- 2 Kasım 2013
- 7.797
- 37.043
- 748
- Konu Sahibi Busra54Nur
-
Açılın ben geldim. İlk acil yardım da hoca olan sürüyle arkadaşım var. Bunlar cpr, kalp masajı, damar yolu açma vs görüyor en fazla. E o da 3 yıldır evde oturarak unutmuştur.
Ama sağlıkçı ya biz bilmiyoruz sanki. Zannedersin aşı üretiyor.
Yine birileri büyük resmi görmüş
elma degil bu yedigimiz galiba ayvaa geldi birden aklimaArkadaşım ben sağlıkçı olarak diyorum. bir virüs var Corona diye ama söylendiği gibi adamlar pat pat yere düşüp ölmuyor 2. Si testler zaten güvenilir değil çoğu pozitif çıkıyor ki elmaya doktor covid testi yapmış + cikmis. Ve 3.su ölenler hastanede oluyor ilaçlar yüzünden ilaçlarda kortizon var o da bağışıklık sistemini çökertir yaşlılar hastalıklar bagisiklik sistemi çöktüğü için olur ve kalp krizinden ölene bile covid yazmışlar dünya medyalarinda bile olay oldu bu.Kureselcilerin sahte pandemisi Covid 19.Ben de korkmadigim için komşularım da evden çıkmadığı için misafir çağırdım.Umarim açıklayıcı olmustur
Arkadaşım ben sağlıkçı olarak diyorum. bir virüs var Corona diye ama söylendiği gibi adamlar pat pat yere düşüp ölmuyor 2. Si testler zaten güvenilir değil çoğu pozitif çıkıyor ki elmaya doktor covid testi yapmış + cikmis. Ve 3.su ölenler hastanede oluyor ilaçlar yüzünden ilaçlarda kortizon var o da bağışıklık sistemini çökertir yaşlılar hastalıklar bagisiklik sistemi çöktüğü için olur ve kalp krizinden ölene bile covid yazmışlar dünya medyalarinda bile olay oldu bu.Kureselcilerin sahte pandemisi Covid 19.Ben de korkmadigim için komşularım da evden çıkmadığı için misafir çağırdım.Umarim açıklayıcı olmustur
Vay anasını sayin seyirciler peki bundan şeyin haberi varmı Dünya sağlık örgütünün yada Fahrettin Koca'nın ?Arkadaşım ben sağlıkçı olarak diyorum. bir virüs var Corona diye ama söylendiği gibi adamlar pat pat yere düşüp ölmuyor 2. Si testler zaten güvenilir değil çoğu pozitif çıkıyor ki elmaya doktor covid testi yapmış + cikmis. Ve 3.su ölenler hastanede oluyor ilaçlar yüzünden ilaçlarda kortizon var o da bağışıklık sistemini çökertir yaşlılar hastalıklar bagisiklik sistemi çöktüğü için olur ve kalp krizinden ölene bile covid yazmışlar dünya medyalarinda bile olay oldu bu.Kureselcilerin sahte pandemisi Covid 19.Ben de korkmadigim için komşularım da evden çıkmadığı için misafir çağırdım.Umarim açıklayıcı olmustur
Siz yetkili birine benziyorsunuz ben 5-6 sene her yaz Doktorlar dizisini hiç kaçırmadan izledim birde kuzenim de doktor oturdugum site hastaneye çok yakın ve sadece kendi katimda 3 tane hemşire var baya 3 tarafim sağlıkçılara çevrili bence ben baya büyük bir sağlıkçı olmuşumdur dimi lütfen olsun çok aminBu arada ben de sağlıkçıyım yanlış anlamayın. Babam sağlıkçı olduğu için genetik olarak ben de sağlıkçı oluyorum. Genetik aktarım diye bir şey var sonuçta.
Siz yetkili birine benziyorsunuz ben 5-6 sene her yaz Doktorlar dizisini hiç kaçırmadan izledim birde kuzenim de doktor oturdugum site hastaneye çok yakın ve sadece kendi katimda 3 tane hemşire var baya 3 tarafim sağlıkçılara çevrili bence ben baya büyük bir sağlıkçı olmuşumdur dimi lütfen olsun çok amin
Siz yetkili birine benziyorsunuz ben 5-6 sene her yaz Doktorlar dizisini hiç kaçırmadan izledim birde kuzenim de doktor oturdugum site hastaneye çok yakın ve sadece kendi katimda 3 tane hemşire var baya 3 tarafim sağlıkçılara çevrili bence ben baya büyük bir sağlıkçı olmuşumdur dimi lütfen olsun çok amin
Doktorlar dizisini her yaz izleyenler prof oluyor zaten. Zenan doktorun öğrencisi olmak bir ayrıcalık. Mıymıntı elaya odaklanmayıp zenanın yolundan gittiyseniz siz olmuşsunuz. Mimiksiz kutsi ve doktor çene de alanlarında uzman ama hiçbiri sapık meme estetikçisi kadar profesyonel değil sonuçta. Doktor çene zenana aşık olunca çok bozdu. Öncesinde iyi bir doktordu halbuki.
Bir de zenanın ninesi var. Alnının ortasında dövme gibi bir şey var. Bunca yıllık doğuluyum hiç öyle nine görmedim. Şivesi de mok gibiydi zaten. Ama onca doktorun arasında o da doktor sayılır. O yüzden saygım var. Elanın düşük bel kot pantolonları geldi şu an aklıma. Hüzünlendim.
Bu kafayla bu yaşa kadar nasıl hayatta kalabildiniz gerçekten tebrik ediyorumArkadaşım ben sağlıkçı olarak diyorum. bir virüs var Corona diye ama söylendiği gibi adamlar pat pat yere düşüp ölmuyor 2. Si testler zaten güvenilir değil çoğu pozitif çıkıyor ki elmaya doktor covid testi yapmış + cikmis. Ve 3.su ölenler hastanede oluyor ilaçlar yüzünden ilaçlarda kortizon var o da bağışıklık sistemini çökertir yaşlılar hastalıklar bagisiklik sistemi çöktüğü için olur ve kalp krizinden ölene bile covid yazmışlar dünya medyalarinda bile olay oldu bu.Kureselcilerin sahte pandemisi Covid 19.Ben de korkmadigim için komşularım da evden çıkmadığı için misafir çağırdım.Umarim açıklayıcı olmustur
Ben artık koronaya inancımı kaybettim ela
Şimdi trt 1 deki dizisinde de nişanlısı aynı şekilde onu bırakıp gitti hemde başkasıylaBir dönem hepimiz beddua ettik kutsiye. İyi ölmedi adam onca ah alıp da.
Bir dönem hepimiz beddua ettik kutsiye. İyi ölmedi adam onca ah alıp da.
Şimdi trt 1 deki dizisinde de nişanlısı aynı şekilde onu bırakıp gitti hemde başkasıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?