Kayınvalidemi istemiyorum

kedicorek

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2024
25
2
27
Kızlar merhaba, sizle bir şey paylaşmak istiyorum. Ben 3 yıllık evliyim. Bu süreçte kayınvalidem başka şehirde yaşadığı için sadece bir kere geldi 1 aya yakın kaldı bizde. Ama ben gelsin hiç istemedim çünkü hiç elektrik alamıyorum. Sevemiyorum. Zaten eşimlede arası iyi değil, eşim evlenmeden önce annesi ile yılda bir kere anca görüşürmüş. Biz başka bir şehirde doğu görevi yapıyorduk. Kayınvalidem 10 yıl önce beyin kanaması geçirmiş. Bakıma muhtaç değil ama çalışamıyor, akli olarak da çok unutkan. Kayınpederimle ayrılmış sonra başkasıyla evlenmiş. Eşim ile arasının soğuk olması bu nedenle. Hasta olunca evlendiği adam da terk etmiş. Şimdi kız kardeşleri ile kalıyor. Zaten biz evlenmeden de kız kardeşleri ile kalıyormuş, eşim bekar tek başına olduğu halde birlikte kalalım dediği halde istemiyorumuş. Şimdi ise korkuyorum. Ya bize gelirde kalmak isterse. Çünkü ben çalışıyorum çok yoruluyorum. Kayınvalidem yaptığı kahvaltı sofrasını bile toplamıyor. Ben işten gelince bide dar zamanda yemek hazırlamaya uğraşıyorum. Bide biz evde değilken odamızı karıştırıyordu hep. Eşim ise annesi bişey diyemiyor ama oda istemiyor. Çünkü eşimi küçüklükten beri yalnız bırakmış. Onunda içi soğumuyor tek çocuk olduğu için başka gidecek yeri olmadığınızda biliyorum. Ama kardeşleri zaten hep bir aradalar. Ama hiç istemiyorum gelsin.

Evhama gerek yok, kadın zaten gelmiyor. Yanınıza yerleşmeye kalkarsa 'hayır' dersiniz olur biter. Madem oda karıştırıyor evden çıkarken açık açık yatak odanızı kilitleyip çıkacaksınız.

İnsanın düşündüğü başına gelirmiş olursa icabına bakarsın

3 yılda 1 kere gelmiş kalmış kadın kendi kendize kafanızda niye senaryolar kuruyorsunuz kadının sizden böyle bir tabebide yok.

İleride hasta olsa bakıma muhtaç olsa elbette oğlu bakacak kardeşleri değil oda zamanı gelince konuşulur.

Kadını sevemedim diyorsunuz duyanda kadın arkanızdan iş çevirip evliliğinizi bitirmek için uğraşıyor zanneder.

Geleyim mi diyen yok, annem gelsin diyen yok ne bu telaş ? En fazla aynı mahalleden başka ev kiralarsiniz ya da bakıcı tutarsınız Allah kimseye muhtaç etmesin tabi de.

Korktuğun şey başına gelir derler. Ortada öyle bir talep veya o kadar sık gelmek durumu yokken niye kendi kendine bunu düşünüp eziyet ediyorsun kendine?

kayinvalideniz saglikliysa yani yemegini yapip tuvalete gidebilen biriyse kendi evinde otursun.zaten imkani iyiyse boyle ve size uzun vade gelmek isterse gelemeyecegini guzdllikle anlatirsiniz .1 hafta felan kaliyorsa sıkıntı yok

Kahvalti masasini bile toplamiyor birde ustune odanizi karistiriyor. Kadin yuzsuz ve terbiyesiz demekki. Bunun en keskin yolu bence rahatsızlığıni dile getirmek (oda karistirma konusunda) vede onu evde uzun istemedigini belli etmek. Cunku size muhtac degil daha. Simdiden kalmaya baslayabilir. Sofra kuran hazir toplayan hazir vs vs kendinize bu kötülügu yapmayin, yavastan almayin. Tavrinizi belli edin.

Benim annem şu an bu durumda eşi onunyerk etmedi ama velev ki ederse kapım ona açık.
Esiniz çok vicdansizmis evlendi diye adaya soğukluk sokmus nankör evlat. Nolmus yani evlendiyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…