Kayinvalidemi kirmadan nasil derim?

Tamam bazı şeyleri açıkça söylemekten çekinir insan
Ama bu cekınecek bisi degil ki. Onların yanında ağlamaktan çekinmemişsiniz
" bebeği yanımdan alma " demekten mi cekınıyorsunuz?

Hem ben sizin haklı gorunmek için abarttıgınızı da dusunuyorum kusura bakmayın

Yani ben çocuğu ile ilgili yorum yapamayan kadınlari anlayamıyorum şimdi çocuğum doğacak benim elimden alıp ben uyuturum diyecekler anneme bile izin vermem mama verip vermemek benim kararım sütümü de kimseye anlatmak zorunda değilim. Kimsenin yanidna çocuğumu emzirmem sınır koymayıp bebek gibi aglarsaniz size çocuk gibi davranırlar . Siz annesiniz ya gerekirse kaplan kesilmeniz lazım

Ya fatma girik kendine gel ya kartal nasıl kapar yavrunu pasif olma bu kadar kartala tavrını koy gerekirse kırılsın
Ya varya o kartali öyle bir kaparım yaralı minik bir kuş olur . Doğada kediler yavrularını nasıl savunuyor bizim kadınlar çocuklara nolur ağlama diye drama yaratıyor

Sizin olan bir bebeği kucağınizdan gelip nasıl alabiliyor.. Bu yaptığı yardım değil eziyet, ama neden susuyorsunuz.

Hata tamamen sizde..birisi size bir sey yaptiginda ilk yaptigi an tepki vermezseniz o kişi onu yapmaya ve arttirarak yapmaya devam eder.simdi bayramda gideceksiniz cocugunuzla ayri odada yatacaksiniz istediginde de vermeyeceksiniz bu kdr basit.

Bu olay kayınvalideye özgü bişey de değil bence bazı insanlar kendi çocuklarına bile yapıyor, gözlerinde büyümediğimiz için midir heves midir bilmem ama, anne de kayınvalide de çok uzun kalmamalı. İki arkadaşım aynı zamanda doğum yaptı, birinin annesi uzun süre yanında kaldı. Sanki onun çocuğuyla bağı diğerine göre zayıf gibi hissettirmişti bana. Çocukla ilgili bi soru sorduğumuzda arkadaştan önce annesi cevap veriyordu, her şeye karışıyordu, aynı sizdeki gibi gece de alıyormuş çocuğu. Onları görünce korkuma eşime anlattım biz ne anneme ne annene çocuk konusunda karıştırmayalım yardım etmek istiyorlarsa yemek çamaşır filana yardım etsinler, ben ilk etapta istediğim gibi bakamazsam çocuğumdan uzaklaşırım hevesim kaçar diye korkuyorum dedim. Yani hasılı mesele kayınvalideniz olması da değil, tuhaf karakterli biri olması, aynını anneniz de yapabilirdi. Sizin sınırı çizmeniz gerek, gerekirse önce eşinizle konuşun bayrama gitmeden, ama bu durumlarda eşle konusurken iki anneyi de dahil etmenin daha sağlıklı olduğunu düşünüyorum, böylece aa anneme laf ediyo modu olmaz kocanızda. Sonra eşinizi iyice bilgilendirip hemfikir olduktan sonra tavrınızı net gösterebilirsiniz ailelere

Annelik daha cok ic gudusel bisey bence sana neden biseyleri gosterme yada ogretmesi gerektigini dusundugunu.ve dogum hediyesi kismini inan hic anlamadim. Ama hos degil tabi alip alip gitmesi bana ogretsin bejlentisini farketmis bakamaz coxuga dusuncesimi oldu acaba

Diğer yazdıklarınıza bi şey diyemeyeceğim. Ama şu "3 günlük sezaryenle" ben şöyleydim ben böyleydim laflarına kıl olmuyor değilim. Herkes bir değil. Bazen insan desteğe ihtiyaç duyabilir. "3 günlük sezaryenle" her şeyini yapana alkış tutulmaz, yapamayana da taş atılmaz. İnsanları eksik hissettirmeyin yeterince hassas bir dönem

Buna katılıyorum yardım destek almak başka bütün idareyi başkasının eline vermek başka. Kkde nedense doğumdan sonra yardım alan kadınları tü kaka gibi bi algı var. Kendileri beklediği desteği bulamadı mı nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…