Kayinvalideme dayanamıyorum.Biraz ileri mi gittim?

maşallah korona partileri hız kesmeden devam ediyo gerçekten La Havale vela kuvvete size!

sonra da okullar açılmıyor diye şikayetlensinler 9 kişiyi misafirliğe almış. valla kimseye bulaşmasın bu hastalık ama eğer illa ki bulaşacaksa inşallah benim gibi tedbirlilere bulaşmasın.
ya gerçekten keşke kendi kendilerine bulaştırsalar başlarına ne gelirse gelsin çeksinler madem o kadar rahatlar ama yok ki baksana fıldır fıldır her yere saçıyolar olan masuma , yaşlıya hastaya oluyo sonra!

Ileri mi gittin?Keşke elindeki tabakları catanak yere bıraksaydın al istediğini yaptım deseydin

Az bile yapmışsın. Yaptığı terbiyesizlik kim oluyor da hangi hakla ıslak mendille kontrol ediyor. Madem öyle yardıma gelseydi. Sanki ondan iş bekliyorsunuz. Üzülmeyin siz bir şey yapmamışsınız.

Sevgili acil tip teknisyeni hanim ben su an dunyada COVID-19 asisina en yakin olan ilac sirketinde ilac ve asi gelistirme ekibindeyim. Esim de rakip ilac sirketinde COVID-19 ekibini kuran ve yoneten bir immunolog. Esime okudum yazdiklarinizi ikimiz de buyuk bir aydinlanma yasadik, dedik ki biz aylardir ne diye canimizi disimiza takmis ugrasiyoruz?? Busra hanim buyuk oyunu gormus anlatiyor biz acaba olmayan bir virusun asisi icin mi ugrasiyoruz bu kadar dedik. Oturduk kendi sirketlerimize mail atiyoruz simdi calismalar dursun canim kureselci (?) lerin oyununa gelmeyin diye. Tesekkur ederim size gercekten bizi aydinlattiginiz icin.

Patates kizartsaydiniz okumak yerine belki sizde daha önce bu aydinlanmayi yasardiniz. Isin cözümü patates kizartmasinda sakli

Yoo ben olsam asla buna Bile izin vermem. Karışamaz. Herkes yerini ne söylemesi gerektiğini bilecek. Telefonuna temizliğine karışamaz hayırdır

E tabiki yanlış yapıyorsunuz.
Sizin ne haddinize ilaç geliştirmek? Gelip Büşra hanıma danışmalıydınız bu durumu. Kortizondan ölüyormuş ölenler, covidden değil. Evet evet, dünyadaki bütün sağlıkçılar, devlet insanları birleşti ve bu sahte pandemi için sözleşti, herkes bu sözleşmeyi gizli tutuyor ama Büşra hanıma nasıl yakalanmışlar onu bilmiyorum.
Okurken yorumunuzdan kalite kokusu aldım bu arada, söylemeden geçemeyeceğim.

Patates kizartsaydiniz okumak yerine belki sizde daha önce bu aydinlanmayi yasardiniz. Isin cözümü patates kizartmasinda sakli

Haklisiniz kizartma hic yaptigim bir sey degil sanirim o yuzden boyle oldu. Hadi ben neyse de bizim butun sirket patates kizartmasi sevmiyor sanirim cunku asi surecimiz o kadar iyi ilerliyor ki bir sure once butun is gucu (ben dahil, daha once asi gelistirme tecrubesi olanlar) yil sonuna kadar COVID-19 ekibine aktarildi. Sanirim ben sirkette bir patates kizartma partisi vermeliyim, herkes bir kendine gelsin:)))

2 senelik ilk ve acil yardım bolumu mezunuyum.Kpss

Bu arada hanımefendi sağlık meslek lisesinde okumuş ve üniversitede paramedik bölümünden mezun olmuş. Ama sanırım hiç çalışmamış. Muhtemelen hiç hastanede çaalışmadığı (özellikle pandemi sürecinde) için bu küresel salgını sahte olarak nitelendiriyor. Ne diyebilirim ki, üniversite mezunusunuz ama hiçbirşey bilmiyorsunuz. Ve 24 ağustosta hiç komşum yok diyip 10 gün sonra henüz yeni tanıdığınız insanları kahvaltıya almanızı da anlam veremedim. 10 günde ne kadar tanıdınız da dışarı çıkmadıklarından eminsiniz?
Çalışmamanız isabet olmuş, ki tutumunuzdan görüldüğü üzere dikkat etmeyip birinin vebaline girebilirmişsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:

Ben konuda kureselciligi gordukten sonra konu 5G' ye nasil baglanmamis ona sasirdim asil, bilgi akisinda bir eksiklik olmus sanirim.

Ben Busra hanima bir bilgi vereyim o zaman. Ben de ilac sektorundeyim ama sunu inkar edemem, ilac sirketleri cok acimasizdir, genel olarak sektor cok acimasizdir. Eger para getirecegine inanmadiklari bir proje varsa, o proje hemen iptal olur ve ekip dagilir, o projede ne kadar emek/zaman harcadiginin hicbir onemi yoktur eger istenilen olcude gelir saglanmayacaksa. Yani ihtiyac hasil olmasa, ulkeler asi icin simdiden siraya girmese, yani global bir pandemi yasamiyor olsak, hicbir ilac sirketi asi gelistirmek icin kilini bile kipirdatmazdi. Ornegin Afrikada hala cogu hastaligin eradike edilememesinin sebebinin ne oldugunu dusunuyordunuz? Bu da size iceriden bir bilgi olsun.

O büyük resmi görmüş, sizin küçük bilginizle ilgileneceğim sanmıyorum.
Bu arada hanımefendi sağlık meslek lisesinde okumuş ve paramedik mezunu. Hiçte çalışmamış anladığım kadarıyla. Bende Dünya Sağlık Örgütü'nde çalışıyor falan zannettim.

Kaç kere yazdım buraya. Tat ve koku kaybı dışında belirtim olmadan atlattım bu hastalığı. Doktora gitmesem ve karantinaya girmesem kimse bir şey anlamadan topluma karışırdım yani. Başka bir yakınım (50 yaş üzeri) sıfır belirtiyle atlattı. Temaslıyım diye tabiri caizse çirkeflik yapa yapa zorla ikna ederek test yaptırdı ve pozitif çıktı. Yani şunu demeye çalışıyorum dışarıdan iyi görünüp taşıyıcı olan çok fazla kişi var. Allah aşkına artık ciddiye alın şu hastalığı. İnsanların iyi görünmesine aldanmayın. Misafircilik oynamayı kesin.

Siz sağlıkçı olduğunuza emin misiniz?
Şoktayım şu an çünkü
Ölenler sadece hastanede ölmüyor, evde de ölüyor. İlaçlarda da kortizon yok.

Sağlıkçı derken? Nesiniz?
Sağlık meslek lisesi mezunu ve paramedik okumuş.

Bunlar kizinin evinede boyle karisma cesareti gosteriyor mu acaba

Kafanız pırıl pırıl valla ne diyeyim hayrını görün.

Ahahahahahahhahahahahahahha, yazıp yazıp siliyorum, bence siz kv-komşu takılmaya devam edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…