benim Konularıma yorum yazıp yazıp ezik olduğunu belli etmeye devam et olur mu teyze.Ben benim olan parayla ortak araba almazdim
adamin parasi yok sanırım tek basina araba alamıyor
40000 mi dustu payima kendime gore bir araba alirdim o paraya
esimde kendine alsin ne yapayim
Hos arabasi olmayanla benim paramin ustune konmaya calisanlada evlenmezdim allah korusun
zaten kendi arabamada sevmedigim kisiletide bindirmezdim..