Kayinvalideme dayanamıyorum.Biraz ileri mi gittim?

covidiot !!!

Hepsinin canı cehenneme boş ver ya sen ağzında kuş tutsan yaranamazsin iyi demissin ağzına sağlık.

Siz sağlıkçı olduğunuzla emin misiniz? Sahte dediğiniz pandemi yüzünden 2 akrabam ölümden döndü, üstelik hastane yatmadan fenalaştılar, hastanede tedaviyle iyileştiler. Ayrıca 2 komşum sağlıkçı, biri de Fahrettin Koca’ya yakın bir isim ve ne hikmetse anlattıkları hiç iç açıcı şeyler değil.

Sağlık Bakanımızın selamı var, diyor ki:
Bilim Kurulu Toplantısı sonrası açıklama yapan Bakan Koca; ''Doktorundan hasta bakıcısına kadar her aşamada sabır ve fedakarlık isteyen bir mesleğin mensubu olduğunu bilmektedir. Ancak bu fedakarlığını sorumsuzca davranışlara feda etmek zorunda olmamalıdır. Sağlık çalışanlarımız bütün mesailerini bulaştırıcı hastalıklarla birlikte geçirmektedir. Şu ana kadar sağlık kuruluşlarımızda virüsün bulaşmasından kaçamayan 29 bin 865 çalışanımız oldu. Ne yazık ki 52 sağlık çalışanımızı yitirdiklerimiz arasında ebediyete yolcu ettik. Tümüne Allah'tan rahmet diliyorum'' dedi.

Hmm demek bir sağlıkçı olarak sağlıkçı ne demek oluyor çok merak edıyorum

Tıp doktorları bile kendı alanı
degılse bu tipler kadar net konuşmuyor.

aynen kardesım aynen covid dıye bısey yok

İnşallah komşulara yaptıgın yemeklerin üstüne hapşırmamışsındır

Sen bu butun plani cozdun ama su an hastanelerde yogun bakimlari dolduran hastalara bakan sayisi yuzlerle ifade edilemeyecek kadar cok entube vakasiyla karsilasan hastanelerdeki doktorlar proflar docentler hemsireler cozemedi. Vay arkadas bu yök de her dagin basina acmasin su unileri ozellikle saglikla ilgili myo lari. 1. Derece ve yakin akrabalari pandemi hastanesinde calisan doktorlar hemsireler olan biri olarak diyorum bunlari.

Acayip aydınladım.
iyi ki elma değilim.

Bir saglikcida boyle diyor ise..

İyi bunu kafana taktıysan hala kayınvalidenle iyi geçiriyorsun demektir. Boşverrr takma nasıl olsa yarın yine gelecek

Neyse korona filan diyip nefesimi tüketmicem, utanmadan sağlıklıyım demişsin. Beter ol, kaynanan her gün elinde ıslak mendille dip köşeni kontrol etsin kocan da ondan yana olsun. Komşuları çağırıp büyük resmî ve küreselcileri anlatacak fırsatı bulama hiç inşallah

Az bile yapmışsıniz evim pisse gelmezsiniz olur biter derdim ben.

Size varsa hakkım haram olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…