Kayınvalidemi istemiyorum

yedigi sofrayı kaldırmaz diyenleri de anlamıyorum benim evime gelip iki günden sonra sofra kaldırmayana ben evden giderken söylerim yani sofrayı kaldır bi yemek yap vs diye yabancı değildir artık o misafir hiç değildir

Siz işten gelınce eşiniz ve kendınıze yemek hazırlamıyor mısunuz
Kayınvalıde olunca ne degısıyor yemek hazırlamak anlamında?

Onun dısında da zaten hıc bı sebep olmasa bile haklısınız bence
ben kayınvalıdemi Cok severım ama kalamam onca zaman bırlıkte, annemle de kalamam

Korktuğun şey başına gelir derler. Ortada öyle bir talep veya o kadar sık gelmek durumu yokken niye kendi kendine bunu düşünüp eziyet ediyorsun kendine?
Bence basına gelecek olan aklına gelıyo ınsanın.
Epifizle alakalı bı durum olduguna ınanıyorum, epifiz 'enerjisini hissediyor başa geleceklerın'

Kayınvalide ile yaşamak çocuklu erkekle evlenmekle tamamen aynı şey.Erkek çok anneci ise çok sıkıntı.Ya kayınvalidesi anlayışlı olanlar yada o mesafeyi koruyanlarin evliliği evlilik gibi zaten Benim için ha annesine aşırı düşkün bağımlı erkek ha çocuklu erkek hiç farkı yok.Sizde ise ortada fol yok yumurta yok kadincagiz unutkansa ilerler bu tam zamanlı bakım gerekir sonuçta hiç yalnız bırakılmamalı evde .Bunuda siz yapamazsınız zaten bakimverecek dokroru sağlık personeli olan güvenlikli bir yer çok daha iyi olur.Çünkü evi yakma tüpü kurcalama doğalgazla oynama iğnedir vs olmayan şeyleri yutma gibi şeyler yapabiliyorlar bir kısmı Kötü birşey demans.24 saat gözünüz üzerinde olmalı .

Benim annem şu an bu durumda eşi onunyerk etmedi ama velev ki ederse kapım ona açık.
Esiniz çok vicdansizmis evlendi diye adaya soğukluk sokmus nankör evlat. Nolmus yani evlendiyse
Eşimden gizli bir şekilde evlenmiş yanlız başına bırakmış. Eşim okulunu bırakıp annesi için şihir değiştirmiş annesi bir gün gidip evlenmiş ve evlendiğini Facebook da resimlerden görmüş. 15 yaşından beri yalnız yaşıyor. Sizce bu nankörlükmü ben sana bakarım deyince sana güvenmiyorum senin kendine hayrın yok demiş ben kendimi kurtarmak istiyorum demiş

Bencede gelmesin ne gerek var

Kaç defa söyledim tamam dedi yapmadı. Yemek yaparmışım geç geliyorum diye rica ettim yapmadı. Sabah ben erken gittiğimde oğluna kahvaltı da hazırlamadı. Bir gün evde yemek yoktu ve ben artık dayanamayacak kadar sinirlenmiştim. Ben yemek yemeyeceğim dedim eşime hadi bize yemek söyle dışardan yiyelim dedi. Eşim bana da söyledi ama ben yemedim. Yani yapmıyor. Kaç defa söylememe rağmen biz ev de değilken evde sigara içiyor

Eğer böyle ise sen de eşin de o kadına ne yapsanız haklısınız

Agzina sic. Hak ediyor

Eğer böyle ise sen de eşin de o kadına ne yapsanız haklısınız
Arkadaşım benim eşim benimle evlenmeden önce 3 yıl doğu görevini yaptı biz zaten orda tanıştık tek başındaydı annesine gel beraber duralım dediği halde ben gelmem ne işim var orda deyip yalnız bırakmış çocuğunu evlendikten sonra çok borcumuz vardı her şeyi kendimiz yaptık. Bir sürü altını vardı bir tane bile vermedi bize. Sonra altınlarını başka birisine vermiş dolandırılmış yani ve eşim bize altın borç verir misin dediği halde vermemişti. Ama sonra biz onun borçlarını ödedik.

Ben gelmez diye düşünüyorum, kardeşleriyle keyfi yerindedir onun. Şu koşullarda eğer elden ayaktan düşüp muhtaç olursa zaten mecburen huzur evi düşüneceksiniz. Belki yaşadığınız şehirde olur, o ayrı ama çalışan insanlar yatalak ya da demans durumu olan birine kendisi bakma imkanına sahip değil.

Ben ilk başta arar sorardım halada saygıda kusur etmem. Ama o beni bir kere aramadı. Parası bittiğinde eşimi arıyor onuda aramıyor normalde. Geçen eşimi aradığında açtım nasılsın napıyorsun diye konuşacaktım direk oğlunu sordu sonra kapattı nasıl diye sormadı. Ben kayımvalidemin geldiği dönem hamileymişim o gidince koltukları silerken düşük yaptım. Kayınvalidemin Sedef hastalığı vardı yaralarını kavlatıp hep koltuğa bulaştırmış. Bende sinirden eşimi beklemeden sildim koltukları itip kalkarken kanamam oldu

Ben eşime evde bir iş buyurduğumda kalk yap el kızının ağzına laf verme diyor yanımda. Herkes beyin kanaması geçirdiği için konuştuklarını dikkate alma diyor ama ben öyle düşünmüyorum

Ben eşime evde bir iş buyurduğumda kalk yap el kızının ağzına laf verme diyor yanımda. Herkes beyin kanaması geçirdiği için konuştuklarını dikkate alma diyor ama ben öyle düşünmüyorum
Bunda takılacak bir şey yok aslında, kadın oğlunun kaytarmasını engellemiş aklı sıra

şuraya kadar kv işte ne olacak sevmesen de idare et vs diyecektim de bayağı leş bir insanmış. eşin de istemiyorsa gelmesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…