Kayinvalideme dayanamıyorum.Biraz ileri mi gittim?

Terzide çıraklık yapan bir akrabam "moda tasarımcısıyım" diyordu o aklıma geldi ajsjsjsj.

Arkadaşlar konudaki covid + elma'yı bulup getirelim bir de onun ağzından dinleyelim bence. Tek taraflı yargılamayalım lütfen.. pozitif olduğunu idda ettiklerine göre ona da söz hakkı doğdu.
Hadi kızlar bi el atın el birliği ile bulalım biri yemeden zavallı hasta elmayı

elma degil bu yedigimiz galiba ayvaa geldi birden aklima

Ben kv den çok kahvaltıya takıldım. Bitmez arkadaş bu covit bir de üstüne covit diye bir virüse bile inanmayan konu sahibi. Off off ne yapacağız bu cahilliği Ya Rabbim

Sağlıkçı? Ne sağlıkçısı? AÖF sağlık yönetimi mi?

Ben de virüsü atlatmış ve çok şükür sağlığına kavuşmuş biri olarak diyorum ki Allah sana akıl fikir versin. Bak virüs bulaşsın da gör korkuyu demek lazım sana ama çocuğun varmış ona acırım. Demem. Ahhh derdinizi öpeyim!

Ben böyle konularda genelde karsi tarafta değilde eş kişisinde buluyorum suçu. Benim kaynanam asla benim evimde bu tarz davranamaz. En başta eşim izin vermez.

Vay anasını sayin seyirciler peki bundan şeyin haberi varmı Dünya sağlık örgütünün yada Fahrettin Koca'nın ?

Bu arada komsu ziyaretleri kahvalti sefalari icin erken degilmi. Ahhh ahhh bu veballer bu ahhhlar nerelerden nezaman çikacak acaba. Biran önce şu virüs bitsede beyin emarım çekilse iyileşme yoksa 3.ameliyatimi biran önce olabilsem .zira her başım ağrıdığında aklım çıkıyor.hergün düsünüyorum 6 yaşında bir çocuğum var ya bu virüs daha uzun sürerse ya iyileşemezsem ya ölürsem. Kim bakacak çocuguma kimse benim gibi annesi gibi bakamazki. Geçenlerde bir filimde bir kadın öldü ,oglum aglamaya başladi anne sende ölmeyeceksin dimi diye. her wc ye girdigimde kapiya geliyor kusmuyorsun dimi anne diye soruyor.

Bu arada ben de sağlıkçıyım yanlış anlamayın. Babam sağlıkçı olduğu için genetik olarak ben de sağlıkçı oluyorum. Genetik aktarım diye bir şey var sonuçta.
Siz yetkili birine benziyorsunuz ben 5-6 sene her yaz Doktorlar dizisini hiç kaçırmadan izledim birde kuzenim de doktor oturdugum site hastaneye çok yakın ve sadece kendi katimda 3 tane hemşire var baya 3 tarafim sağlıkçılara çevrili bence ben baya büyük bir sağlıkçı olmuşumdur dimi lütfen olsun çok amin

Doktorlar dizisini her yaz izleyenler prof oluyor zaten. Zenan doktorun öğrencisi olmak bir ayrıcalık. Mıymıntı elaya odaklanmayıp zenanın yolundan gittiyseniz siz olmuşsunuz. Mimiksiz kutsi ve doktor çene de alanlarında uzman ama hiçbiri sapık meme estetikçisi kadar profesyonel değil sonuçta. Doktor çene zenana aşık olunca çok bozdu. Öncesinde iyi bir doktordu halbuki.

Bir de zenanın ninesi var. Alnının ortasında dövme gibi bir şey var. Bunca yıllık doğuluyum hiç öyle nine görmedim. Şivesi de mok gibiydi zaten. Ama onca doktorun arasında o da doktor sayılır. O yüzden saygım var. Elanın düşük bel kot pantolonları geldi şu an aklıma. Hüzünlendim.

Bende doktorlar dizisini hic kacirmadim. Simdide hekimoğlu dizisini izliyorum. Eşim yakında tavukları fırına atmadan ameliyat edeceksin diyor

Coronayi düşünmenizi tavsiye ederm güzel bacım la havale vela kuvvete

Ben artık koronaya inancımı kaybettim ela

Bu kafayla bu yaşa kadar nasıl hayatta kalabildiniz gerçekten tebrik ediyorum

Aynı durum bendede oldu.Halıların yeni ve bende hal tüylerinden kurtulamadım.yeni temizlediğim eve geldi bu nası süpürme heryerde tüy var dedi.o an gözüm döndü benimde elektrik süpürgesini aldım önüne attım süpür o zaman dedim baya bi söylendi.Ben senin yaşındayken nası temizlik yapardım diye bende sen benim yaşımda kaynana olmulsun ben bildiğin kör cahil gelinlere benzemem.Senin kaynana olduğun yaştayım.İstersen yarışmayalım dedim.Bunları hep başbaşa yapıyorum.çünkü kv eşimin yannda güzel kızım diye oynuyor eşim yokken böyle davranıyor.Bende eşim yokken agzıma geleni söyleyip eşim varken annecim annecim diyorum.Kendisinden böyle öğrendim tavsiye ederim

Korona kim ki biz onunla mucadele edelim eyyy, belki de korona bizimle mucadele ediyor, ulan bulasmiyim bulasmiyim dedim ama dayanamadim diyor koskoca korona, yerden maske alip devam ediyoruz, elma agliyor, elon musk çiplerim nerde kaldi diye bagiriyor, att busra da diyor ki masayi ağşamdan hazirlamadim diyor dozlar birikir hep doz olur tabaklar diyor, masayi kurmadim diyor islak mendildeki tozlara bakiyor la havleee diyor cok sukur diyor kapiyi acarken.
Bu kadari adam olana yeter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…