- 18 Temmuz 2014
- 1.650
- 1.570
-
- Konu Sahibi karmakarisik56
Haklısın ama karaktersiz insanların böyle bi düşünceleri yok maalesefBu arada ben hoslanmadigim insanin konusuna girip yorum yapmiyorum.
Polemik cikmasindansa boylesi daha iyi.
İki tarafinda birbirini zayif yerlerinden vurmaya calismasi hic hos degil.
Ruh hastasi sensin
doktora gidiyorsin ayol daha ne olsun
raporunda vardir senin
belki de senin kv senden korkuyordur
ben olsam korkatdim neme lazim sinirlenince ne yapicagin belli olmaz..
KİB ledim zaten rahatsız oluyorum onun yorumlarından biraz saygı lütfenn..Ya bosvwr arkadasim kafayı benimle yemiş ruh hastası işte :)
He de geç ben okumuyorum bile onun adını görünce yazdıklarını. .
Onunki gibi kocam olucaksa hic olmasin
adam dayak atiyor
Kadinin parasiyla araba alip annesini gezdiriyor yok ben almayayim
Onun gibileri babam evimizin kapisindan sokmaz zaten..muhattab bile olmam
Zayif yonum yok ki cok sukurBu arada ben hoslanmadigim insanin konusuna girip yorum yapmiyorum.
Polemik cikmasindansa boylesi daha iyi.
İki tarafinda birbirini zayif yerlerinden vurmaya calismasi hic hos degil.
Kişi kinadigi şeyi yasamadan olmezmisKötü yıkıcı kaynanayla yüzyüze gelmeden nasıl böyle birşey yazarsınız ? Hiç hoş değil yazdıklarınız
HeheBüyük konuşma istersen. Herkes ne hayatlar yaşıyor herkesin kendi seçimi mi sanıyorsun? Öyle bir şey yaşarsın ki büyük konuştuğun için pişman olur kalırsın ortada. Bekar olduğun için böyle konuşuyorsun sen evlen ondan sonra gel yorum yap bence :)
neden yorum yapıyosun o zaman ne derdin var seninOnunki gibi kocam olucaksa hic olmasin
adam dayak atiyor
Kadinin parasiyla araba alip annesini gezdiriyor yok ben almayayim
Onun gibileri babam evimizin kapisindan sokmaz zaten..muhattab bile olmam
Hehe
dayak yiyip oturmam arabasini kendi alamayan adamlada evlenmem
haa hadi diyelim evlendim zugurt dayakci kocamla hava atmaya calisip rezil olmam nokta.
Lan it !Zayif yonum yok ki cok sukur
zavalli zugurt kocasiyla hava atmak istedi dayanamadim iki cift sozum vardi onu yazdim..
Tatlım ne güzel işte eşin illa sen de gel diye diretmiyor, öyle ya da böyle karı-koca demek etle tırnak gibidir onun ailesi senin ailen olmasa da bu kadar katı davranmamalısın, dediğim gibi işin bir de olumlu yönlerini düşün eşin senin durumunu bilip sana gelmen hususunda baskı yapmıyor onun için de zor bir durum bu nitekim adam evli ve memleketine her seferinde tek başına gidiyor emin ol bu büyük bir özveri varsın binsinler arabayaEşimde bende memuruz. benim cok agir bir isim var. Canim cikiyor desem yeridir neyse. babam daha önceden bi arsa satmisti ve benim payıma da 40 bin TL kadar bi para düştü 20 de biz ekledik . Bi araba aldık.
benim kv ve görümcem eski konularıma bakabilirsiniz. Bana yapmadıklari eziyet , atmadiklari iftira, basim acik diye soylemedikleri hakaret kalmadı. . Acigim ve çalışıyorum diye beni asla kabullenmediler kendileri tamamen kapalı ve ev hanımı bir aile.. Sürekli ayırmaya çalıştılar 2 yıllık evliliğim boyunca.. Kv demin on koltuk kavgaları , kendi bacini elin kızından üstün tut laflari, arayip arayip onun terbiyesini ver laflari ile kavga gürültü geçti. . Eşim son an uyandi evliligimiz kurtuldu.. her gece rüyamda görüyorum ikisini..
Artik psikolojim bozuldu kv ve görümcem yüzünden . Psikolojik tedavi görüyorum. .
Şimdi sorun şu : esimle izne gideceğiz ben onlarla gorusmuyorum (yanlış anlaşılma olmasın sadece kv ve görümce ile görüşmem onun disinda ailesi nin diğer üyeleri ile çok iyiyim beni çok severler)
Eşim arabamizla gitmek istiyo ben kendi ailem de kalacağım 1 hafta o kendi ailesinde..... ben arabamiza asla kv görüMCE binmesini istemiyorum bana neler ettiler şimdi ben yokken on koltuğa kurulup benimde emeğim param olan biseyden faydalansinlar gezsinler istemiyorum. .
Bana fikir verin nasıl önüne geçerim .. araba kullanabiliyorum ve bende kalsin istiyorum .babamın arabasi var o yüzden eşim sende araba var diyor orada iken bizim arabamiz yok diyor..
ne yapabilirim bu ikisi psikologumun dediğine göre bende travma olmuş..
yardım edin ..
Konu dışı yorumları dikkate almiyorum , teşekkür ederim. .
Kişi kinadigi şeyi yasamadan olmezmis
ben zaten ona beddua ediyorum her konuma Yorum yaptığında
Allah ım sen cok daha beterini ona yaşat diyorum
bir tutmaz iki tutmaz ama ben o kadar çok ettim ki inanıyorum beddualarim tutacak
Hehe
dayak yiyip oturmam arabasini kendi alamayan adamlada evlenmem
haa hadi diyelim evlendim zugurt dayakci kocamla hava atmaya calisip rezil olmam nokta.
biri leri seni sustursun(mune)..(kazen)Kimin neyi yirttigi acik ortada
dayak yiyip oturuyorsun
hala kadin takmis benim evde kalmama
seninki gibi kocayi ne yapim ben
ezik sumsuk fakirlerle muhatap bile olmam
Memur calisan kadinsin diye adam seni almis zaten belli.
senin gibi terapiyede gitmiyorum ruh hastasi sensin ki terapi goruyorsun..
Lan it ! Lan orospu !
Defol git konumdan yollu !
Ne biçim bir hayvansin lan sen hayvana bile defol git deyince gidiyor sen Kopek ten bile arsız yuzsuz çıktın her konuma Yorum yazmak zorunda misin lan hayvan oğlu hayvan !!!
Şerefsiz karaktersiz defol git
insan olsan ilk uyarıda defolup giderdin zaten orospu
pislik fahişe
haklıyken haksız konuma düşüyorsunuz.Lan it ! Lan orospu !
Defol git konumdan yollu !
Ne biçim bir hayvansin lan sen hayvana bile defol git deyince gidiyor sen Kopek ten bile arsız yuzsuz çıktın her konuma Yorum yazmak zorunda misin lan hayvan oğlu hayvan !!!
Şerefsiz karaktersiz defol git
insan olsan ilk uyarıda defolup giderdin zaten orospu
pislik fahişe
It in kuyruk acısı varneden yorum yapıyosun o zaman ne derdin var senin
Senin duanla mi yasadik bedduanla olucezKişi kinadigi şeyi yasamadan olmezmis
ben zaten ona beddua ediyorum her konuma Yorum yaptığında
Allah ım sen cok daha beterini ona yaşat diyorum
bir tutmaz iki tutmaz ama ben o kadar çok ettim ki inanıyorum beddualarim tutacak
Hak etti artık yeter her konumda onun aptal aptal malliklarindan yoruldum bıktımhaklıyken haksız konuma düşüyorsunuz.
uymasaydınız keşke