Merhaba hemen kısaca anlatayım 10 yıllık evliyiz eşimle.eşimin annesi ve babası aşırı sorumsuz insanlar tek çocuk eşim düğünümüzü falan hep kendimiz yaptık.takıntılı bir kadın evi eski doludur hiç bşyini ellettirmez.saklar çok uzatmak istemiyorum. Geçen kış doğum yaptım bana geldi zor bela yardıma doğum yaptığım gün hastanede kavga ettik demiş eşime karın beni hastanede dövdü (ki bu imkansız doğum yaptığım gece onu nasıl dövebilirim yerimden kalkamıyorum sezeryan oldum) sonra eve geldik tekrar sürekli tahrikler laf sokmalar bende herseyin cevabını veriyorum hiç alttan almıyorum haklıyım çünkü tartıştığımız konularda.eşim sabah işe gittiğinde bi gün yine kavga ettik(daha bebeğimin 40 ı cıkmadan oluyor bunlar) saçımı tutup kendini yere attı.saçımı zor bıraktırdım her tarafımı çizik çizik tırnak izleri var resimlerini çektim duruyor.sonra o an polise gidim şikayetci olim dedim ama çocuklarım için gitmedim. O sinirle elime kitap aldım eğer bi daha bana böyle bşy yaparsan seni bunla döverm falan dedim o sinirle işte.eşime karın beni dövdü öldürecek psikolojisi bozuk bana zarar verecek gibisinden şeyler söyledi eşim asla inanmıyor annesini biliyor ama herkese memleketteki gelinin psikolojisi bozuk beni öldürecek deyip duruyormuş herkese benim yok yere adımı çıkarıyor. Onu şikayet etmek istiyorum nasıl bir yol izlemem gerekiyor bşy elde edebilir miyim sizce şikayet etsem .